Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co přišel o ženu při ošklivé automobilové nehodě, se Luke Gibbon (Držitel Ceny Akademie® Cuba Gooding Jr. - Nejlepší herec ve vedlejší roli za film Jerry Maguire, 1996) probouzí v nemocnici a zjišťuje, že jeho kdysi idylický život se ocitl na pokraji zkázy. S implantovaným smrtícím mikročipem a pod pečlivým dohledem ředitele společnosti Hope Industrie (Val Kilmer) Gibsona neustále sužují zvláštní vize a pronásledují výjevy z minulosti, na které si nepamatuje. Jedinou jeho nadějí na přežití je skupina hackerů, která by mohla vědět, jak zastavit nebezpečnou korporaci dřív, než bude pozdě. Ve vedlejší roli se objevuje Michael Ironside (Terminator Salvation). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice nízkoropočtové sci-fi, ale to bylo Dark City taky. Chytře vymyšlené, proti reklamám vtipně zaměřené, napínavě natočené. Má to hlavu a patu, což se nedá říct ani o mnohých blockbusterech. Je umění podobný film natočit, aby vypadal jako že je brnkačka ho natočit, přitom každý filmař ví, že právě žánrové filmy dobře natočit jde nejhůř. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se odvažoval ke shlédnutí tohoto bijáku, přiznám se, že spojení Gooding a Kilmer ve mě zrovna přesvědčivý dojem z kvality nedělali, ale nakonec zvědavost přemohla. Musím ovšem uznat, že to je scífko slušné, nijak nákladné, přes to udrží v napětí. Co je ovšem rušivé je otřesný dabing Cuby a poslední zpověď, kdy jsem čekal, že na mě vyskočí Batman, či jinej superhrdina. A kterou pak že Vám připomene pohádku závěrečné rozuzlení ,,vyber si,,?Lepší tři ()

Reklama

Arkos 

všechny recenze uživatele

Slušný akční scifi, při kterým jsem se slušně bavil. Samozřejmě nejde o žádný velkorozpočtový trhák, ale já jsem se ani chvíli nenudil a to je pro mě hlavní. Ovšem opravdu asi víc lidí zarazí, když hlavní hrdina několik minut střílí z pistole, ve které nevymění ani jednou zásobník a nebo, když z domova telefonuje a na displey hodin je 13 minut, zatímco když telefonuje za chvílí, tak je na displey 12 minut a třináctka teprve naskakuje. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem to na svém noťasu HP, ze své pohovky Tara, na sobě ponožky Peace, kraťasy nike, triko hi-tec, k tomu jsem popíjel Fantu a jedl brambůrky Bohemia. Ach ty korporace. Zajímavý, ne úplně skvěle zpracovaný, ale rozhodně ne nudný fimík s parádními úvodními titulky. Trochu mi to připomínalo Běžícího muže. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Už asi tri roky máme doma čierneho kocúra. Jeho obľúbeným programom je Animal Planet, no nepohrdne ani dobrým hororom a ani béčkom, pokiaľ v ňom hrá Jason Statham. Predvčerom som mu pustil Hardwired a asi tak v polovici projekcie sa z ničoho nič vyzvracal rovno doprostred obývačky. Najskôr som si myslel, že toho chudáčiska trápia chlpy, ale keď vzápätí si demonštratívne odbehol vyvaliť sa na stoličku v chodbe, vytušil som, že takto sa vyjadril ku kvalite tohto filmu. Plne s ním súhlasím. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Objevila se kritika, že na obrázku k DVD je Val Kilmer hubený a krátkovlasý, zatímco ve filmu takto nevypadá. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Kanadě ve městě Langley a jeho okolí. (Terva)
  • Na konci filmu s v malé cameo roli objevuje Lance Henriksena. (Terva)

Reklama

Reklama