Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 2

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (663)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Trošku mne zklamal a to z toho důvodu, že v traileru byly uvedeny scény z kina, kdy jsou diváci připoutáni a z plátna vystřelují ocelové zubaté kotouče. Naivně jsem si myslel, že tyto scény uvidím ve filmu. Až při sledování filmu jsem pochopil, že to byl pouze reklamní tah na 3D projekci. Ale i tak jsem se náramně bavil. Jako vždy pasti skvělé. Dávám 100%. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ak niekto čakal, že SAW VII bude mať nejaký zmysel, tak hádam iba ako film, ktorý sa zapíše do knihy rekordov, pretože si nespomínam, že by niektorý z regulárnych celovečerných filmov mal toľko pokračovaní. Inak film nesklamal, bolo to fajn zakončenie série a ako to už v sérií Saw býva, opäť nás neminul skvelý koniec. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak co k tomuhle říct? První věc co mě po dokoukání filmu napadla bylo "Ty vole ty filmaři začínaj lenivět". Ale popořádku. Vím že je sračka koukat na pokračování Saw po 5 letech, po 6 díle jsem měl tak dlouhou odmlku. Ale kupodivu tomu zas tak nevadilo, přišlo mi jako by tvůrci chtěly odstartovat znova, ale BUM a přišel konec kterej všechno opět pospojoval. Scénárista Dunstan udělal celkem solidní práci, i když sem tam některé scény nedávají moc smysl. Hlavně jsem nikdy nebyl fanda tý sračky jako "On připravuje pasti, on není vrah". A teď k té lenosti. První věc které mě dost zarazila byla krev, která byla divně světlá a hlavně moc "vodová", další co mi přišlo ne zrovna nic extra byly herci, jasně Saw není o herectví ale dlouho jsem se takhle prkenému herectví nezasmál. Vraždy.... Dobře Benningtonova vražda byla parádní, ale celkově zbytek mi přišel strašně nezajímavej(obyčejné oběšení WTF) a hlavně smrt Donella byla tak trapná že jsem chtěl film hned vypnout, konečně zajímavá postava u který se dozvíme i historii aby po 35 minutách chcípnul tak trapně. Verdikt? Lenost tvůrců ničí celej film a tak sem si ho nemohl pořádně užít. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Uzavretie (aspoň dočasné) prekračuje mieru ani nie tak v brutalite, to je totiž vecou diváckeho (ne)vkusu, ako skôr v tom, že hlavnej postave: obeti sa (ne)darí tak, ako sa (ne)darí a hlavnej postave: vrahovi (ne)darí tak, ako sa (ne)darí. Viac sa konkretizovať nedá, išlo by o spoilery. Skrátka už tým scenáristom načisto preplo, aspoň tie pasce sú ale premyslené. Ako by na nich robili úplne iní ľudia než na scenároch, čo je vysoko pravdepodobné. Potom ale nastáva opäť tá večná otázka, kedy a kde to dotyčný, už sám, dokázal vyrobiť a následne pripraviť. Časopriestorové vzťahy tu sú doposiaľ asi najviac mimo logiku a to je čo povedať. Pointa tentokrát nie je absolútne šialená, ale dáva celkom zmysel a oblúkom sériu uzatvára. Kvôli nej 50% za tri. ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Film stráca to čaro čo mali prvé diely, a už väčší dôraz sa kladie na vymyslenie brutálnejšieho spôsobu zabitia, ako na zmysluplnejší dej. Film som videl v 2D čiže o pekné efekty v 3D som prišiel ale o čo som neprišiel a čomu dávam 3* sú zaujímavé hry o prežitie. Tvorcovia Saw-u by si už mali povedať GAME OVER. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Na místo původně avizovaného Davida Hackla, režiséra Saw 5 (2008), byl pár dní před zahájením natáčení na jeho post dosazen Kevin Greutert, režisér Saw VI (2009). (MovieKings)
  • Rating R - tedy přístupno pod 17 let jen s rodičovským doprovodem, byl získán až na 6. pokus. Filmaři se tak úspěšně vyhli nejtvrdšímu ratingu NC-17, tedy pod 17 nepovolen vstup nikomu. (JayZak)
  • Chester Bennington, představitel Evana, má ve skutečnosti na těle několik tetování. Ta, která jsou vidět ve filmu, ale nejsou pravá. (Vojtino)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama