Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 187 h 26 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(251)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

loki5 odpad!

všechny recenze uživatele

Manipulativní dokument spojující nesouvisející události a zvyky. Viděl jsem sice jen jeden díl, ale předkládané rádobydůkazy jsou na mě trochu moc. Hlavně blábol o tom, že svatozář zobrazovaná na starých rytinách a malbách je vlastně odraz slunce na skafandru starověkého kosmonauta. Stejně tak není rituální oblek indiánů z rákosí automaticky zpodobnění skafandru. U tvůrců je jasně vidět že vidí to co vidět chtějí. V minulosti je mnoho záhad a také mnoho nevysvětlitelných věcí a úžasných staveb. Nicméně většina vysvětlení v tomto dokumentu je postaveno na vodě a někdy jsou až násilně vnucovány. Když jsem už asi po čtvrté viděl záběr na kosmonauta chtěl jsem to vypnout. Doplnění po shlédnutí dnešního dílu o dávných stvůrách. Pseudodůkazy ještě zhoustly jelikož vidět ve zobrazení mýtické stvůry požírající hady letadlo napojené na tankování hadici to chce opravdu velkou dávku fantasie. Update z 16.8. dnes jsem se dozvěděl že mor ve středověku způsobili mimozemšťani a smrtka je také mimozemšťan (mimochodem mor je bakteriálního původu a nikoliv virového jak tu říkají, ale to je možná jen chyba v překladu) Dozvíte se také to, že Kolumbus byl také pozorovatel UFa. Jo a Noemova archa byla ve skutečnosti "spermobanka" :-D A také jsem se dozvěděl že potopou světa se mimozemšťani zbavovali neandrtálců jak prosté, že mě to nenapadlo hned (že to neudělali morem jako ve středověku :-D). Už se těším nového se dozvím příště. Tak nakonec můžou mimozemšťani i za výbuchy sopek a jiné přírodní katastrofy. A také jsem se dozvěděl že lidé jsou z 80% mimozemští hybridi. Už vím proč mi včera nevyšla čísla do sportky za to můžou mimozemšťani :-D Ještě jeden update: Docela se tím už bavím jelikož dnes jsem se dozvěděl že každý člověk který byl trochu chytrý nebo něco vymyslel byl ve spojení s mimozemšťany. A to, že teorie relativity připouští možnost vzniku červí díry je podle autorů nezvratitelný důkaz, že na zemi jsou nebo byly mimozemšťani. Navíc celé díly jsou až neskutečně zmatené a ani se nedrží nějakého tématu. 74% je výsměch všem kdo používají hlavu. 4% je tak maximum ()

corona 

všechny recenze uživatele

Nakoľko končí majský kalendár a opätovne sa blíži koniec sveta, tak sa naši láskaví mimozemskí učitelia opät (tak ako v minulosti veľa krát) rozhodli, že s cielom eugeniky opätovne vyberú len pár silných jedincov a zvyšok, ehm zničia. Pozor, už sú medzi nami!! Ten vyvolený výber geneticky vylepšia a posunú ľudstvo na vyšší level. Zasa ma nevybrali. Že by som mala urýchlene vyhľadať pomoc psychiatra? Nie, to som len parafrázovala pár ""Faktov"" z tohoto seriálu, ktorý má mimochodom 77%, po čase už len 76% (csfd má povesť intelektuálnej stránky, ktorá každú telenovelu, či súčasný cs seriál znesie pod čiernu zem, a táto kopa hnoja má tak veľa??) Prima ZOOM som mala vždy sa celkom serióznu stanicu a nechápem, že tomuto spolku psychopatov a demagógov dáva vôbec priestor. OK, beriem, je našťastie sloboda prejavu, aj napriek tomu treba rozlišovať medzi faktom, hypotézou a teóriou. Dotyční páni s tým majú zjavný problém. ()

Reklama

THE_Joko 

všechny recenze uživatele

"Zbožnujem" zakomplexovaných PánBožkárov ktorý sa hrajú na filmových kritikov a vytiahnu otrepane frázy tupu: "jodnosmerne natočený výplach mozgu". (Vždy ma vedia rozosmiat) Ja vám poviem čo je výplach mozgu! Je to pravidelné či nepravidelné navštevovanie kostolov či iných ovčích salašov kde ako ovce bez vlastého úsudku si všetci potrebujú niečo ospravedlniť,vyprosiť,vymodliť...Do kedy bude existovať náboženstvo (je jedno aké), do vtedy nebude ľudstvo nikdy slobodne!!! ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

V Pseudovědově byla konference a na ní se sešli všichni pseudovědci této planety. Mají vyčesané vlasy, jejich angličtina stojí za vyliž prdel a vyvalují oči. Záhady je baví a přináší to spoustu peněz. Celého Danikena jsem ustál. Tvrdí: kladl jsem jen otazníky! Po 20 min: Jsem přesvědčen, že to byli ufouni. V díle o Odinovi rozčepýřený vědátor vykřikuje: To Vikingové nemohli dokázat, měli havrany, ve skutečnosti špionážní družice s autofocusem. Pak jsem tuhle kravinu vypnul a smazal. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Kruhy v obilí, kruhy pod očima a další "mimozemské" záležitosti nabízející konspiračně - dokumentární seriál Ancient Aliens, svou formou výkladu a tvrzením zajímavý i diskutabilní zároveň. "Na každém šprochu, pravdy trochu." Ale záhady, ty já mám rád, moc rád. Kvalita jednotlivých dílů se pohybuje mezi 2 - 4*. Slabší 4*. 70% ()

Galerie (464)

Zajímavosti (6)

  • Zdejší ufolog Giorgio Tsoukalos studoval komunikační studia a sportovní žurnalistiku na Ithaca College v New Yorku. Nemá de facto vysokoškolský diplom, který by nějak souvisel s tématem pořadu. (Zodd)
  • Ve 4. epozodě 2. série "Podzemní mimozemšťané" můžeme vidět ukázky z knihy Julese Verna "Cesta do středu Země". (Terva)
  • V epizóde “Evil Places“ (“Miesta zla“) sa môžeme stretnúť s českým záhadológom a bádateľom Ivanom Mackerlem. (Lukoh)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno