Reklama

Reklama

Total Detox

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Sekera je jediný lék. Jediné řešení je naprostá detoxikace. Mladý nadějný narkoman Martin (Jiří Krupica) je přinucen svým otcem (František Strnad) skončit s drogami. Zatímco se pokouší zbavit závislosti za pomoci psychoterapeuta Machovského (Miroslav Rataj), v temných zákoutích města maskovaný vrah brutálně masakruje každého, kdo má cokoliv společného s narkotiky. Pokud Martin nedokáže přestat, hrozí mu stejný osud. Krev smíchaná s heroinem teče špinavými ulicemi. Total Detox - slasher v klasickém střihu se vším, co k tomuto oblíbenému subžánru hororu patří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

OMFG! Po poslednom Vojkůvkovom filme som bol nadšený a tešil som na na jeho daľší film. Po prvých informáciách som sa na Total Detox nijak extra netešil, ale to čo som nakoniec dostal bol šok. Někdo tam dole mě má rád bol skvelý kus expliotationu, ktorý bol dobre vymyslený a obstoje natočený. Total Detox je tupý na kolene napísaný "film", aký vymyslí väčšina hororových nadšencov. Nemám viac čo dodať. Jo, a nuda! Od úplného odpadu film delí len fakt, že to vôbec vzniklo (alebo, aj snaha sa cení). PS: Kamarát, nekamarát, fanúšik, nefanúšik, toto je nazaj velký fail a neskutočný pokles od predošlému filmu. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Předně DÍKY panu Vojkůvkovi za to, že když se mě cizinec zeptá na nějaký český slasher, konečně mu mám co říct (ČEPEL SMRTI mě docela bavila, ale v tomto případě jako by nebyla). Jinak ale žádná zvláštní spokojenost. Pravda, na poměry subžánru je to vymykající se film (snad by mu slušela spíše značka exploitation), na poměry amatérského filmu jasný nadstandard, který už i docela vypadá. Zásadní problém byl ale jednoduše ten, že mi to utíkalo čím dál pomaleji. Je úplně jedno, kolik toho "zabiják feťáků" v katovské kápi stihne vykosit, protože jednotlivé vraždy jsou jedna jak druhá jak přes kopírák - nuda. Ono vraždění je tu beztak na vedlejší koleji, ale hlavní příběh (mladíkovy drogové a domácí trampoty), ač má něco do sebe, postupem stopáže už také příliš nebaví. Ocenil jsem tak spíše různé potěšující maličkosti - porno časáky, plakáty na zdi, filmy ve filmu, poprsí, pár povedených vtípků a odkazů. Možná jen nejsem schopen plně docenit poctivou fanouškovskou/amatérskou práci, jakou tento film bezpochyby je. Upřímně, té kritiky je mi i trochu líto, ale nemůžu jinak. Díky za každý koukatelný český horor, rád se (pane režisére) podívám i na ten příští;) 6/10. ()

Reklama

Koly 

všechny recenze uživatele

Nějak si nevzpomínám, kdy jsem se naposledy takhle dobře bavil. Roman Vojkůvka si u mě po kvalitním NEUSÍNEJ! vysloužil další plusové body a určitě prověřím i NĚKDO TAM DOLE MĚ MÁ RÁD. Státní fond pro podporu a rozvoj české kinematografie by měl namísto pumpování miliónů do megasraček typu BATHORY podpořit, byť třeba i pouhými pár tisíci korun, podobné projekty, jako je tento. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádný český slasher. Jde vidět, že Roman Vojkůvka si je zase o něco jistější v kramflecích, film od filmu nabírá na zkušenostech a za kamerou vyspívá. Není to jen o lepších hercích, kteří jsou tu příjemně reální a prostě živější. Je to taky o detailech. Pan režisér (kdyby jenom režisér, Roman si tu dělal v podstatě všechno sám, takže klobouk dolů) si vyhrál i u drobností jako plakáty na zdech, vlastní filmy v televizi nebo hlášky typu "My všichni jsme Kamilové". Bezva je i nečekaně vysoký bodycount a přehlídka krásných koziček. Pokud by dal někdo Vojkůvkovi peníze na další film a volnou ruku, není nejmenší pochyb o tom, že by to byla parádní podívaná. Samozřejmě i s lepším zvukem a nápaditějším kydlením dětí. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jako parodie by to ještě ušlo. Jenže ono je to míněno vážně. DVD jsem koupil za 10 Kč v pošetce a přiznávám, že jsem nečekal nějaký dechberoucí zážitek. Chtěl jsem tomu dát šanci. Bohužel je to strašně amatérské, herci příšerní, vlastně celé je to příšerné a ještě zatraceně dlouhé... Než tohle vidět znovu a strávit u tohoto ,,slasheru'' pche ! dalších 97 minut, to si raději pustím 3x za sebou mnou natočené video z promoce šváry... Tenhle film potká stejný osud jako jemu podobné. Bude odvezen na chalupu, kde bude při nějaké akci s přáteli v podvečerních hodinách puštěn jako echt komedie. Jednu ránu sekerou, víc do toho DVD sekat nemá cenu. * ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme zaznie viackrát pieseň od českej punkovej skupiny Pipes and pints. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama