Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět českých a slovenských režisérů natočilo na základě svých vlastních scénářů pět dvouminutových filmů na společné téma - we shoot with love. Každý tvůrce pojal svůj příběh naprosto odlišně, a to s charakteristickými prvky své práce. Přesto mají všechny snímky jedno společné. A tím je láska. Láska k filmu. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (89)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mix pěti dvouminutovek, které spojuje vizuální působivost (nebo řemeslná profesionalita, zvolím-li méně nadšený tón) a rozděluje to, zda mě nějak oslovily nebo na mě působily jako laciné cosi stojící jen a pouze na formě. 1) Kristýna Leichtová hezky zahrála, ale intelektuálský look jí nesedí. Kotkovy "looky" jsou jen další demonstrací mně nepochopitelného přesvědčení fanynek i režisérů o jeho sympatické rošťácké přitažlivosti - já si prostě myslím, že je to už lehce vyžilý blbeček, a tím to končí;) Ale příběh byl vtipný, takže fuck my osobní antipatie (tak trochu) - 70%. 2) Nejlepší segment - skvělá atmosféra, skvělý herec, více způsoby vyložitelná story, I Love It! 90% 3) Naprosto tuctové "now you're fucked" video, které je oproti číslu dva jen efektním vizuálním cvičením bez obsahu. 40% 4) Jako by se mezi ostatní části zamíchala opravdová reklama aneb ušijeme na diváka WTF boudu a oblbneme ho sexualitou. Sorry guys, ale u mě to nevyjde...tentokrát;) 60% za vyšinutého Karla Dobrého:) 5) Mádl rulez! Neférově stručné hodnocení, ale co k němu víc psát? Příhoda pobaví zejména při vzpomínce na všechny ty "Důkazy místo slipů", kterými nás kreativci vytrvale častují. 80% Takže to zprůměrujeme a dostaneme se na 68%, což je zrovna teď, kdy je We Shoot With Love v červeném, na tři hvězdy. ()

BathoryMan 

všechny recenze uživatele

Janákov kraťas s Mádlom jednoznačne najlepší a zároveň pôsobil namňa aj ako parodia na všelijaké trápne reklamy,ešte aj Bařinov prvý kraťas pôsobil dosť originálne a za zmienku stojí aj kraťas číslo štyri.Čo ma mrzí asi najviac je že kraťasy mladých slovenských tvorcov sú tu akoby do počtu a postrádajú aspon akúkolvek myšlienku! ()

Reklama

R.Drson 

všechny recenze uživatele

Janák a Bařina mají už nějaké zkušenosti s celovečerním filmem, takže ostatní lehce převyšují vyvážením příběhu a formální stránky. Po těchto dvou mě ještě zaujala část Pulse beat (Roman Valent) a zbylé dvě byly jen vizuální exhibicí. Celkově to vidím jako takovou ukázku stavu českého filmu, ve kterém tvůrci dokazují, že po formální stránce nezaostáváme, ale zapomíná se na to hlavní a tím je děj. ()

Nosdrolomo 

všechny recenze uživatele

For Elise - Zajímavý vtipný nápad a dobře natočené a zahrané. 5* Auter - Sen všech co viděli zprávy na nově. Zajímavě poukázáno na to, že násilí ve hrách může být i prospěšné. 4* Last Man Driving - Ruská ruleta o ničem. 2* Pulse beat - Nejlepší z všech. Doping? Nápad? Žába! 5* Boo - První polovina dobrá, druhá nepřekvapí, neurazí, nepobaví. 3* ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

I když to není zcela objektivní, tak musím ocenit snahu, s jakou nová (pro mě) jména pronikají do podvědomí českých diváků. Zatímco na prostředních třech filmech jde vidět "pouze" režisérská radost z shootingování, tak u prvního a posledního kousku navíc vyplouvá na povrch detailně promyšlený scénář a snímky jsou i zapamatovatelné. A není to kvůli tomu, že v nich hlavní roli hrají dva snowborďáci - ty dva kraťasy jsou prostě kvalitní. A takovou profesionalitu pozná člověk na první pohled... P.S. Střílení do TV také ušlo! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu Pro Elišku přijde Vojtěchu Kotkovi poštou kniha s adresou "Knihovna, U Akademie 4, Praha 7, 170 00", což je skutečná adresa Akademie výtvarných umění (AVU) v Praze, kde se celý děj filmu odehrává. (navabaca)
  • Film Pulse Beat se nátačel v bunkru Parukářka v Praze na Žižkově pod Vrchem sv. Kříže. (navabaca)
  • Ve filmu Last Man Driving je slyšet hudba z alba Vladimir 518 - Gorila vs. Architekt, konkrétně část skladby "Smíchov - Újezd feat. Hugo Toxxx a Orion". (navabaca)

Reklama

Reklama