Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co přišel o ženu při ošklivé automobilové nehodě, se Luke Gibbon (Držitel Ceny Akademie® Cuba Gooding Jr. - Nejlepší herec ve vedlejší roli za film Jerry Maguire, 1996) probouzí v nemocnici a zjišťuje, že jeho kdysi idylický život se ocitl na pokraji zkázy. S implantovaným smrtícím mikročipem a pod pečlivým dohledem ředitele společnosti Hope Industrie (Val Kilmer) Gibsona neustále sužují zvláštní vize a pronásledují výjevy z minulosti, na které si nepamatuje. Jedinou jeho nadějí na přežití je skupina hackerů, která by mohla vědět, jak zastavit nebezpečnou korporaci dřív, než bude pozdě. Ve vedlejší roli se objevuje Michael Ironside (Terminator Salvation). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

hrona 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se odvažoval ke shlédnutí tohoto bijáku, přiznám se, že spojení Gooding a Kilmer ve mě zrovna přesvědčivý dojem z kvality nedělali, ale nakonec zvědavost přemohla. Musím ovšem uznat, že to je scífko slušné, nijak nákladné, přes to udrží v napětí. Co je ovšem rušivé je otřesný dabing Cuby a poslední zpověď, kdy jsem čekal, že na mě vyskočí Batman, či jinej superhrdina. A kterou pak že Vám připomene pohádku závěrečné rozuzlení ,,vyber si,,?Lepší tři ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Dobré DTVéčko, které sice mělo k dispozici omezený rozpočet, ale díky vynalézavosti tvůrců, vypadá že bylo třikrát tak drahé. Cuba jako vždy přesvědčivý, Ironside sympatický a Kilmer... No, je docela vtipné, že na obálce dvdéčka vypadá Kilmer jako ze Svatého, zatímco ve filmu má řepu jako bezdomovec a hlavu jako medicimbal. A herecky je na tom ještě hůř. Nerad to říkám, mám ho jako herce rád, ale Kilmer tu hraje fakt děsně. Navíc je vidět, že celou tu roli natočil v jednom nebo dvou dnech a tvůrci ho potom vyčůraně rozvrstvili do celého filmu, aby to vypadalo, že nesleze z plátna. Jinak scénář není originální, ale je solidně napsaný, triky nejsou zlé a Henriksenova fotka na konci potěší. Pokud chtějí natočit pokračování, jsem pro. ()

Reklama

drakodlak 

všechny recenze uživatele

Téma, které se točí okolo nadnárodních korporací v blízké budoucnosti a nové formě distrubuci reklamy, které je sice samo o sobě docela zajímavé, ale obávám se, že forma jakou zvolil režisér/scénárista je poměrně trisní. Je to takový slepec něčeho a ničeho. Není to ani pořádný thriller, ani pořádná akce. Jalové "herecké" výkony, prostě celkově mě to vůbec nevzalo. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Slušný akční scifi, při kterým jsem se slušně bavil. Samozřejmě nejde o žádný velkorozpočtový trhák, ale já jsem se ani chvíli nenudil a to je pro mě hlavní. Ovšem opravdu asi víc lidí zarazí, když hlavní hrdina několik minut střílí z pistole, ve které nevymění ani jednou zásobník a nebo, když z domova telefonuje a na displey hodin je 13 minut, zatímco když telefonuje za chvílí, tak je na displey 12 minut a třináctka teprve naskakuje. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Začátek průměrný, konec skvělý, ale hlavní částí má být střed, který v tomto snímku poněkud upadá. Nápad není rozhodně špatný, Cuba Gooding Jr. dělá co může, aby zachránil, co se dá, avšak Val Kilmer mi v tomto filmu vůbec nesedí. Když nepočítám poslední scénu, kde Cuba vystřílí z pistole víc nábojů než ze samopalu, ještě se přikloním ke dvěma hvězdám s dodatkem, že se tento snímek rozhodně nechá shlédnout, ale žádný zázrak opravdu nečekejte. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Na konci filmu s v malé cameo roli objevuje Lance Henriksena. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Kanadě ve městě Langley a jeho okolí. (Terva)
  • Objevila se kritika, že na obrázku k DVD je Val Kilmer hubený a krátkovlasý, zatímco ve filmu takto nevypadá. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno