Reklama

Reklama

Vysaj si

Trailer

Obsahy(1)

Kanadský hudební snímek popisuje pouť mladé americké kapely The Winners za vytouženou slávou. Frontman skupiny Joey (R. Stefaniuk), loser jak v životě, tak v lásce, bere turné do New Yorku jako poslední naději chytit se v showbyznysu. Cestu náramně zkomplikuje, když je po jednom z koncertů jejich basistka (J. Paré) pokousána upírem. Komplikace je to do té doby, než kapela s upírkou v sestavě začne získávat více a více fanoušků. Když se v upíry promění i zbytek kapely, jsou už z nich hvězdy první třídy. Mrtvých ale přibývá a Joey začne hledat východisko, jak se on i zbytek kapely mohou stát znovu lidmi. (Prochy38)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Máš na pódiu upíra ty idiote! Tohle pro tebe skončí špatně“..... My stárnem, Rock´n´Roll stárne a díky tomuto filmu možná někdo začne zvažovat přechod na japonskej Hip hop. A přitom to vypadalo na zajímavej 90ti minutovej rockovej videoklip! Bohužel vše podstatný se dá shrnout do tohoto ,,šotu“. Potěší hudba, pár rockových legend, ale to ostatní je vopruz. Jako v životě, VŽDY POUŽÍVEJTE KONDOM A NIKDY NEVĚŘTE ZPROPADENÝMU UPÍROVI! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zajímá mě, jestli by byl Alice Cooper dobrej barman, upír nebo zombie. 2.) Nevím, jestli je dobrý mít holku, co saje celou noc. 3.) K čemu asi tak můžou mít v Kanadě uvázanej klíč od WC? PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, co je tenhle Robertek Šťepánšuk zač, že se mu povedlo exhumovat tolik rockových mrtvol, pardon ikon, a přinutit je pózovat v tak nehorázné sračce. Asi Alence Kůprové nalil do pití nějaký Poisson, Jindrovi Rolincovi slíbil, že může někoho beztrestně přejet autem, Popovému Ajgorovi pak svou šestiletou sestru no a Mobymu(???), tak tomu pravděpodobně Sucknul Dicka! ()

Reklama

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Naprosto kultovní obsazení (pro mě) v čele s Iggy Popem si nezaslouží nic jiného než plný počet. Jinak objektivně je to kardinální blbost, což ale připouští a na nic víc si nehraje, ačkoli možná hlubší význam má.. ať každý posoudí sám. Standartní béčková jízda u které bych čekal zběsilejší hudbu (jako TV Eye od Iggyho při propíchnutí brčkem) ale i tak byla fajnová. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kanadský snímek „Vysaj si“ není skvělou komedií po celou dobu. Přece jen, jsou tu slabší momenty, které jsou spojené s tím, že je potřeba opakovat nějaká otřepaná klišé, ale i s tím, že použitý humor není vždy vtipný. Ale jako satira na rockovou skupinu, která udělá skoro všechno, snímek dobře funguje. Navíc se tu objeví zajímavá jména: Malcolm McDowell, Iggy Pop, Alice Cooper nebo Moby. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Yo - je to plytké , suché , ALE celé je to určené vyznávačom rockových maskotov - Alice , Henry , Iggy...primotal sa aj Moby ( údiv ) a to celé v kombinácii s vampírskym námetom - to je to podstatné. Na vizáži tomu uberá ICH pomerne neskorý nábeh a mini budget , no pridáva tá formálna a dejová recesia. TWIGHLIGHT sága Ma úspešne míňa a nemyslím , že je to určené rovnakým očným buľvám. Každopádne spokojnosť . Síce žiaden súvis , no " REPO ! " sa nekoná. OPERA Ma oslovila viac. ( Ale ak Malcolm-ov agent urgentne neodchytí nejakú lukratívnu zakázku - tak Mc bude padať a chytať sa aj nalomených konárov... ) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Alex Lifeson si zahrál celníka na kanadsko-americké hranici. Ve filmu tvrdí, že také hrál s kapelou. Ve skutečnosti je kytaristou kanadské kapely Rush. (Terva)
  • Pro nedostatek peněz si tvůrci vypůjčili od Alice Coopera spousty oblečení z jeho šatníku. (Terva)
  • Film měl premiéru v pátek 11. září 2009 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama