Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět českých a slovenských režisérů natočilo na základě svých vlastních scénářů pět dvouminutových filmů na společné téma - we shoot with love. Každý tvůrce pojal svůj příběh naprosto odlišně, a to s charakteristickými prvky své práce. Přesto mají všechny snímky jedno společné. A tím je láska. Láska k filmu. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (89)

tot 

všechny recenze uživatele

Vidím česko-slovenská jména,........ cože? 11 minut Ok. Pouštím. Opravdu poutavé nápady. Skvělý obraz i kamery. Režiséři, kteří se snažili. Rozdíly mezi povídkami jsou a je asi na vkusu každého z nás, kterou si oblíbí (první za mne). Blíží se to českému pokusu o Paris, I love you a jiné filmy této "máme stejné téma" formy. A je to fajn! Nejen tím, že je to domácí dílko. Jen tak dál, jen tak dál........... ()

sanikope 

všechny recenze uživatele

Na prvé skuknutie si pamätám len........ číslo 4 Pulse Beat, ktoré ma asi najviac stiahlo, i keď to bolo vskutku rýchle... číslo 3 Last man driving pôsobilo ako cvičenie na reklamu bez akejkoľvek pointy alebo smerovania... číslo 5 Boo bola klasická vykrádačka i keď nápaditá ale troška pridlhá, keby sa to strihlo troška skôr, možno by to bolo vtipnejšie... číslo 1 Elišce sladké a romantické .... číslo 2 Autor nehodnotím. Ako celok však rozhodne pozitívne. ()

Reklama

charlosina 

všechny recenze uživatele

1. For Elise (Tomáš Bařina) - povedené a vtipné (***). 2. Auter (Milan Balog) - perfektní nápad, hodně zaujalo (****). 3. Last Man Driving (Alexandr Lauf) - prostě zvláštní (**). 4. Pulse beat (Roman Valent) - vynikající, líbilo se nejvíce (*****). 5. Boo (Karel Janák) - taková reklamní, ale úsměvná (***). ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Skvelé. Naozaj vydarená "kompilácia" krátkych filmov. Čo sa týka technickej úrovne tak je to niekde fakt popredu. K jednotlivým príbehom by som povedal asi len toľkoto. Prvý príbeh príjemne pobavil. Pri druhom som pozeral len s otvorenými ústami...to sa mi už dlho nestalo. Tretí príbeh bola taká príjemná adrenalínová jazda. Štvrtý bol svojím divným spôsobom veľmi romantický. A piaty sa snažil byť vtipný, ale takéto niečo som už videl v reklame na Axe a vo filme Parfém: Príbeh vraha. Čiže to bol najslabší. Môžem to zhodnotiť tak, že to bolo dneska mojich najlepšie strávených 12 minút. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Roman Valent- 5*...mám rád Petra Vaňka a tohle se mi líbilo. Milan Balog- 3*...brilantní mysteriózní atmosféra, jen škoda, že nevyústila v nějakou dobrou pointu. Karel Janák- 4*...Jirka Mádl je můj oblíbený český herec a zde se opět "předvedl", nápad dobrý a vtipný akorát gradace nebyla dovedena úplně k dokonalosti. Alexander Lauf- 2*...tohle mi nesedlo, zcela jistě nejslabší z We shoot with love. Tomáš Bařina- 5*...tento kousek jsem si nechal nakonec a měl rozhodnout o mém konečném rozhodnutí. Zpočátku to vypadalo ohraně, ale ta zdánlivá klišovitost přešla v originalitu skvělým způsobem, až se mi to zalíbilo a naklonilo mě to na stranu lepšího hodnocení. Spolu s Valentovou dvouminutovkou nejlepší části. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu Pro Elišku přijde Vojtěchu Kotkovi poštou kniha s adresou "Knihovna, U Akademie 4, Praha 7, 170 00", což je skutečná adresa Akademie výtvarných umění (AVU) v Praze, kde se celý děj filmu odehrává. (navabaca)
  • Film Pulse Beat se nátačel v bunkru Parukářka v Praze na Žižkově pod Vrchem sv. Kříže. (navabaca)
  • Ve filmu Last Man Driving je slyšet hudba z alba Vladimir 518 - Gorila vs. Architekt, konkrétně část skladby "Smíchov - Újezd feat. Hugo Toxxx a Orion". (navabaca)

Reklama

Reklama