Reklama

Reklama

V zimě roku 1795 stvořil šílený doktor Frankenstein monstrum kterému se podařilo přežít až do dnešní doby. Nesmrtelný Adam bloudí sám ulicemi města, ve kterém spolu válčí démoni s chrliči o osud lidstva. Démoni, vedení temným princem Naberiem, se snaží odhalit tajemství Adamova stvoření, aby ho využili k zničení celého lidstva. Proti démonům stojí chrliči v čele s královnou Leonore, kteří se snaží Adama ochránit za jakoukoliv cenu. Jak si Adam začne uvědomovat, že může být klíčem k ovládnutí celého světa, musí se rozhodnout, na čí stranu se přidá... (A-Company CZ)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (561)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Adam Franknštejn se celých devadesát minut (+ 2 nastavené) měnil jak pod rukama docenta Měšťáka zřejmě pro to, aby nepřišla vniveč jeho ultrahranatá brada a dámy udělaly své vlhké ááách. No, moc šancí mu stejně nedávám a to i přesto, že hodnotím tuto eventualitu jako trapný, nicméně vyhraněný heteráč a nejsem tím pravým porotcem pro mlže roku, dávám přednost prdelkám... ženským. Sešívaného naháněli démoničtí sparťani a zároveň i klokani z bohemky, navzájem se mezi sebou jebali, prostě klasické vymaštěné hlavy fotbalových fanoušů, to vše v digitálním maglajzu a šílené koncentraci demence. Jsem král všech kokotů a jiné pronášené věty zralé na tesání do mramoru od kluků v čupr dresech. V té chvíli mi už vykopávala v nepravidelném rytmu levačka jak po mozkové mrtvici, proto ze zdravotních důvodů nedoporučuji. Být fandícím primitivem, který by si na takový zápas koupil lupen, vrazím si dobrovolně světlici do všech tří očí a abych si zlepšil kvadlifikaci, zkusil bych ten slabikář přece jen přelouskat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $19,075,290Tržby Celosvetovo $71,154,592Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ oproti tomuto je Van Helsing klenot, a dokonca aj tématicky veľmi podobná výplachovka ako Abraham Lincoln: Lovec upírov je o poznanie stráviteľnejšia, toto je len prvoplánový výplach plný digitálnych oblúd, bez kúska dobrého nápadu /25%/ ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

To byla ale slátanina. Jenom bezduchá akce. Prostě klasická Amerika. Některé věci moc nedávaly smyl. Místama ty fighty docela ušly. Aaron Eckhart jako Frankensteinovo monstrum nebyl špatný. Bill Nighy hrál svou klasickou zápornou roli. A Yvonne Strahovski byla prostě kouzelná. Ale ten konec už byl docela přehnaný... "Já jsem Frankenstein!" ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Pane na nebi, nedopusť prosím aby vznikaly podobné zrůdnosti. Film, ve kterého vypadá After Earth neskutečně nabušeně. Film, který je tragický každou desetinu sekundy. Nevím co provedli Nighy s Eckhartem, že v tomhle museli hrát. Každá jejich věta mě drásá. Takové nesmysly snad ani nemysleli vážně. Pravděpodobně jeden z 5 nejhorších filmů všech dob. PS: Nenechte se ošálit vysokým hodnocením. 0%! PS2: Jestli chtějí do nového Terminátora opravdu obsadit Jai Courtneyho tak pánbůh s náma se všema. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chrlička Eowyn proti princi démonů Davey Jonesovi. Hlavní rozhodčí sešitý Harvey Dent, na čarách digitální mrdník a chuť na Strahovski tunel. Zápas málem několikrát přerušen pro příběhovou tmu, slova vypouštěná z úst některých hráčů na odebrání registračky.. Pozitiva? Od dob Branagha je Frankensteinovo monstrum větší fešák (na cenu Metrosexuál roku to však ještě není), díky svému hereckému rejstříku vypadá B.Nighy mnohem démoničtěji bez masky a co je nejdůležitější, je to krátké. Jinak jsem byl docela překvapen, že se za účelem završení trilogie sebestředných názvů (Já, robot, Já, legenda) nezhostil hlavní role Will Smith. Victor by asi těžko našel na ingolstadském hřbitově osm mrtvých těl jeho pigmentace, ale se současnými rasovými kvótami Hollywoodu člověk nikdy neví.. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (9)

  • V snímke sa ako v jednom z mála filmových spracovaní Frankensteinovej legendy uvádza meno Frankensteinovej obludy - Adam. Toto meno dostala v pôvodnom románe z roku 1818. (misterz)
  • Aaron Eckhart (Adam) v jednom rozhovore uviedol, že počas natáčania jednej bojovej scény si myslel, že si zlomil väz. „Dostal som úder na zadnú stranu krku a išiel som dole ako vrece zemiakov," povedal. (misterz)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 25. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

McClane Jr. je Kyle Reese

McClane Jr. je Kyle Reese

20.02.2014

Terminator: Genesis, pátý film známé akční série, je koncipován jako začátek nové trilogie. Jestli na ni dojde ukážou až tržby, poloreboot Cameronovy ságy (v němž nebude chybět Arnold Schwarzenegger)… (více)

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

07.09.2012

Klasický hororový román Mary Shelleyové byl zfilmován už nespočetněkrát... a ještě nás pěkných pár verzí čeká. Každá bude jiná. Nedávno dotočené I, Frankenstein australského režiséra Stuarta… (více)

Aaron Eckhart je moderní Frankenstein

Aaron Eckhart je moderní Frankenstein

09.10.2011

Jednou si už komiksového ošklivce zahrál (snad není potřeba připomínat, kterého). Zkušenost si zopakuje díky adaptaci grafického románu I, Frankenstein od Kevina Greviouxe, jednoho z tvůrců série… (více)

Reklama

Reklama