Reklama

Reklama

VOD (1)

Ačkoli má tovární dělník jménem Quaid (Colin Farrell) krásnou manželku (Kate Beckinsale), kterou miluje, výlet do mysli mu připadá jako perfektní dovolená od frustrujícího života – skutečné vzpomínky na život super špióna mohou být přesně to, co potřebuje. Ale když se proces zvrtne, Quaid se stane hledaným mužem. Quaid, který je na útěku před policií – kterou řídí kancléř Cohaagen (Bryan Cranston), vůdce svobodného světa – se spojí s povstaleckou bojovnicí (Jessica Biel), aby našel hlavu ilegálního odboje (Bill Nighy) a zastavil Cohaagena. Linie mezi fantazií a realitou se začne smazávat a osud jeho světa visí na vlásku, když Quaid objeví svou skutečnou identitu, svoji pravou lásku a svůj skutečný osud. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (1 382)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Spy who bored me. Wisemanův (na klasické sci-fi béčko příliš suchý) Rekall mi nachystal necelé dvě hodiny vzpomínek, o které jsem vůbec nestál. Rutina, uniformita, plagiátorství, trapná pomrkávání k originálu, akční režisérova choť (začínám si myslet, že je to pro ni ventil, aby ho nemlátila doma) a recidivní patlal Wimmer podepsaný pod leklým scénářem. Pokud Kurtík tvrdí, že dobrá akce je v jeho očích víc jak sex, pak to u něj doma trvá 12 sekund i s otočením na záda a kajícným promiň.. Nezbývá než souhlasit s uživatelem Zeebonk, že tento remake je zbytečnější, než ukrajinská šlapka v centru Vatikánu - už jen proto, že během zdlouhavých konkláve musí kardinálům zákonitě „vyhládnout“.. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, když potkáte opravdu, ale opravdu luxusní roštěnku, rozbalíte na ni veškerý svůj charm, navalíte ji do hlavy všechny osvědčené klíny, rychle za sebou do ní nahážete ty dvě povinné večeře, konečně přijde ona noc s velkým P, kdy ji za mihotavého svitu svíček podbarveném decentně nevtíravými, toužebnými tóny masterpissu Eltona Johna "Can you feel my dick tonight" něžně položíte na postel posypanou plátky růží, po předlouhém vášnivém polibku ji přes dokonale tvarované trojky sjedete rukou na opálené, léty pilates perfektně zpevněné břicho, za jejího táhlého, všeslibujícího vzdechu pokračujete níž až pod džíny a ......... nahmatáte čuráka? Ne? Pak určitě zkuste tohle nové Totální vzpomínání na časy, kdy ještě scénáristé neměli v hlavách nasráno a režiséři uměli točit akční sci-fi, u kterých se vám zhnuseně hlavou nehonily kraviny o nějakých odporných transkách. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Americký remake amerického filmu, už v této fázi je něco špatně. Točit navíc remake akčního sci-fi béčka je absolutní ztráta času, činnost veskrze neplodná a měla by smysl pouze tehdy, kdyby se vykostil děj a začalo se zgruntu jinak. Jenže to by k celkem pěknému vizuálu (připomene Minority Report), k obstojné kameře, charismatickému hlavnímu hrdinovi a slušným trikovým scénám nesměla produkce přibrat scénáristy, kteří zřejmě vystudovali moc vysokých škol, protože tak překombinovaný scénář psaný bez ladu a skladu jsem už dlouho neviděl. Připočtu-li k tomu všeprostupující emancipační snahy tentokrát zrovnoprávňující akční hrdinky na úkor hrdinů, což ve filmu postavilo proti Colinu Farrellovi Kate Beckinsale a donutilo ji dělat na podpatcích kopy, salta a výmyky, zklamání vrcholí. Suma sumárum, je to jiné, než původní Total Recall, ale je to taky jen primitivní akční béčko. A vypadalo to tak nadějně... ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Kurt Wimmer, Mark Bomback / Story by Ronald Shusett, Dan O'Bannon, Jon Povill / Based on "We Can Remember it for you Wholesale" by Philip K. Dick | Hudba: Harry Gregson-Williams | Produkcia: Neal H. Moritz, Toby Jaffe | Distribúcia: Columbia Pictures | Štúdio: Original Film | Rozpočet: 125 miliónov $ | Tržby: 71,688,000 $ (k 16.8.2012) || Vizuálne úchvatný remake, dejovo už menej. Najviac prekvapia lacne / nedoladene vyzerajúce výbuchy na konci filmu, čo je dosť nepochopiteľné vzhľadom na to, že inak je celý film poctivo vyšperkovaný hi-end kulisami a rekvizitami. Bill Nighy sa objavý možno na minútu a pól, čo je dôsledkom neprehĺbených dejových štruktúr. Za takýto čas postavu nevykreslí žiaden herec, alebo naopak daná rola nemá obsah. Škoda, pretože herci mi prišli trafený do svojích tipov, akurát sa museli hrať na namáhajúcich sa udychčaných chudákov cez pólku metráže, lebo nič iné im nebolo pridelené. Veľa akcie, málo filozofie. Krádež nekrádež, pekných nápadov tam bolo dosť, nehľade na fyziku, samozrejme. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.3/10] | me: Dobre vyzerajúce ale celkovo slabé sci-fi. Film zaujme svojím Recall vizuálom (čo už v dnešnej dobe nie je nič neobvyklé), cestovaním okolo strednu Zeme, hereckým obsadením a Three-Breasted Woman, ale to stačí tak na 30 minút. Následne by človek očakával, že sa veci dajú do pohybu a príbeh využívajúci premisu Recallu sa rozbehne, ale ... nestane sa tak a to čo divák naozaj dostane je veľmi predvídateľný ničím nevýrazný akčný film kde s pribúdajúcim časom ustupuje logika do pozadia a štandardne klišé vypĺňa dejové prázdno. Total Recall s Arniem tak ostáva neprekonaný kult. Jednoducho, ... efekty film nerobia. [2 a pol *] You're going to wish you had three hands. ()

Galerie (113)

Zajímavosti (36)

  • Keď Quaid (Colin Farrell) získa svoju bezpečnostnú schránku, vedľa bankovky 50 jednotiek meny Spojeného kráľovstva Veľkej Británie s Barackom Obamom je bankovka 1 000 jednotiek meny s obrázkom Lorena Wisemana. Ide o otca režiséra Lena Wisemana. (Arsenal83)
  • Vo filme sa objaví banka nazvaná "First Bank of New Asia". Nová Ázia bol pôvodne zamýšľaný názov pre Kolóniu. (m.a.t.o.)

Související novinky

Remake Hvězdné pěchoty upustí od satiry

Remake Hvězdné pěchoty upustí od satiry

06.01.2014

Paul Verhoeven dal světu trojici výjimečných akčňáků – Total Recall, RoboCopa a Hvězdnou pěchotu -, které díky kombinaci satirického nadhledu a brutální akce těžko někdy upadnou v zapomnění. Bohužel… (více)

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

05.08.2013

Už asi víte, že Mumie se dočká dalšího remaku. Tento se bude odehrávat v současnosti, bude o něco temnější a strašidelnější, scénář napsal Jon Spaihts a produkovat hodlá duo Orci / Kurtzman.… (více)

Režisér Total Recallu zprzní i Mumii

Režisér Total Recallu zprzní i Mumii

26.09.2012

Už od začátku to neznělo jako dobrý nápad, přestože za ním stála úspěšná scenáristicko-producentská dvojice Alex Kurtzman a Roberto Orci (M.I:III, Star Trek). Studio Universal se rozhodlo… (více)

The Wolverine – prokletý projekt?

The Wolverine – prokletý projekt?

05.09.2011

Už ten příběh znáte. Katastrofa v Japonsku, odstoupení Darrena Aronofského, přesun natáčení na podzim. Teď se situace opakuje. Když už se myslelo, že pokračování X-Men Origins: Wolverine, inspirované… (více)

Reklama

Reklama