Reklama

Reklama

Milla Jovovich jen o vlásek unikla útoku sériového vraha. Když se s těžkým poraněním hlavy probudí v nemocnici, zjistí, že není schopná rozpoznávat obličeje. Nyní je nucena žít ve světě, kde se rysy tváře mění pokaždé, když je ztratí z dohledu, zatímco vrah je stále nablízku a vždy připraven zlikvidovat případného svědka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

misterz 

všechny recenze uživatele

Rozhodne som čakal viac. Jednotlivé situácie a scény mi splývali do jednej beztvarej a málo záživnej masy podobne, ako tie tváre v dave hlavnej hrdinke - málo napätia, málo akcie, šedivé pátranie po páchateľovi... Navyše ten koniec mi prišiel až moc citovo vydieračský a vypočítavý, len aby sa vyžmýkalo čo to z emócií. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Někdy už od prvních minut poznáte, že tento film nebude váš šálek čaje. Že tvůrce vypráví způsobem, který vám nesedí. Vidíte díry ve scénáři, některé okamžiky se vám zdají být nevěrohodné... . Nebo vám třeba nejsou sympatičtí herci. Dokonce se mi díky nějaké podvědomé averzi, zdála za vlasy přitažená i prozopagnózie, kterou hlavní hrdinka trpěla. Přitom obličejová slepota je regulérní porucha a vše co o ní zaznělo je pravda. Ovšem to, jak s ní bylo v rámci příběhu naloženo... součásně hrdince pokleslo IQ o dvacet bodů a ohluchla? Opravdu by člověk nikoho nepoznal ani podle hlasu, gest, smíchu...? Přesto se našlo pár zajímavých okamžiků a místy se povedlo navodit i správnou atmosféru. Takže jako thriller to místy fungovalo vcelku dobře. Jenže Tváře v davu je strašidelně špatná kriminálka. Film dojíždí na paskvilózní a hloupý scénář, který solidní napětí srazí romantickou vsuvkou, nebo nějakou nedomyšleností. Celé vyšetřování, vrah i detektiv...to vše působí jako psané žákem osmé třídy. Postavy se chovaly nesmyslně. Závěr je pak vysloveně otřesný. Jak chcete hodnotit film, ve kterém 50% bylo solidních a zbytek stál za nic? ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Skvělá myšlenka, ale bohužel mizerné provedení. Jestli je ta Julien Magnat skutečně žena, tak to bylo opravdu znát. Celé zápletce by totiž více slušela nějaká romance či drama, protože v takových momentech je film nejsilnější. Jinak tohle místy nešikovně akční krimi nenabralo nic z kvalitnějších krimipřípadů. Naštěstí se to ale dá, protože je to zajímavé. ()

peterpatrik 

všechny recenze uživatele

Film o sériovom vrahovi, ktorý zabil už šesť žien. Milla Jovovich, ktorá ide domov z baru a náhodou uvidí ako Slzaví jack zabíja ďalšiu svoju obeť. Jack sa ju snaží zabiť, ale ona nešťastne padne do vody a udrie si hlavu. Po prebudení má prosopagnosia (neschopnosť rozoznávať tváre). Film nie je zlý, ale bol by lepší, ak by som v 26 minúte nevedel kto je vrahom. Dej zaujímavý, ale aj miestami nudný. Milla stále skvelá ako vždy. Koniec nebol najlepší ani najhorší. Dobrá kriminálka s dobrými hercami na nudný večer raz som videl už viac krát nepotrebujem. Ďalšia nadpriemerná kriminálka. 65% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Má to slušné tempo, napínavé pasáže, zopár originálnych nápadov a sem-tam sa Milla dokonca snaží hrať. A na rozdiel od filmu Premena, toto sa aspoň nesnaží vydávať za umenie. Len fakt trochu škoda toho scenára, pretože je fakt jednoduchý. Ale mám nato pekné spomienky, lebo mi to odporučil niekto, na kom mi záležalo a keď nato narazím, tak si vždycky spomeniem. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v kanadském Winnipegu a v americkém státě Illinois od 8.5 do 13.6.2010. (Terva)
  • Kým Anna (Milla Jovovich) číta svoj horoskop, dozvieme sa, že je Býk. Podľa informácií uvedených na jej účte na sociálnej sieti Facebook sa však Anna narodila 22. januára. Ľudia narodení v tento deň sú známi ako Vodnár. (Arsenal83)

Reklama

Reklama