Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aliance Seveřanů, Divokých, Dothraků a Neposkvrněných na Winterfellu brání Sedm království proti vpádu Bílých chodců. Daenerys a Jon se utkají s Nočním králem ve vzdušném dračím souboji. Snaha Nočního krále zničit Tříokého havrana dospěje k překvapivému rozuzlení. (DavidWark)

Videa (2)

Trailer

Recenze (358)

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silná káva, to ako čo je? Prvé dva diely ako že tejto finálnej série, len suchý vatový nástrel bez lepšieho pohybu vpred, dokopy nič záživné neponúknu a dokonale to zabijú v tretom diely, kde má prísť na akúsi veľkú bitku ale sledujete len krásnu snehovú víchricu, prípadne všade prítomnú tmu, dokopy nič poriadne nevidieť, len mihot, kto proti komu vlastne bojuje. Takže neviem čím to ma upútať a keď ako že má k niečomu prísť v troška viditeľnejšej perspektíve, tak to je len jedna pritiahnutá scéna za vlasy za druhou, to im ako riadne švihlo v gebenách. Gradácia ako hovado. Nemám slov. No tak dokonale to dodrbali, tak na toto sa ako čakalo skoro dva roky??? ()

Sharlay 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje metaforický SPOILER! Představte si seriál, který mapuje druhou světovou válku, ovšem s tím, že nevíte, jak to celé dopadne. Roky 1933 až 1938 budou pokryty sedmi řadami o celkovém počtu 67 dílů. Pak přijde poslední série, kdy v prvních dvou dílech budou Němci obsazovat Sudety, z čehož nic neuvidíte, a ve třetím díle dojde k jednodennímu útoku na Polsko, v jehož závěru na Hitlera někdo spáchá úspěšný atentát. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Meh... Jako dýka do srdce. Kdyby tu naprostou TMU využili třeba jenom do části bitvy, bylo by to super a splnilo účel. Když se v ní ale odehrává celá bitva, je to na facku. 80% času jsme neměli ani páru, co se děje a kdo je kdo. Pak to chování - to si snad dělali srandu! Nic, co se na obrazovce dělo, nemělo logiku ani přirozenost a všechny postavy se chovali jako totální idioti. A to nemluvím o SPOILER největším zklamání GOT - smrt nočního krále. Takhle odbytý? Celá tahle dějová linka takhle odbytá? Žádné vysvětlení královy motivace? Bran opravdu vůbec nic neudělal? K čemu tam teda celou epizodu byl? K čemu tam byl celkově? Nakonec to vypadá, že hlavně proto, aby osvětlil Jonovi, kdo byli jeho rodiče... KONEC SPOILERU. Tohle nevypadá dobře... A úplně mě přestalo zajímat, jak celá série skončí, což je asi to nejhorší. No... uvidíme... ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bitva, kterou předtím ještě nikdo neviděl. A neviděl ji ani tady, protože většina je zahalená v prachu a přehnané tmě. A to jsem koukal na originál na HBO. Úvod bitvy je napínavý, atmosférický, doplněný parádní hudbou. Pak ale začnou hlavní postavy přežívat i vlastní smrt, konec to vysloveně dojebal. Arya má očividně Ant-Manův oblek. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriálové zklamání roku. Na něco se těšíte a většinu z toho vyplňuje digimrdník, mlha a hovno vidíte. Tušíte jen nějaké souboje a nakonec přežijou skoro všichni? jděte do prdele! Ultimátní vyvrcholení se zlem je tak trapně vyřešeno, že mám sto chutí přát ať Cercei všechny zabije a vyhraje ona! Tupé chování postav, scénáristický patos a zmar. Ne, že by mě to nebavilo, ale ve výsledku jsem tak zklamanej, že jsem poprvé v historii na protest udělil dvě hvězdy, i když řemeslně a opticky je to na hvězdy tři. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Epizoda stála cca 15 milionů amerických dolarů. (asdfasdf)
  • Natáčení Bitvy o Zimohrad zabralo štábu se 750 lidmi v nepříznivých podmínkách celých 11 týdnů. Točilo se pouze v noci, v teplotách pod nulou s častým deštěm nebo sněžením. (Geralt z Rivie)
  • Jedná se o nejdelší epizodu ze série Hry o trůny.
    (asdfasdf)

Související novinky

Hra o trůny dostane dvě další série

Hra o trůny dostane dvě další série

01.04.2020

Od konce osmé řady seriálu Hra o trůny už uběhlo několik měsíců, nespokojenost fanoušků ale byla po finále tak velká, že to jeho tvůrci schytávají na sítích dodnes. A zatímco David Benioff a D. B.… (více)

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama