Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (272)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ona je v háji, On je v hajzlu a přes různý peripetie nakonec skončí spolu. Šablona jak vyšitá a proto nechápu, proč je to natahovaný na dvě hodiny. Filmaři pak musí hloupě kombinovat, což se odráží zejména u Ruddovy postavy. Nicméně právě Paul Rudd a Reese Witherspoon tahají celý film alespoň na průměr, protože jako pár působí sympaticky. Naopak Owen Wilson a jedno z hlavních lákadel, Jack Nicholson, filmu příliš nepomáhají. No chtěl jsem nějaký romkom na odreagování a toho se mi dostalo, ale přeci jen mohlo být lépe. 50% ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Byla jsem jediná, komu připadalo, že skoro všechny postavy v tomhle filmu se chovají divně - ne zábavně divně, ale divně divně? Vůbec jsem si k nim nedovedla najít cestu. A to Witherspoonová a Rudd hrají dobře - jenom jako by se pohybovali úplně v jiné realitě než my ostatní. Tudíž ta romantická linka to nefunguje, bylo mi úplně šumák, s kým Reese skončí a jestli Rudd půjde do vězení. Jediné, co mě tu zaujalo, byl fakt, jak často se tu čekalo na autobusové zastávce... Jedna hvězda za ten rozhovor nad plastelínou, kde Paul Rudd zazáří a je k zulíbání. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání a zřejmě nejhorší film Brookse. Nudné, bez nápadu, bez humoru a příšerně sterilní a neohrabané. Příběh se ztrácí sám v sobě a pointa uniká. Sympatickým obsazením se nedá dohnat absence zajímavého příběhu, přičemž z filmu se stává pouze řada jednotlivých scén, které působí velmi toporně. Romantická komedie, která není moc romantická a vtipná, nemůže dopadnout dobře. Fakt bída! 3/10! ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Trailer a obsazení slibovalo mnohem více. Jack Nicholson na, kterého jsem se těšil tam nemusel ani hrát. Malá role kde neměl možnost se nějak předvést. Na komedii bych to rozhodně neviděl. Drama? Možná pokus a samotná romantika je průměrná jako celý film. :( Nejvíce jsem si tak užil pohled na krásnou Reese. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Klasická hollywoodská komedie, protože jsem se u ní nezasmál ani jednou! Jasný podprůměr, který má štěstí, že mu udělím aspoň dvě hvězdičky. Proč? Má neuvěřitelné štěstí na herce opravdového kalibru, kteří to utáhnou jen svojí přítomností na plátně, protože se na ně dobře dívá. Ale nezachrání to nikdo z nich, ať už velikáni jako Nicholson nebo miláček Reese. Špatný příběh. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Obrovský rozpočet filmu bol zdôvodnený "pomalou a precíznou" produkciou a postprodukčného procesu režiséra Brooksa. (Arsenal83)
  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem List After List. (Greg)
  • Pro roli Charlese se chvíli uvažovalo i o Billu Murrayovi, který ale nakonec odmítl. (Greg)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama