Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor se svými žáky vyráží na víkend na výlet do jeskyně, kde chtějí sbírat geologické vzorky a studovat jeskynní faunu a flóru. Profesor však svým žákům neřekne, že v pozadí expedice je jeho soukromé pátrání po neznámém živočichovi, který v jeskyni žije. Nikdo netuší, že jeskynní stvoření je smrtelně nebezpečné a že se expedice změní v boj o život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct? Vážně to stálo za to, točit tento "film"? Proč? Na co? Za co? No, asi to moc nestálo.... Strašné kulisy, otřesné efekty, nulové - možná horší než nulové herecké výkony... Nevím proč.... Za co... Je hezký, snažit se lehce nahlodat legendu chewbacca libre, filmů o tom moc není, ale takto? Je to škoda, ale * asi fakt za to, že se o to někdo pokusil. Jinak totální ztráta času .... ()

Sinusiridum odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jako když žáci 3.B točí dokumentíček o tom, jak sbírali starý papír :-D Nuda, lezení v kašírovaný jeskyni, vyteplený skřeky "monstra" :-D...ohlodaná páteř učitele a pořád jim ten létající kocour skákal na záda :-DDD Stačili se pozabíjet vpodstatě sami - debilos amígos :-D Pak kocour ve vodě zablikal očkama a nakonec uletěl. Se zrychlujícím se zrychlením se to "DALO" vydržet...i když jsem tím přišla o jistě vélmi zajímavé "dialogy" :-D ()

Reklama

messi@h 

všechny recenze uživatele

Objektivně si podle mě film zaslouží tak 40 - 55 %, trošku jsem mu ve svém hodnocení přidal, protože si myslím, že je tady zbytečně přísně hodnocený. Samozřejmě se nejedná o nic vyjímečného ani objevného, ale film neurazí a je docela zábavný. Herecké výkony mi přišly standardní, rozhodně ne tak tragické, jak se tady všeobecně tvrdí. A myslím si, že daleko horší výtvory jsou někdy na csfd hodnoceny daleko lépe ;-) ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Hneď mi je jasné, prečo má slovenská mládež radšej školský výlet do Tesca ako do slovenskej divočiny, nehrozí im že ich tam napadne nejaká zmutovaná ovca, krava či podobná háveď ako v tomto nudnom snímku, kde sa všetko podstatné odohrá mimo objektívu kamery a mám dojem že aj úplne mimo tohto filmu, akosi sa popri klopýtaniu v jaskyni a siahodlhých klišoidných rozhovoroch v scenári nezvýšilo na takú nepodstatnú vec miesto.. ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Tak dlho som zháňal tento film a nakoniec som zistil, že sa mi to ani nevyplatilo. Pravdupovediac som čakal niečo lepšie od toho, ako to dopadlo. Príbeh by ako tak ušiel, ale neuškodilo by ho trocha okoreniť, proste celý čas čo sa tie decká nachádzajú v tej jaskyni sa nedeje nič, absolútne nič. Keby to bolo aspoň trocha strašidelné, tak určite by sa na to lepšie pozeralo. Takto sme sa dočkali len nudného a pomerne krátkeho filmu s nesympatickými hrdinami, ktorí to navyše dokonca i zle zahrali a s jebnutými dialógmi, ktroré sa už v niektorých prípadoch nedali počúvať. Škoda, keby tie tie ženské aspoň troška "svojej krásy" ukázali, v čo som aj dúfal v niektorých chvílach, tak´predsa by to bol aspoň o niečo viac pozerateľnejší film...40% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama