Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daenerys překvapí nečekaná návštěva. Jon čelí vzpouře. Sam riskuje svou kariéru i život. Tyrion má v plánu dobýt Západozemí. (HBO Europe)

Videa (1)

TV spot

Recenze (48)

Domislava95 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se týče děje, vše už bylo tak nějak řečeno. Co ale cením už druhým dílem jsou dost parádní záběry! Už i v předešlé epizodě jsem si jich všímala skoro víc než samotného děje a tentokrát tomu nebylo o tolik jinak. (Possible spoilery!) Ať už se jedná o zkoušku zbraně proti drakům, léčbu Joraha, Aryino shledání s vlky nebo samotný entrance Eurona a následnou bitvu, během dílu se zkrátka objevily dost dobré, graficky zpracované záběry, které seriálu dodávají nový rozměr. No a pátá hvězdička je za Missandei prsa <33 ()

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová epizoda má stále trošku pomalejší rozjezd, nicméně se příběh začal konečně sunout neúprosně dopředu. Dočkali jsme se velkých intrik, krve, nahoty i hnusu – jako by si tvůrci odškrtávali seznam, co prostě ve Hře o Trůny musí být. Na své si tak přijdou všichni fanoušci. Série se nám zde moc pěkně rozjíždí a já se nemůžu dočkat, co přinesou další epizody. Vypadá to, že se zkrácení série na pouhých sedm epizod začíná vyplácet. Celý článek zde. ()

Reklama

KoRner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizódu zachránil Euron, ktorý ako posledná postava seriálu trochu pripomína pôvodnú tvorbu Georga Martina. Inak je všetko jasné, kto je zlý a dobrý a o obľúbené postavy sa netreba báť, pretože Hollywood si nenechá zobrať ani časť divákov a radšej neriskuje. Daenerys je oslabená a Jonova pomoc sa jej ešte bude hodiť, hoci dúfam, že sa jej draci pokúsia spáliť ho na popol. A všetci vieme, čo by sa (ne)stalo... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery!Figurky byly na šachovnici rozmístěné a konečně se daly věci do pohybu. Martinova záliba v pánských intimních partií nabyla nových rozměrů a začal po nich dokonce i pojmenovávat postavy (Dickon). Pilou Asbæk divákům znovu ukázal, že je mírně opomíjeným panem hercem. V lehce šovinistickém závěru smetl ze scény několik významných emancipovaných slečen. Mužské srdce zaplesalo a feministky zamáčkly slzy. Příjemným zpestřením byl i pokus o odstranění kamene z Mormonta, který se pěkně rozrostl a rozhodně už není pouze v kalhotách, jak tomu bývalo v přítomnosti Khalesi dříve. Nevzpomínám si, že by už druhý díl některé série byl takto našlapaný. Jen tak dál. Myslím, že se v nadcházejících pěti dílech je nač těšit. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto séria bude prešpikovana epickymi scénami z boja o tom niet pochýb. Avšak vadí mi ponúra atmosféra prvých dvoch epizód. Vidíme len vážne tváre, ktoré kujú svoje plány, na čele s poker facom Jona Snowa. Na druhej strane pri neobvyklom sexe Červa s Natalie sme zaspomínali na staré časy kedy bolo sledovanie GoT aj zábavne. Chudák Červ, že sa mu nemá čo postavit pretože pri tejto scene by ním určite mohol lúskať orechy! Zatiaľ celková spokojnosť. :) ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama