Reklama

Reklama

Oči války

  • Irsko Triage (více)
Trailer

VOD (1)

Válečný fotograf Mark Walsh (Colin Farrell) a jeho kolega David se protloukají krutým světem ozbrojeného konfliktu v Kurdistánu. Jejich cesty se protínají s mnoha jinými lidskými osudy a syrová realita války navždy poznamená osudy všech zúčastněných… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

markuc 

všechny recenze uživatele

Film nebyl spatny, ale neco mu chybelo, bylo az moc videt, ze tvurci melo malo penez (nebo invence?) - Farrell neni charakterni herec a do podobnych roli mi nesedne. Diky popisu zde jsem cekal neco trosku jineho, ale toto dramaticke ztvarneni bylo lepsi, ale proste tomu chybelo lepsi propracovani jednotlivych zaberu i postav. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Danis Tanovic .. Pohřbení mrtvých vzpomínek. Dobře napsané i zpracované drama o válečném traumatu a jeho psychologickém dopadu a následném vyrovnávání se s tím. Colin Farrell se chtěl předvést (film si i produkoval) a herecky se teda předvedl. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Po Zemi nikoho jsem měl přehnaná očekávání, která se samozřejmě nemohla zcela naplnit. I tak ale Tanovič nenatočil vůbec zlý film, který vystavěl především na dobrém scénáři a skvělých výkonech herců. Nemůžu se sice ubránit dojmu, že to mohlo být kratší, ale i tak jsou Oči války slušně nadprůměrné drama. 80% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vojnových drám, ktoré sa zameriavajú hlavne na všelijaké posttraumatické zážitky a tak podobne je ako maku, no táto vynikla svojim šikovne vyskladaným príbehom a pútavým dramatickým podaním tejto témy divákovi. Celý čas som tušil, že tu nebude niečo s kostolným poriadkom, viac-menej to bolo už od začiatku jasné, no i tak ma záver celkom slušne zasiahol. Veľká spokojnosť. 80/100 ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

///Jen mrtví se dočkali konce války. - Platón/// - Krásně řečeno. Herecký koncert Colina Farella jsem si užil, hrát umí opravdu dobře. Ten konec nemůžu ještě teď vydýchat. Všichni dobře víme, že všechny války jsou na hovno a že se jimi nic nevyřeší. Musíme se k sobě chovat hezky, hlásat mír a protestovat vždy proti všem válkám. Jako to dělal John Lennon - bohužel toho zabili. A nezabil ho nějaký ujetý fanoušek, jak se všude uvádí, ale dobře organizovaná skupina lidí. Lennon začínal být natolik vlivným a u lidí oblíbeným, že ho prostě vláda radši zabila, aby jim do jejich války ve Vietnamu nikdo nekecal a občané se náhodou nevzbouřili a nezačali se razantněji hlásit o slovo. Ve vládě budou vždy pokrytci a hajzlové. Bohužel. Mír všem. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Snímek byl natočen podle stejnojmenného románu amerického veterána a válečného korespondenta Scotta Andersona . (Terva)
  • Joaquín Morales (Christopher Lee) hovorí pri posteli Markovi Walshovi (Colin Farrell), že má 86 rokov. Christopher Lee mal v čase natáčania naozaj 86 rokov. (sucks)
  • Colin Farrell kvůli roli musel zhubnout o 20 kilo. Toho dosáhl díky přežívání na dietní kole, černé kávě a tuňákovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama