Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

tufr 

všechny recenze uživatele

Pozor napřed dočíst, než mě začnete hanit za tři hvězdy!!! Je to velmi průměrná komedie s klasickejma klišé co známe z každý druhý lepší komedie. Normálně bych tomuhle filmu dal bohužel jen dvě hvězdy, ale za cameo roličky Dwayne Johnsona, Rickyho Gervaise a za konec s Patrickem Duffym , bojovnejma babkama a hlavně za finále s mýma oblíbenýma Hall and Oates dám přeci jen ty tři hvězdičky!!! ()

Kamiiik 

všechny recenze uživatele

Jaká dcera, taková matka. Jaká matka, taková babička. Další ze série "filmů na žehlení". Pokud něco prošvihnete, vůbec nic se neděje. To mám celkem ráda na těchto filmech, můžete u nich dělat cokoliv a stejně vám neuteče nic podstatného. Zpříjemnění například u psaní seminárky do školy - na drama se dívat nemůžete, buď nic nenapíšete, nebo přijdete o dost podstatné části filmu, a to se zde stát nemůže :). ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další z řady rádoby vtipných romantických komedií o 4 nesympatickejch slepicích. Všichni se tu pitvoří a "vtipné" scény se skládají z toho, že někdo někam padá nebo něco na někoho háže. Navíc je to příšerně utahaný a herci taky nic uchvátnýho nepředváděj. Jeden z těch filmů, při jehož natáčení se všichni asi hodně bavili, ale na filmu to není vůbec poznat. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Ale tak dá se to vidět. Jak už tady padlo, obsazení je sympatické (Jamie Lee, Sigourney i Betty White s Kristin "April Rhodes" Chenoweth), některé scény docela ujdou, happy end je patřičně rozplizle romantický. A co na tom sejde, že scénář je postavený na prosťoučké myšlence, Pulitzera za něj jeho autor stejně asi nečeká...:) ()

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

První chyba, kterou jsem udělal v Novém roce, bylo pustit si tuhle stupidní "komedii"!! Ani netuším, proč je to prezentováno jako komedie, když jsem se v podstatě ani jednou nezasmál, a spíš se celou dobu udivoval na tím, jakou sračku lze natočit a kam ta trapnost ještě může zajít!! A ještě nutno říct, že Odette Yustman je fakt kočka, ale jakmile otevře pusu, plácnul bych jí..... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis si na premiéru filmu vzaly stejné šaty, čímž poukázaly na jednu z filmových scén. (Pavlínka9)
  • V domě Márniiných (Kristen Bell) rodičů probíhalo také natáčení snímku Mezi námi děvčaty (2003), kde si také zahrála Jamie Lee Curtis. (beyli)
  • Postavu tanečnice Georgie, ktorú vo filme stvárnila Kristin Chenoweth, mala pôvodne hrať Leslie Mann, ktorá postavu odmietla kvôli tomu, že sa chcela viac venovať rodine. (Kristine1)

Reklama

Reklama