Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

papez12 odpad!

všechny recenze uživatele

Totálne stupídne, bez myšlienky, len vykrádanie predchádzajúcich nápadov a mixovanie rôznych nápadov z iných filmov. Odpad medzi krimi-komédiami, prepadák Martina Lawrenca. Dokonca to nie je ani smiešne. Človek vie už na začiatku filmu ako to dopadne, kto sa s kým dá dokopy. Hudba k filmu tiež veľmi zlá. Keď to porovnávam s Niekto to rád blond, tak toto je fakt neskutočný shit. Ale niekomu takýto štýl môže vyhovovať, ja osobne som ľutoval hodiny a pol môjho života. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Scenár je prispôsobený tomuto desaťročiu, hlavne jeho začiatku, keď sa to všetko lomilo. Už to nie sú prvé roky nového milénia, nastupuje sociálno sieťový systém. Aj keď ho tu takmer vôbec nebadať, je tu cítiť. Každopádne sa snímok ako tak podaril, má niektoré malé plusy, ktoré pre nudný večer pridajú body. A to nieje v tomto prípade až tak na zahodenie. ()

Reklama

Kopik 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se i těšil, že se aspoň trochu zasměji. A nic. Osobně jsem měl pocit že se dívám na High School Musical, více písní než vtipů. Nejhorší na tom je fakt, že nejvtipnější věc z celého filmu byla hnedle první cca 5min pasáž po titulcích na začátku - a že to nebyla žádná scéna hodná zapamatování. Martin Lawrence jako vždy v pohodě, přesně to co jsem čekal, Jessice Lucas to moc sekne. Ale to je asi tak vše. Na dvojku se ještě dalo docela v pohodě dívat, pokud jste potřebovali vypnout,ale toto už doopravdy nemohu nikomu doporučit. Takže pokud chcete komedii u které se zasmějete, tato to dle mého názoru nebude. Jedna hvězdička, víc si to doopravdy nezaslouží.. (Viděno 11.7.2011) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Říká se, že do třetice všeho dobrého. Bohužel to však není případ této série, protože tady se spíš jedná o rčení od desíti k pěti. Už předchozí díl dával jasně najevo, že tvůrcům rapidně dochází nápady, humor se stával čím dál tím víc jednodušší a o kvalitě příběhu ani nemluvě. Agenti v sukních mají nevýhodu v tom, že postava Bábiny (Martin Lawrence) nedostala tolik prostoru, na jaký jsme zvyklí, a do popředí se dostal Brandon T. Jackson jako Trent, jehož studentský život je prakticky hlavním tématem celého filmu, což snímek posouvá kvalitativně někam směrem k americkým komediím pro náctileté. Samotný Jackson a jeho herecký projev mi moc nesedl, jeho dějová linka mě vůbec nebavila, love story působilo doslova trapně. Lawrence se také zrovna dvakrát nepředvedl, jediná fakt vtipná postava byl asi herec Faizon Love. Příběh nuda, humor téměř nulový, scénář o ničem, a pak k tomu všemu ještě ten otřesný hip hop pro náctileté. Hnus. Další díl už asi raději vynechám. 2/10. ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Celkom slusna hovadina, ktora od prveho dielu zazila brutalny prepad smerom dolu. Otrepany namet, vykon M. Lawrenca priemer, v podstate vobec nechapem, na co je dobre tocit taketo shity. Ak si niekto pod tymto predstavuje "zabavu", tak to sa s radodostou postavim bokom. Dakujem, neprosim. 0%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Když studentky cvičí balet, hraje jim při tom písnička „Maniac“ od Michaela Sembella. (Zix.)
  • Martin Lawrence byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka, Ken Jeong v kategorii nejhorší herec a Brandon T. Jackson „bojoval“ o cenu pro nejhorší vedlejší herečku. (Ded@M@tes)
  • 17-ročného Trenta v skutočnosti hral v dobe natáčania 26-ročný Brandon T. Jackson. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama