Reklama

Reklama

TACHO

  • Slovensko TACHO (více)
Trailer

Obsahy(1)

TACHO je černá komedie Mirjam Landy o úspěšném automobilovém závodníkovi a jeho osudovém životním závodu. Bez rallye si Alex nedovede svůj život představit a podřizuje jí vše. Po havárii, při níž se těžce zraní jeho spolujezdec, shání Alexův manažer zoufale náhradníka, protože termín nejdůležitějšího závodu sezóny se neúprosně blíží. Alex chce jet rallye za každou cenu, i přes výslovný zákaz svého lékaře. Závodí už patnáct let, ale nejvyšší stupínek mu vždycky o vlásek unikl. Po osudovém setkání s dívkou se překvapivě rozhodne, že životní závod s ním pojede jako spolujezdec právě ona, zcela nezkušená, ale k vítězství odhodlaná Lucie. Největší Alexův soupeř, Němec Weber, se už vidí jako vítěz. O vítězství sní i slovenský dobrodruh Jožo se svým novým spolujezdcem Julem, kterého zachránil ze spárů mafie. Angličtí závodníci Charlie a Dave také pilně trénují, ovšem na něco úplně jiného než na rallye... Bude mít dramatický závod vůbec vítěze? Vždyť život je přece o každém okamžiku… (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (34)

  • Při tréninku, když Alex (Daniel Landa) a Lucie (Olga Lounová) vyjíždí na trať, je v odrazu čelního skla zřetelně vidět mikrofon. (Pepy)
  • Ve scéně na parkovišti Alex (Daniel Landa) při příjezdu zaparkuje dvě místa vedle Weberova (Timothy Otis) auta, ale o záběr později stojí o poznání dál. (Pepy)
  • V scéne, keď Charlie a Dave presadajú z Hondy do Felície (cca 1h 21m), majú Hondu krásne čistú. V scéne predtým je však Honda zablatená. (Payne003)
  • Pri scéne v reštaurácií, keď prichádza Kren (Dano Dangl) na stretnutie, si môžeme všimnúť, že ochrankár pri dverách vstáva, ale v nasledujúcom zábere sedí. Zopakuje sa to aj pri ďalšom strihu. (Johnny.ARN)
  • Keď ide mafián a Pomajbo po ceste, mafián sa začne vyzúvať. V zábere spredu si môžete všimnúť, že ako prvú si vyzul ľavú topánku, avšak pri zábere zozadu má ako prvú vyzutú pravú. (Johnny.ARN)
  • V záverečnej scéne oproti Alexovi idú pri sebe kamión a Felícia. Keď však nabúra do kamiónu, Felíciu už nevidno. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama