Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 187 h 26 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(251)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Dinosaurier 

všechny recenze uživatele

Ano, je to pseudo-věda. Ale já jsem neuvěřitelně ráda, že žijeme v době, kdy toto může vůbec vzniknout jako dokument a hanit veškeré historicko-archeologické teorie. Kdy vás za to někdo nezavře do nějakého mental hausu. Z první série jsem si sedla na zadek. A Giorgio Tsoukalos je nejlepší a chci ho za muže. A vůbec, až nás přijedou kolonizovat mimozemšťani, tak se beztak ukáže, že je to všechno pravda. ()

rastlinka 

všechny recenze uživatele

Jednostranná záležitosť bez väčšej dávky kritiky a konfrontácie a bez zdravého rozumu. Dokument by mal mať svoju úroveň a predkladať fakty, nie len dohady a otázky (áno, je potrebné sa pýtať, ale aj vedieť nastoliť aspoň ako-tak rozumnú odpoveď). Presviedčacie schopnosti Von Dänikena sú nulové a argumenty, ktoré opakuje dokola nemožno brať vážne. To je tak, keď sa na niečo tešíte a vyjde z toho toto... ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Hraje si to na vědecký dokument, ale pozor, je to celé lež. Dokument, který dává za fakta různé lehce vyvratitelné mýty aniž by dal řeč i odpůrcům těchto fantasmagoriků. Jednoduše řečeno.... vyhoďte z okna dřívko od nanuku a tito individua z něj udělají důkaz o tom, že lidstvo vytvořili mimozemšťané jako vedlejší produkt při zpracování jejich moči. Taková je logika této dokumentární série. Palec nahoru jen za technické zpracování, za ostatní kopanec do zadku. 30% ()

sator 

všechny recenze uživatele

Po pilotním dílu je to jen nastavovaná polívka z dokumentů "Vzpomínek a Poselství bohů" když se vykrádá Deniken v prvním díle co bude probůh v dalších 40ti ? Vybral jsem si z dalších dílů témata která mě zajímají a je to tak. Naředěno, do toho pořvávající fanatik- to čemu sám nevěří řve na jiné-- někteří lidé jako by byli na kokainu, děs. Jen uvádím že k tématu samotnému mám velmi blízko, ale úroveň mi přijde děsná. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

O dovče jsem stáhnul (legálně) nevím kolik dílu, ale 16 GB "flashka" byla plná. Pak to smažil a zabil tím cca. týden. Jako cestopis výborný, skvělý záběry míst, kam se asi jen tak nepodíváte. I jako historie dobrý. A pozor teď dem na to, jako chlapec jsem si vystřihoval různé záhady ze 100+1 a mam celkem slušnou knihovnu o Bermudským trojúhelníku apod. Ale seriál je dle mého mínění tendenčně natočený, skoro všichni říkají " já tvrdím ano" aniž by to měly podložený více fakty. Je to určitě zajímavý, ale názor ať si udělá každý sám. Za mě 3x ()

Galerie (464)

Zajímavosti (6)

  • V epizóde “Evil Places“ (“Miesta zla“) sa môžeme stretnúť s českým záhadológom a bádateľom Ivanom Mackerlem. (Lukoh)
  • Ve 4. epozodě 2. série "Podzemní mimozemšťané" můžeme vidět ukázky z knihy Julese Verna "Cesta do středu Země". (Terva)
  • Zdejší ufolog Giorgio Tsoukalos studoval komunikační studia a sportovní žurnalistiku na Ithaca College v New Yorku. Nemá de facto vysokoškolský diplom, který by nějak souvisel s tématem pořadu. (Zodd)

Reklama

Reklama