Reklama

Reklama

Total Detox

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Sekera je jediný lék. Jediné řešení je naprostá detoxikace. Mladý nadějný narkoman Martin (Jiří Krupica) je přinucen svým otcem (František Strnad) skončit s drogami. Zatímco se pokouší zbavit závislosti za pomoci psychoterapeuta Machovského (Miroslav Rataj), v temných zákoutích města maskovaný vrah brutálně masakruje každého, kdo má cokoliv společného s narkotiky. Pokud Martin nedokáže přestat, hrozí mu stejný osud. Krev smíchaná s heroinem teče špinavými ulicemi. Total Detox - slasher v klasickém střihu se vším, co k tomuto oblíbenému subžánru hororu patří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Celkově povedenější než předchozí Vojkůvkův film. Herci jsou určitě kvalitnější (zázrak na to, že hrají zdarma). Opět je tu ale dost mizerné osvětlení a asi na Vojkůvku už tradiční rozpad děje v poslední třetině filmu, po vynikající prostřední části. Držím pálce a těším se na třetí pokus, kde to jistě mistr režisér (mimochodem i slušný herec) vychytá k hororové dokonalosti. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli spíše mám brečet nad tím jak tenhle slasher vypadá nebo nad tím vydat to na naprosto příšerném dvd. Tohle se Vojkůvkovy moc nepovedlo, kde se aspoň jakž takž ve směšnosti NTDMMR držel stranou, tak tady i když hraje na vážnou strunu pusobí až moc srandovně, herci tu mluví uplně směšné a tupé dialogi které snad nemyslí vážně, samotní herci jsou šíleně špatní a to nemluvím o tom příběhu. Film má málo postav a tak uhodnout vraha jde během prvních minutách. Ten disk co u nás vyšel je něco strašnýho, většinou si tohohle nevšímám ale jinak to nejde, tahle "limitovaná edice"(která je tak limitovaná že se nám jí válí ve skladu tuny). Je fakt hnus. Navíc krev či nějaké gore je urážka tohohle filmu, jediné za co dávám ty 2* je fakt směšnost a aspon trochu prostředí. ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Z vysoka kašlu na berličku ve stylu "na to, že je to český horor..." a podobné bláboly. Každému měřím stejně, a to je případ i tohoto home videa. Našel jsem v něm celou řadu skvělých momentů, dobrých nápadů, vtípků a odkazů, líbí se mi, že Vojkůvka je ten zábavný typ fandy - magora, co se zároveň nebojí ani silných scén (třeba závěr je špičkovej). Problémem (alespoň u mě) je to, že totální amatéřina (v "hereckých" projevech, tricích, střihu, kameře a dialozích) zcela přebíjí jakýkoli náznak lepšího pocitu. Proboha, vždyť i Jesus Christ Vampire Hunter a další poklady společnosti Troma vypadají proti tomuto fanouškovskému pokusu o amatérský film jako perly světové kinematografie! Většinu času mi bylo za tvůrce hodně moc trapně. Víc jak dvě hvězdy proto dát nemůžu, i když by to si kat feťáků a bezesporu talentovaný Vojkůvka zasloužili. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

V pořadí třetí a opět velmi kvalitní zářez do české hororové historie v podání Romana Vojkůvky. Tentokrát se jedná o slasher s parádním maskovaným zabijákem a pořádnou porcí násilností, které zavánějí syrovým exploitem, takže divákovi ihned naskočí předchozí režisérův kousek Někdo tam dole mě má rád. Příběh se točí kolem mladého Martina, který se potýká kromě své závislosti i s neopětovaným citovým vztahem k bábovce, která také ráda občas upadne do rauše a se svým otcem, jehož praktiky v čele s návštěvami psychoterapeuta Martina přímo ubíjejí. Zatímco se Martin plácá ve svých problémech, kolem pobíhá maskovaný zabiják a nemilosrdně likviduje každého, kdo má co do činění s fetem. Celé dílko perfektně šlape za pomoci vhodné muziky, nezbytného ženského poprsí, místy nadprůměrných hereckých výkonů, spousty vychytávek (hororové postery na zdích, speciálně vytvořené kraťasy, odkazy na slavné filmy) a vyšperkované pointy. I přes hrozný zvuk se v celku jedná o velmi slušnou krvavou jízdu, která si zaslouží s přehledem čtyři hvězdy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme zaznie viackrát pieseň od českej punkovej skupiny Pipes and pints. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama