Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět českých a slovenských režisérů natočilo na základě svých vlastních scénářů pět dvouminutových filmů na společné téma - we shoot with love. Každý tvůrce pojal svůj příběh naprosto odlišně, a to s charakteristickými prvky své práce. Přesto mají všechny snímky jedno společné. A tím je láska. Láska k filmu. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (89)

charlosina 

všechny recenze uživatele

1. For Elise (Tomáš Bařina) - povedené a vtipné (***). 2. Auter (Milan Balog) - perfektní nápad, hodně zaujalo (****). 3. Last Man Driving (Alexandr Lauf) - prostě zvláštní (**). 4. Pulse beat (Roman Valent) - vynikající, líbilo se nejvíce (*****). 5. Boo (Karel Janák) - taková reklamní, ale úsměvná (***). ()

Riley 

všechny recenze uživatele

1. For Elise (Tomáš Bařina) - ta se mi líbila nejvíc, vtipná a originální (*****). 2. Auter (Milan Balog) - originální nápad, ale jinak mě to nijak nezaujalo (**). 3. Last Man Driving (Alexandr Lauf) - vůbec se mi to nelíbilo, nechápu pointu, nebavilo (*). 4. Pulse beat (Roman Valent) - super, vtipný, sexy, originální (*****). 5. Boo (Karel Janák) - reklama jak blázen, ale vtipný (****). ()

Reklama

TMaR 

všechny recenze uživatele

Težko se hodnotí kvůli nevyváženosti jednotlivých segmentů, celkově se mi ale myšlenka velmi líbí, protože reklamy jsou taky jakýmsi filmovým žánrem a jsem ráda, když jejich tvůrci dostávají protor pro to ukázat, co v nich je (a není). Pulse Beat - originální námět, líbí se mi zobrazení celkové subkultury a hlavě napoprvé pro mě určitě překvapivé spojení poměrně asexuální postavy s jeho vzpomínkami **** Auteur - zajímavý nápad, dokresleno působivou hudbou, ovšem nechápu postavu "vrátného" **** For Elise - jako jedinému mu nechybí nečekaná a vtipná pointa *** Boo - skoro od prvních vteřin čitelný konec, ze všech se také nejvíce podobá reklamě, což notně kazí dojem ** Last Man Driving - postrádá jakoukoliv myšlenku, vypadá to, že tvůrce měl spíš životní sen si takovouto scénu natočit a teď dostal prostor pro realizaci. * ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Nevím. Ten vizuál je opravdu podařený u každého příběhu. Nicméně vysloveně zaujmout mě dokázala pouze automobilová přestřelka a skákající žáby. Zato doslova nasrat mě mohl závěrečný příběh, kdy podle komentářů Janák natočil velice vtipnou 2minutovku. Boužel plagiátor Kája jen a pouze vzal nápad se špatným deodorantem, který kdysi jednu dobu brázdil docela úspěšně v reklamních spotech. Obohatil ho o pitvořícího se Mádla, krásné město a bylo to.. Jako celek 5/10 ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

V prvním příběhu vypadal Vojta Kotek s tím svým kukučem trošku jako psychopat. Další tři příběhy vypadaly jako upoutávky na kriminální seriály, kterými nás každý den zásobují televize. Poslední, tak to byla parodie na deodorant. No, co chlapec měl klapky na očích a pro oči neviděl, kam sahá. Škoda, že šlo pouze o kraťas. Jinak velká spokojenost. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu Last Man Driving je slyšet hudba z alba Vladimir 518 - Gorila vs. Architekt, konkrétně část skladby "Smíchov - Újezd feat. Hugo Toxxx a Orion". (navabaca)
  • Ve filmu Pro Elišku přijde Vojtěchu Kotkovi poštou kniha s adresou "Knihovna, U Akademie 4, Praha 7, 170 00", což je skutečná adresa Akademie výtvarných umění (AVU) v Praze, kde se celý děj filmu odehrává. (navabaca)
  • Film Pulse Beat se nátačel v bunkru Parukářka v Praze na Žižkově pod Vrchem sv. Kříže. (navabaca)

Reklama

Reklama