Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smith sa nevie zaradiť. Sexuálne. Páči sa mu "to" s chlapmi, páči sa mu "to" s babami. Jedno je však isté, je Vyvoleným! Po tom, čo sa mu začnú zjavovať tajomní v maskách a druhé osoby hneď na to miznú, začína sa skutočne zaujímať o to, kým naozaj je. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

buchli 

všechny recenze uživatele

Jak napovídá plakát, film je o skupině dobře vypadajících (i bez oblečení, což je důležité) začínajících vysokoškoláků s více či méně nevyhraněnou sexuální orientací. Ale nebojte, řeší se tu i daleko závažnější věci, než podle všeho neuvěřitelně kvalitní osmnáctiletý sex - jako třeba zvláštní prorocké sny, podivná náboženská sekta se zvířecími maskami, nymfomaniakální čarodějnice (bez které by se Kaboom určitě obešel) a pár záhadných zmizení. Moje poměrně vysoké hodnocení vychází zejména z toho, že... no, prostě polonahá vypracovaná mladá těla. Ale figurovaly tu samozřejmě i vtipné dialogy, extrémně (až parodicky) zjednodušený pohled na americkou "college experience" , docela originální, i když náhlý konec a atmosféra připomínající odlehčeného Donnieho Darka. A je to tak krátké, že se zaručeně nestačíte nudit. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hergot, co s tím? S tvorbou Gregga Arakiho se setkávám podruhé a i tady jsem si přesvědčil, že tenhle člověk je posedlý točením sexuálních scén. Zkurvená nuda byla v podstatě jen o nich a i tady jich je požehnaně, ale naštěstí to celé nestojí jen na nich. V tom je ale i ten problém, co s tím mám - na jednu stranu mě tu právě otravoval ten přehršel sexuálních scén a fakt, že to tu doslova dělá každý s každým a snad každý je homosexuál, na tu druhou to ale má naprosto skvělý úvod i závěr a celé je to hlavně obohacené o mysteriózní zápletku, která atmosférou skutečně připomíná filmy Richarda Kellyho, pokud si teda odmyslíte ty sexuální scény. Občas to má i zajímavý absurdní humor, ale zase to svůj děj neumí dostatečně gradovat a prostřední část filmu se tak dost vleče, jelikož v ní je posunujících náznaků naprosté minimum a vše přijde až v posledních cca 25 minutách. Přitom pointa je zajímavá a klidně by mohla mít i hlubší myšlenku, která tam tak jako lehce je, ale tak nevýrazně a nejasně, že se dá její existence v tom těžko obhájit. Přitom by to mohlo být krásné varování před dekadentním chováním lidstva a důsledků z něho plynoucích a ono je, ale tak jako, no... Ale jako takový zvláštní nezávislý filmeček to nebylo zrovna špatné a tenhle fakt tomu u mě zajistil aspoň tu slabou třetí hvězdu, kterou bych jinak asi neměl za co dát, i když si ji ten film podle mě zaslouží. Je to ujeté aspoň kreativněji a míň nahodile, než Zkurvená nuda... Ale od Arakiho už radši nic vidět nechci. Slabé 3* ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu mě nadchla, jako bych sledovala mix Cashbacku s Pravidly vášně a k tomu špetkou z Donnieho Darka, viděla jsem to tak na 80%, druhá půlka ale celou tuhle atmosféru zabila a já se nemohla dočkat konce. Ty fantasy nápady s čarodějkou, rozvojem telepatických schopností apod. mě vyloženě prudily. Finále vyznělo vniveč. Plusové body za sympatickou hereckou sestavu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

TY JSI TEN VYVOLENÝ SYN..... /// O sexu (máte rádi sex?), živých halucinacích (máte rádi drogy?) a snech (těch v noci), který neznamenaj nic. Píchání (a kozy) jako vedlejší efekt pro (kurevsky děsivou a divnou) zápletku. Nečekejte romantický sračky, ale TVRDOU práci. KONEC JE BLÍZKO! Podivné věci se stávají normálními a mě tenhle film, kterej nebude jen a jen pro puberťáky baví, i díky obsazení, jasnejm dialogům, zajímavý muzice (Placebo The Bitter End) a atmosféře, která na mě řve: ŽIVOT SI NEZASLUHUJE KOMPLIKACE, POTŘEBUJE SEX! ,,Přístupnější“ než D.Darko, není tu žádnej králík (aspoň myslím), jen kretén s červeným tlačítkem. A třeba dostanu k narozeninám píchání ve třech. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci vidět film plnej teplejch. 2.) Nevím, proč se stát gayem. 3.) Mám kolekci žabek a do huby ho dám, jen když hraje Lady Gaga. 4.) Už dlouho hledám cvik, kterej mi umožní ,,si ho kouřit“ do 3 týdnů. 5.) Chci lehce svému chlapci naznačit, jak správně provádět orál. 5.) Thx za titule ,,fredikoun“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Postmoderní fantazie, ve které člověk zjistí, jak je sex príma (a je jedno, zda s chlapcem, dívkou, či oběma najednou), že lidé se zvířecími maskami mají něco nekalého za lubem, že s drogami je velká legrace a že konec světa se blíží mílovými kroky... Co dodat. Zábavná hříčka, plná nadšení, elánu a radosti z poctivé filmařiny. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama