Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smith sa nevie zaradiť. Sexuálne. Páči sa mu "to" s chlapmi, páči sa mu "to" s babami. Jedno je však isté, je Vyvoleným! Po tom, čo sa mu začnú zjavovať tajomní v maskách a druhé osoby hneď na to miznú, začína sa skutočne zaujímať o to, kým naozaj je. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Raven0 

všechny recenze uživatele

Postmoderní fantazie, ve které člověk zjistí, jak je sex príma (a je jedno, zda s chlapcem, dívkou, či oběma najednou), že lidé se zvířecími maskami mají něco nekalého za lubem, že s drogami je velká legrace a že konec světa se blíží mílovými kroky... Co dodat. Zábavná hříčka, plná nadšení, elánu a radosti z poctivé filmařiny. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Southland Tales meets You're Next. Tak trochu :-) Multisexuálne, erotické.. Nie je to samozrejme horor, skôr apokalyptická dekadentná sci-fi paródia, mixovaná so soft pornom. Pred pozretím si hlavne treba zistiť kto je to Gregg Araki, aké točí filmy, čo predstavuje. Nech vás neodradia všetky tie homo pohľady a bisexualita mužov (a tentokrát) aj žien. A juno opäť naháá .. PS: Nečítajte si obsah, popisuje posledných zhruba 15 minút filmu. ()

Reklama

Imune 

všechny recenze uživatele

Dokud se udržoval tajemnej děj, tak jsem byl plnej očekávání jak se to vyvrbí, to byla ta lepší část filmu. Jak se to ale vyvrbilo, zklouzlo to na drsnou příběhově skoro podprůměrnou scifi úleťárnu. Jinak samozřejmě skvělej pubertální snímek s dobrou atmosférou a slušnou kamerou. Jelikož já puberťák jsem a líbil se mi i konec se zmáčknutým tlačítkem, dávám hodně dobrý 3. 70% ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Fantasmagorie, kde byl vzorem či nedostižným ideálem Donnie Darko a kde místo velkého králíka běhají chlápci ve zvířecích maskaách, je přesto zábavnou podívanou o kterou se velkou měrou zasloužili přirozeně hrající mladí herci. Jenže oproti kultovnímu Donniemu Darkovi to celé působí jaksi prvoplánově... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jako když ke kachně se zelím popíjíte kakao. 1) 51letý gay režisér Greg Araki (zde i scénář, podíl na produkci, střih) zůstává věrný svému směru točit filmy převážně o homosexuálech. Tentokrát se však rozhodl své dílo čímsi zpestřit._____ 2) Dokud se film držel vztahových záležitostí, působil se svým hbitým střihem, vtipnými dialogy a celkovou svěžestí neobyčejně příjemně. Uvažoval jsem o čtyřech hvězdičkách. Posléze však se začaly objevovat zcela neústrojné fantaskní motivy (muži v maskách, zamilovaná lesbická čarodějnice, sekta), které svou laciností a nepatřičností dojem silně pokazily. A k tomu ten konec..._____ 3) 23letý Thomas Dekker (hlavní postava Smith) také zpívá, komponuje, hraje na kytaru i dělá vlastní filmy. V době natáčení svou homosexualitu skrýval, vyoutoval se až o sedm let později._____Další sexy kluci: 25letý Chris Zylka (blonďatý spolubydlící Thor), 23letý Andy Fischer-Price (Rex, který se pral s Thorem na zemi v pokoji), 20letý Brennan Mejia (známost přes internet Oliver)._____ 4) S ohledem na spoustu pěkných klukovských těl a příjemný přístup k homosexualitě přidávám hvězdičku. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama