Reklama

Reklama

Pařba v Bangkoku

  • USA The Hangover Part II (více)
Trailer 2

Od Dougovy bláznivé rozlučky se svobodou uplynuly už dva roky. Nyní je na řadě Stu. Jeho nastávající ženou se má stát imigrantka Lauren z Thajska a celá svatba má proběhnout v Bangkoku. Stu si uvědomuje, jaké problémy by při jeho rozlučce mohly nastat, a tak nesouhlasí s účastí divokého Alana. S tím ale nesouhlasí Doug a Phil, a tak tedy na svatbu vyráží celá partička společně. Už při předsvatební večeři dochází k potížím, otec nevěsty řekne Stuovi, že je příliš povrchní a nevýrazný, že takového muže si pro svou dceru opravdu nepředstavoval. Aby zaplašil špatné myšlenky, tak Stu vyrazí s kamarády na pláž k táboráku, což se jeví jako nevinná zábava. Ráno se ale Phil, Stu a Alan probudí ve špinavém hotelovém pokoji v Bangkoku, aniž by si pamatovali jedinou věc z předchozího večera. Jediným z celé party, kdo zůstal, je Doug, který má za úkol krýt kamarády do doby, než se vrátí na svatbu. Stu má na obličeji stejné tetování jako Mike Tyson a Alanova hlava je pro změnu oholená až na kůži. To nejhorší ale teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (1 321)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Film to nemá ľahké, je totiž odsúdený na úspech a fanúšikovia prvého dielu neočakávajú nič, než daľšiu kopu srandy. Ale má to háčik, ide o varenie z tej istej vody a to skoro do puntíku. Veľká škoda toho. Na The Wolfpack som sa tešil a ono to je ako slabý remake prvého dielu :/ bolo príjemné opäť medzi nich zavítať, no chcelo to niečo iné, odlišné, svoje. Niečo čím by bol film originálny (ak nerátam zopár vydarených vtípkov). A takto je z filmu najlepší asi len trailer. PS: som síce sklamaný a koment samá kritika, no na tých 50% možno 60% to je a na kino pri cole a popcorne to stačí. [Videl v Kine] ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, jednoho krásného dne se čtveřice kamarádů, která kdysi nezapomenutelně zapařila v Las Vegas, vydala do Thajska na svatbu jednoho z těchto kamarádů. A ono se to stalo znovu! A tak se naše oblíbená trojice (v každé partě by měl být aspoň jeden slušňák, který ví, kdy má přestat, a v téhle partě je to Doug) Phil, Stu a Alan probouzí v Bangkoku, aniž by věděli, jak se tam dostali a co se minulou noc událo. A k tomu se jim povedlo ztratit bratra nevěsty, kterého musí najít, pokud se má svatba uskutečnit. Toto pokračování pokračuje v naprosto stejných kolejích jako první film, přičemž je to stejně atraktivní, stejně zábavné a stejně originální a milé jako první díl. A tvůrci navíc dokázali překvapit svou nápaditostí, vůbec by mě totiž nenapadlo, že bratr nevěsty bude nalezen tam, kde ho hlavní hrdinové našli, a stejným překvapením pak byla i opětovná účast Mikea Tysona. Celkově jsem si film užil a musím řict, že oproti prvního dílu neztratil vůbec nic ze svých kvalit a předností a já se jen těším, co nám hlavní hrdinové předvedou v dalším díle. Nemám nad čím váhat a uděluji nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nikomu z vás nevěřím, že jste se na Pařbu v Bangkoku těšili víc než já. Ve Vegas jsem před pár lety potkal dokonalou holku, se kterou jsem prožil noc snů a se kterou i kocovina byla příjemná jako samotné milování. Výletu do Thajska za její ségrou jsem se tak pochopitelně nemohl dočkat. Jenže to jsem netušil, jaká balonková kinderpárty tam na mě oproti Vegas čeká. Tahle holka neměla jiskru, šmrnc, nebyla sexy, naopak pouze vyčpělá. Snažila se dělat to samé, co její ségra, napodobovala pohyby, hlášky, dokonce zkopírovala celý průběh noci. Samo o sobě by to možná až tolik nevadilo, za tu dobu toho dost zapomenete, ale kocovinu si člověk pamatuje pokaždé moc dobře. A kocovina z Bangkoku té z Vegas nesahá ani po podvazkový pás. Holky prý pochází z trojčat, snad si s Evropankou budu rozumět víc... ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Jak Todd Philips utopil své semeno ve spárech Bangkoku (kdo viděl, tak ví). Jak říká stará pravda - opakovaný vtip není vtipem. Pro Pařbu v Bangkoku to platí tak napůl. Koncept je v podstatě stejný, jen jsou hrdinové-kaliči vpuštěni do jiného města v trochu jiném složení, princip se opakuje (všichni mají opici jak prase a postrádají jednoho kaliče). Naleznete tu mírné variace (v tom tkví podstata většiny vtipů) oproti první Pařbě (zub vs. tetování, opice vs. tygr, černoch vs. mnich, střecha vs. výtah apod.). A protože to mnoha lidem přijde příliš stejné jako první díl a považují to za čistý kalkul, vychází z toho hodnocení, jaké tu je (74% k 21.6.). Pařbu v Bangkoku nepovažuji za špatný film, v některých momentech je daleko zábavnější než jednička, nicméně v jiných je zase daleko za očekáváními. To je vlastně největší problém - než se film pořádně rozjede, tak ho něco jiného totálně zbrzdí a může se začít zase odznovu. Když ale vidím zdejší hodnocení, tak se přikláním ke čtyřem hvězdám. ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

(SPOILERS) Živió, zohratá banda z klubu Ostudiantes je zas raz pokope, sila kolektívu viťazí nad krásou z hry a ako tak pozerám, zopár mnou obľubených komentátorov tuším (ne)chcene plaší, zbytočne sa nasiera, vrásky im raší. Rozjebávka č.2 prúserom rozhodne neni, chlapci opäť pozdvihujú čašu-pivovú fľašu, marshmallowska sa na ohni smaží a čože sa to vlastne robí (?), slávnostne sa pripíja, zubár sa žení. Dosť dorasteneckých rýmov, viac dospelého textu! Zhovadilo hovadské hovadá…sa zobúdzajú v neklimatizovanom bytíku somewhere in Bangkok, v štádiu smradľavej upotenosti, kožnej poškodenosti i mozgovej dutosti. Po jemne zahladených stopách pátrajú po následkoch svojej prehýrenej noci a postupne dochádzajú k potvorskému poznaniu, je to zase v prdeli…a propo nie v tej správnej. Ako nástojčivý opozicionár sezónneho (potrebného) tovaru (cvične) zvaného commercial fizzer musím poznamenať, že Todd po kanáloch chodiť nemusí. Jeho druhý "Hangover" bez debaty trpí nedúhami druhých pokračovaní a uhrančivosť púšte žiaľ tiež nemá. Upútava však odviazaným duchom a chuťou napodobiť jednu z najuvoľnenejších/najzábavnejších komédii za rok 2009 na pôde amerického kontinentu. Slúžia mu k tomu hanbaté/vulgárne príhody, obstojná akcia, pretrvávajúca chémia obávanej štvorice, opičák-dealer a takisto zosílený/koncetrovaný idiotizmus Zacha Galifianakisa. Netešia trapáci Tyson/Chow, tie ich nemotorné/hysterické skopičiny, nevybalancovaný pomer medzi pálčivou nevkusnosťou a veselou neslušnosťou + omíňavá obava - ísť do trojky by mohlo byť skutočne riskantné. V dvojke to ale - aj napriek krpatým nedorozumeniam - naďalej klape a s tým naším zblúdilým cyklistom je to za veľmi pekné 3*. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (39)

  • Opica Crystal nikdy vo filme nefajčila. Pri detailnom sledovaní je možné vidieť, že cigareta je len napodobenina. (ČSFD)
  • Ed Helms (Stu) trpěl otravou z jídla, když se natáčela scéna, kde jeho postava tancuje na ulici bez trička. O pauzách během natáčení se herec vždycky schoulil do klubíčka a takhle zůstal, dokud se nezačalo zase natáčet. (akisha)

Související novinky

Pařba pokračuje v Evropě

Pařba pokračuje v Evropě

02.06.2011

Todd Phillips se ještě před premiérou Pařby v Bangkoku nechal slyšet, že uvažuje o trilogii. Studio Warner Bros. mu to bezpochyby rádo umožní, hlavně poté, co druhá kocovina sesbírala ze světových… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Tak co dál, Shyi?

Tak co dál, Shyi?

05.07.2010

Kauza Poslední vládce větru už se k vám zřejmě donesla. Celovečerní hraná adaptace populárního anime seriálu sbírá za oceánem extrémně špatné recenze. Kritici se předhánějí ve vymýšlení vtipných… (více)

Pařba bez Vegas

Pařba bez Vegas

02.12.2009

O tom, že jeden z nejvýdělečnějších letošních filmů se dočká dvojky, jsme už psali. Pravda, ani jsme nemuseli – když nějaký snímek stojí 35 milionů a vydělá jen v kinech 460 milionů dolarů, je… (více)

Reklama

Reklama