Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (272)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Špatných komedií je nějak moc velkém množství. I v tomhle mém příspěvku budou ještě následovat. Špatných komedií se skvělými herci v poslední době také přibývá. "Poznáš, až to přijde?" je jedním z těch průšvihů. Mohou za to herci. Reese je jako baseballová hráčka příšerná, ale tak v jakém filmu je skvělá? Jenže myslíte si, že je to jenom ona, kdo v tomhle případě sráží film do kolen? Vůbec tomu tak není. Na vině jsou všichni herci. Jack Nicholson dostal na starost roli otce postavy, kterou ztvárnil Paul Rudd. Jack nedostal prostor, aby předvedl, co v něm skutečně je, ale přesto neurazí. Paul Rudd, to už je jiná. Hraje člověka, do kterého by se mohla zamilovat skutečně pouze zoufalá žena. Je nepříjemný od pohledu, podlézavý, zamindrákovaný, nudný, příšerný. Dívat se na něj bylo skutečně utrpení, které nezmírnil ani Owen Wilson, jemuž jsem jeho playboye nevěřil, i když co si budeme povídat, z ústřední trojice je tím nejlepším. Dalším problémem je skutečnost, že tohle má být komedie, ale vtip je tam všeho všudy jeden, navíc si myslím, že spousta lidí ho ani za vtipný považovat nemůže. Svět, který je zde vytvářen, je naprosto nelogický a nesmyslný. Když muž přijde o práci, jediné, po čem touží, je žena. Jestli tahle společnost opravdu funguje, potěš pánbůh. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/09/rebelka-perfect-sense-sprosty-holky.html ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

V traileru možná How Do You Know působí jako jedna z těch mála romantických komedií, kde hlavní hrdinka nestojí před rozhodnutím "pan správný vs. pan špatný", ale před mnohem těžší verzí romantického trojúhelníku zvanou "pan správný vs. pan správný". Ve skutečnosti vám po deseti minutách bude jasné, kdo tento souboj tentokrát vyhraje, takže nezbývá než se místo romantického zápolení zaměřit na komediální prvky tohoto nového Brooksova filmu. Ty však nepřichází. Zcela upřímně: Jediná chvíle, která mě v tomto filmu donutila se pousmát, byla závěrečná balkónová scéna s Jackem Nicholsonem. ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Sestříhat o 30 minut dolů a bude to originální konverzační vztahová komedie se specifickými hrdiny. Takhle je to dvouhodinové konverzační téměř utrpení, které se občas ztrácí samo v sobě, občas zase v prázdných až bezvýznamných scénách, které nikam nemíří, negradují. Škoda, potenciál by tu byl a ne malý. 55% se solidaritou za ***. Mimochodem - jediný důvod, proč jsem se do tohoto dílka zakoukala, bylo jméno páně režiséra - a musím konstatovat, že je to jeho nejslabší kus. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vedle "You Again" je pro mě "How Do You Know" druhým zklamáním letošního roku na poli romantických komedií. Největší slabinou tohoto slibně herecky obsazeného snímku je absence jakkoli smysluplného scénáře, který by alespoň na chvíli dokázal upoutat divákovi pozornost. Chvílemi jsem měl opravdu velký problém, abych neupadl do mikrospánku a jedinou dávkou povzbujícího kofeinu byl příjemně praštěný Paul Rudd, který zastínil i mého oblíbence Jacka Nicholsona (z čehož viním i z velké části obsah scénáře). Zkrátka potenciál zde jistě byl (a to nejen díky lákavému aktérskému ánsámblu), ale jeho využití jaksi vyšumělo kamsi do neznáma, což byla v tomto případě velká škoda. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jasně, že to poznáš: když vidíš blbost, je ti to jasné na první pohled. _____To, že někdo přijde o kariéru a druhý o snoubenku s vidinou vězení v tomhle filmu nehraje vůbec žádnou roli, jen se to zmíní a místo toho se jede jakási variace na schůzku na slepo, která dopadne zoufale, přesto hrdiny k sobě něco asi přitahuje ... No, leda tak scenáristova lenost. Film není ani romantický, ani zábavný a nejenom, že nemá nápad, on se o něj ani nepokouší. Záhadou je mi slušné herecké obsazení. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Keď Jack Nicholson (Charles) hovorí Paulovi Ruddovi (George). že cíti neuveriteľnú bolesť v hrudi, podobnú tomu, ako sa cítil, keď si vzal Lipitor, je to odkaz na film Lepšie neskoro ako nikdy (2003), kde Jack Nicholson, ktorý stvárňuje Harryho, informuje lekára, že berie Lipitor, zatiaľ čo sa lieči na infarkt. (Arsenal83)
  • Jedná se o poslední film Jacka Nicholsona. "Jack bez jakýchkoli fanfár odešel do penze. A za tímto rozhodnutím je možné vidět jednoduchý důvod - přestala mu fungovat paměť. V šestasedmdesáti má problémy s pamětí a nedokáže se naučit scénář. Jeho paměť dávno není tím, čím bývala. Jack se nehodlá vzdát života mezi slavnými. Bude se stále ukazovat na veřejnosti,“ uvedl hercův kamarád pro Radar Online. (HArna)
  • Výsledné honoráre režiséra Brooksa (asi 10 miliónov dolárov) a štyroch hlavných hviezd Witherspoon (15 miliónov dolárov), Nicholsona (12 miliónov dolárov), Wilsona (10 miliónov dolárov) a Rudda (3 milióny dolárov) dosiahli dokopy 50 miliónov dolárov. (Arsenal83)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama