Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon Sníh organizuje obranu Severu. Cersei se pokouší vyrovnat rozdíly. Samwell zjistí zásadní informaci. Daenerys se vrací domů. (HBO Europe)

Recenze (69)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ajaj, proti předchozí sezóně zatím nevidím zlepšení. Jak si tak Arya průběžně stahuje z hlavy cizí obličeje, vzpomněl jsem si na Fantomase. Doopravdy mě zaujalo to, jak Cersei předekorovala trůnní sál a královskou gardu, Samwellovo studium v citadele, ale hlavně to, kolik má Euron lodí. Jak je možné, že Greyjoyové nevládnou v Západozemí, vždyť je jich jak malých myší? Jak se Varys dokázal vrátit k Daenerys? ()

mclenin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S07E01 Štandardný úvod - nadviazanie na predošlú sezónu, zobrazenie všetkých dôležitých POV, bez zásadných dejových posunov či zvratov, no po tak dlhej odmlke zapôsobila Zima v týchto letných horúčavách naozaj osviežujúco. Páčila sa mi najmä plynulosť prechodov medzi linkami a scéna so Samom v citadele v štýle Guya Ritchieho. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po emocionálnom a akčnom vrchole seriálu v podobe dvoch záverečných epizód šiestej série musel nutne nastať útlm, čo ale myslím v tomto prípade viac ako pochvalu. Dočkáme sa jednej vydarenej rapidmontáže so Samom, Eda Sheerana a na záver zopár krásnych exteriérových záberov. Len škoda, že to netrvalo 40 minút, ale skoro celú hodinu. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hra o trůny je opět tady. Pokud jste si mysleli, že tvůrcům dochází dech, tak se vážně mýlíte. Seriál i přes rozjezdové tempo úvodního dílu ukazuje v jaké formě scenáristické duo Benioff/Weis je a nechá diváky jen polemizovat nad tím, jak moc velkolepá tahle řada vlastně bude. Seriálová špička je zpátky a vy byste si pokračování (či pro neznalce seriálu) celý svět Hry o trůny neměli nechat ujít. Takhle vyvážený a fantasy světem unikátní seriál jen tak nenajdete. Více v mých prvních dojmech na webu Filmový Guru. ()

Aki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže jaký je začátek nové série Hry o trůny? Strhující? Dramatický? Šokující? Pokud jste něco z toho očekávali, byli jste pěkně naivní, mí internetoví přátelé, protože je to pěkná slabota. Absolutně žádný plot twist, akce, ani nic jiného, co by mě navnadilo na příští díly. Plitké a o ničem. A opět tu samozřejmě máme strašně drsnou Aryu a dramatickou Daenerys drsně hledící do dáli. Ach, jak se mi po vás stýskalo holky… Ale abych vypíchl i nějaký ten plusík. Scéna s panem Friendzonem (teď už spíše Friend… stonem) byla dost cool. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (2)

  • Slavný zpěvák Ed Sheeran, který měl v této epizodě malou roličku, si dočasně smazal svůj účet na Twitteru poté, co se stal terčem posměchu ze strany fanoušků seriálu. (hypo97)

Reklama

Reklama