Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (272)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Všichni víme, že Reese je boží a božská jednim tahem; všichni víme, že Rudd je stálice romanťáren, která ráda všecko hraje na jedno brdo; všichni z mnoha zkušeností víme, že jakmile se všecko šíleně klasicky rozjíždí, máme se pro jistotu obávat ještě šílenějc klasickýho konce. A přece, světe div se, How Do You Know má v sobě nákej podivnej element překvapení. Na vině nejspíš bude jednak jméno vrchního skladatele (big wtf?!), jednak milej, pohádkovej a přesto jaksi zvláštně přirozenej konec (myšleno zhruba ta půlhodina od porodu). ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Jednám v afektu: ,,Cože? Vy jste se zbláznili? Tak nízké hodnocení? Když je tam skvělá Kathryn Hahn??'' Už ne: ,,Film je o ničem, dějová linie utíká do neznáma, je klikatá, vrací se na ta samá místečka, herci přehrávají, seč můžou i Jack Nicholson ze sebe dělá blázínka, špatně prostříhané záběry (také jste si všimli na jiná auta na přechodu? Ne? To nic...), hlavní hrdinové neví, co chtějí, ale to je v romantické komedii naprosto normální. Takže, víte proč dávám tak vysoké hodnocení? Jelikož herecký koncert již zmiňované Kathryn Hahn je výborný, její scény jsem si přehrála hned několikrát a nelituji. Kdyby ostatní hráli jako ona, bylo by vše v naprostém pořádku. Ale není, takže pápá!'' ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ve svém životě jsem neomylně poznal, když to přišlo. V tomto snímku však nemám nejmenší tušení, kdy se Lisa, které skutečně nevěřím její sportovní kariéru, stihla zamilovat do neurotického joudy George. Trochu mne tím naštvala, protože necitlivě uvedla do stavu deprese sportovní hvězdu, která z lásky dokonce hodlala omezit na nezbytné minimum anonymní sex. Nemohu se zbavit pocitu, že se autor scénáře při psaní mstil nějakému zazobanému hezounovi, který si koupil jeho vyvolenou a zapomněl přitom okořenit příběh přiměřeným množstvím odlehčujícího humoru. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Klasická hollywoodská komedie, protože jsem se u ní nezasmál ani jednou! Jasný podprůměr, který má štěstí, že mu udělím aspoň dvě hvězdičky. Proč? Má neuvěřitelné štěstí na herce opravdového kalibru, kteří to utáhnou jen svojí přítomností na plátně, protože se na ně dobře dívá. Ale nezachrání to nikdo z nich, ať už velikáni jako Nicholson nebo miláček Reese. Špatný příběh. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Společně s Cizincem nejhvězdněji obsazená nuda loňského roku. Příběh je absolutně o ničem, postavy jsou nezajímavé a celé je to až příliš dlouhé. Brooks se navíc režijně vyčerpal před 14 lety a tak pomalou a nudnou romantiku už jsem dlouho neviděl. Herci se taky zrovna moc nesnažej a jedinej Owen Wilson řekne během filmu aspoň 3 vtipný věty. Zasloužený propadák.20% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Film zarobil menej než boli honoráre režiséra a štyroch hlavných hercov. (Arsenal83)
  • Reese Witherspoon kvůli roli absolvovala několikaměsíční přípravu, během které se učila hrát softbal. (zajda404)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama