Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaime skládá účty z minulosti. Winterfell se připravuje na osudovou bitvu s Bílými chodci vedenými Nočním králem. Bran objasní jeho motivaci. Daenerys se snaží urovnat vztahy se Sansou. V předvečer bitvy je pasován nový rytíř Sedmi království. Jon a Gendry odhalí svým nejbližším tajemství svého původu. (DavidWark)

Videa (2)

Z natáčení 1

Recenze (139)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět kecárna, ale oproti předchozímu dílu mnohem lepší! O dost lépe vystihnutá atmosféra, velmi dobře odvedená práce u uvědomění si možná poslední noci života různých charakterů. Teď jsem se i několikrát zasmál, ale oproti minulé epizodě nebyl humor nucený, prostě vyplynul. Dany má bobky, že nebude královnou. Konečně Ghost! Bohužel nejlepší epizoda série. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplně stejně prázdné jako předchozí vyčpělý díl. Loučit se měli herci na place a ne 2 hodiny na obrazovce. Jak píše darkrobyk, přátelé i nepřátelé u jednoho stolu a to je podle mě dost hloupé. Všichni se najednou bratříčkují jako by neexistovala žádná minulost. Vždyť Jamie je pořád bratr Cercei a spolu vybili půku rodiny Starků. Nebyly by děti Starků alespoň trochu naštvaní? Hounda a Aryu jsme sledovali hromadu dílů než se jejich vztah posunul do další roviny. Arya ho nenáviděla za jeho minulost. Teď se řeknou dvě, tři věty a všechno je ok. A ten vztah Hounda s Aryou taky stagnuje. Zase hromada nadávek a to je vše. Seriál má takovejch děr a scénaristy nenapadne udělat nic jiného než přemítat o minulosti. ()

Reklama

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Víte, co je ten nejlepší tah před zcela rozhodující bitvou? Naštvat a emočně vykolejit jednu z nejsilnějších postav a spojenců. #JohnTargaryenForTheWin Skutečně vidím, že bez předlohy G.R.R. Martina je GoT jen dalším z přinejlepším Bčkových seriálů (ostatně to už jsem psal o sedmé sérii). Jsem si jistý, že co se týče akce, další díly to zachrání; kvalitní seriál ovšem není jen o bitkách, ale příběhu, a ten tu není skoro žádný (aneb pokračujeme v fan-service sedmé série). Některé vtipy fajn (obří mléko, nebo hlášky Tyriona). V mnoha věcech souhlasím s husak_k, snad nejhorší epizoda seriálu. Kdyby se na konci aspoň něco stalo, hodnotil bych lépe (doufal jsem v cliffhanger). 40% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co na tohle říct kromě "miluju to"? U pokecu u krbu jsem si málem stříkla do textilu během poměřování pinďourů. Ale zbytek byl dokonalej. Skoro jako na sezení AA. Všechny vaše top postavy se sejdou, aby pokecali o životě, přestože se během let mezitím chtěli zabít, a někdo najednou tvrdí, že tohle celou dobu nechtěl jenom proto, že se nerubou od první minuty? Celá první série byla jedna dlouhá konverzace. Potom se to trochu zavrhlo, ale konec uzavírá kruh. Zpátky ke kořenům. A pokud neznáte křivku vyprávění (narozdíl od autorů) tak budete hodnotit níž. Ale to už je váš smutný úděl... ()

Warle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufal jsem, že budu spíš trpět ze smrtí všech postav a bát se každého záběru, ale zatím se spíš musím "smát" dětinským rádoby vtipům. Ještě že se příště začne už pod dohledem Miguela Sapochnika mlátit, vraždit a dělat to všechno, o čem by tahle série měla být, protože tohle je zatím jen celkem zbytečné natahování děje. Sice se toho hodně děje v pozadí, ale jinak nuda, sorry. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Tvůrci nechali rozhodnutí, zda bude Arya ve scéně s Gendrym nahá, či ne, na herečce Maisie Williams, která jí hraje. (Duoscop)
  • Píseň, která hraje na konci epizody, je „Jenny Of Oldstones“ od Florence + The Machine. (Duoscop)

Související novinky

Scenárista Hry o trůny míří do Středozemě

Scenárista Hry o trůny míří do Středozemě

22.05.2019

Zatímco internet pokračuje v debatě o kvalitách a nekvalitách závěrečné řady Hry o trůny, její tvůrci už se mezitím přesouvají k novým projektům. Dvojice showrunnerů David Benioff a D. B. Weiss se… (více)

Reklama

Reklama