Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 1

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (663)

sochoking 

všechny recenze uživatele

3D efekty sa mi videli byť perfektne zmáknuté , čo som doposiaľ na inom filme nevidel, necítil, nezažil... Scénka, kedˇ sedeli za barom, tak som sa mu po to pivo skoro načiahol. Ja Saw teda mám rád, ale nehodnotím už len z princípu takto, hoci pasce boli až príliš vyumelkované, takže doporučujem túto myšlienku nechať pred dverami kina a v pohode si užiť napätie, pretože bolo konštantné počas celého filmu ( ja som tam nemal jediné hluché miesto). No a kto videl Marathon Mana s Dustinom Hoffmanom zo 76teho a bol trochu mimo zo scénky so zubami, tak tuto sa zblázni ! Záverečné rozuzlenie je prekvapujúce a ja som len zvedavý, či Burg, Koules a Hoffman neojebávajú, že toto bolo fakt naposledy . ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý hororový thriller, ktorý je záverečným dielom tejto kultovej série. Má dobrý príbeh o mužovi, ktorý predstiera, že sa stal obeťou Jigsawa kvôli popularite a peniazom a tak je unesený, aby si to skutočne vyskúšal a ocitne sa v komplexe s pascami, kde musí bojovať o životy svojich priateľov a manželky. A detektív Hoffman zatiaľ okrem dokončenia celej hry chce dostať aj vdovu po Jigsawovi, ktorá sa rozhodla povedať všetko polícii. Spracovanie ma trochu sklamalo, ale stále je celkom obstojné. Film zhadzuje práve tá hororová línia, chýba tomu ten správny náboj, celé to pôsobí dosť samoúčelne a nemyslím, že práve takáto postava je pre účastníka tejto vražednej hry ideálny nápad, ale zase aspoň v tých hlavných scénach, kde sa bojuje o život to zaujme. Omnoho viac ma bavila tá druhá, detektívna línia s Hoffmanom. Ale zase dĺžka filmu je úplne ideálna, takže ani tie slabšie situácie nemajú kedy začať prekážať a čo sa týka záveru, je síce celkom nečakaný, ale moc ma to nezaujalo. Po hororovej stránke mám skôr také priemernejšie dojmy, aspoň v rámci tejto série. Prvá pasca je zaujímavá minimálne už len svojou veľkoleposťou a tie ostatné sú síce dobré, každá na chvíľu pobaví, ale len to. No musím pochváliť nekompromisný Hoffmanov prechod budovou, pri ktorom drsne zabije každého, na koho narazí, toto ma z celého filmu zaujalo najviac. Čo sa týka hereckého obsadenia, pôsobí to rozporuplne, všetky postavy z predchádzajúci dielov sú opäť výborné, takže Tobin Bell v pár zaujímavých flashbackoch, Costas Mandylor a aj Betsy Russell. Ale nové postavy za moc nestoja, Sean Patrick Flanery sa do tejto úlohy moc nehodí a nebavila ma ani postava detektíva. Réžia a technická stránka sú skôr sklamaním, hlavným problémom je, že toto pôsobí až príliš teenagersky, už to prechádza až moc ku bežnej komercii, jednoducho celý čas som mal pocit, že to točil režisér nejakých teenagerských vyvražďovačiek v štýle posledných dvoch Nezvratných osudov a pritom zostal ten istý, čo aj pri predchádzajúcom diely. Takže je tu toho dosť čo vytknúť, ale stále ma to dostatočne bavilo a hlavne v tej detektívnej línii. 70% ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Řeknu vám pointu sedmého dílu a přesto nebudu spoilerovat. Tak tedy slyšte: 3D je v dnešní době vejvar, co vy bukvy z Lionsgatu?? Toť vše, o nic jiného nejde. Celé je to zbytečné asi jako pokus o útěk před Chuckem Norrisem. Koncept nápravy lidské společnosti a věci s ním související zůstal pohřben pod číslicí 3 a písmenem D. Prostě se tvůrcům chtělo ještě jednou pořádně vyrejžovat (a já pochybuju o tom, že to bylo naposledy). Špatná dějová linie, hrozivě předvídatelné, pasti možná slušné, ale zase hrané na efekt, bez atmosféry a jakéhokoliv napětí. Chcípají v nich lidé bez přímé vazby na Jigsawa, kteří navíc neprochází kurzem sebenápravy, nýbrž jsou odkázáni na pomoc jiných. Tobin Bell si sem opravdu jenom ´odskočil´, snad aby nemusel být svědkem závěrečného ´šokujícího zvratu´, který není ani šokující, ani mrazivý, není ani dobrý. Je to neinvenční unavené dokodrcání se do cíle. Plusové body sedmičky vidím jenom v Mandylorovi, dvou nebo třech vydařených (designově, atraktivitou) pastech a ve výstupu pana Bella. Začalo to ohromujícně, končí se to otráveně. Doufám, že tvůrci dostojí posledním slovům filmu. 30% 20 miliónů dolarů(rozpočet)/102,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově)/31 miliónů dolarů(čistý zisk z kinoprojekcí) ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsme se dočkali famózního rozuzlení (málem mi z něj ulítla čelist, to vám tedy povím). Psát již po sedmé stejný komentář nemá smysl, proto použiji pouze (lehce poupravenou) větu, jež zazněla v samém závěru, a z níž jsem měla chuť se utopit, upálit a oběsit, ještě předtím bych si však zaplavala ve stříkačkách, vydloubla oko, odstřelila kus hlavy a uřízla obě nohy.;-) "Bez vás by, nesmyslnou brutalitu žeroucí diváci, tohle dílo nikdy nemohlo vzniknout." Dodatek: A heleme se, teď koukám, že bude osmička. Já věděla, že v tom muselo být ještě něco, protože to rozuzlení rozuzlení, které navazovalo na rozuzlení všech rozuzlení z předchozích dílů, bylo stále slabým odvarem oproti rozuzlení, které se teprve chystá.:-)) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Poslední díl této skvělé krvavě hororové série. Celkově film nebyl špatnej, zakončen byl dobře, ale bohužel, já bych si zakončení této série představoval trochu jinak. Pasti byly dost krvavé, byly dobré, ikdyž mi někdy připadalo, že příběhově je to nedořešené. Některé oběti umírali zcela zbytečně. 3D efekty byl celkem slušné. Mandylor hrál opět dobře. Hudba dobrá. Ke konci filmu to bylo nejlepší, kdy se ukázal sestřih flashbacků a většina věcí se vysvětlila. Nad mým velkým překvapením zde hrál herec Jigsawa jen ke konci filmu nepočítaje krátký flashback uprostřed filmu. Původně tvůrci zvažovali udělat díl 7 a 8. Měli to tak udělat, tohle nejlepší finále rozhodně nebylo. A ta krev ? Jak je možné, že byla tak debilně narůžovělá? Potěší návrat herce Caryho Elwese. Celkově film kritizovat nechci, bavil jsem se dost, ale je to ze všech dílů, díl nejslabší. Na hraně mezi 3 a 4 hvězdou. Hodnotím na 70% = **** ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Ve filmu se objeví dohromady 11 pastí, nejvíce za celou sérii. (JayZak)
  • Tobin Bell je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série. (Sufferer)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama