Reklama

Reklama

Konspirační teorie s Jesse Venturou

(seriál)
  • Česko Konspirační teorie (více)

Obsahy(1)

Bývalý americký guvernér Jesse Ventura a jeho tým vyšetřují a prověřují nejděsivější a nejtajemnější konspirační teorie, které se kdy rozšířily. Studují důkazy, konzultují s experty a vyslýchají svědky, aby se dozvěděli co nejvíce o fenoménech, jako je zavraždění J. F. Kennedyho, Oblast 51, globální oteplování a možný komplot, jak se zmocnit veškeré pitné vody v USA. Jesse Ventura tvrdí, že je jeho životním cílem dokázat, že je v těchto teoriích mnohem více pravdy, než si myslíme. (TV Prima)

(více)

Recenze (53)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jesse Ventura, ten borec s roťákem v Predatorovi, zde rozjíždí poměrně zajímavou a napínavou reality show, kde rozplétá různé konspirační teorie. Dělá to takovým způsobem, že si jeden hned doma u televize trochu zapochybuje. Osobně tyhle všechny teorie hrdě odmítám, ale ve skrytu duše jim tak nějak žďabínek podléhám. Možná proto považuji tenhle projekt za skvělej. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem tomu nedával moc šancí ale některé konspirační teorie jsou vážně zajímavé a k zamyšlení. On ten magor něco ví. Možná je ve většině teorií totálně mimo a jenom je to blázen, ale když předkládá všechny ty důkazy, tak mi prostě přijde, že má pravdu. Tenhle seriál mě zaujal a jsem rád, že ho cool začala vysílat. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V rámci zachování zbytků duševního zdraví si před spaním louskám konspirační teorie, neboť jsem již značně překrmen oficiálními pohádkami. A přestože neskrývám radost z toho, že konspirace spiklenecky vykoukla z hlubin internetu na televizní obrazovku, tak honba za informacemi mi připadá příliš megalomanská a zacházení s nimi zase zlehka diletantské. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nech verím čomukoľvek, nech mám predstavu akúkoľvek, v živote som nevidel tak spackaný seriál či dokument, ktorý sa zaoberá takouto témou. Sám o sebe pôsobí veľmi nerealisticky a je skôr na smiech. Faktom je, že pár zaujímavých informácii zaznie, no sú nešťastne spracované. Už len postoj samotného Venturu pri komunikácii s rôznymi osobami poskytujúcimi zaručené fakty, hovorí sám za seba ( ruky na kríž cez prsia - NEVERÍM, NEPRÍMAM, NESÚHLASÍM ). Fanúšikom, vyhľadávačom "konšpiračných" teórii odporúčam množstvo iných, omnoho lepších dokumentov zaoberajúcich sa touto problematikou. Stačí si pozrieť môj profil a jeho "dno". Toto bolo slabučké. ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

Raději shlédnu toho dle rádoby frajera , než poslouchat neustále kecy o tom, že je všechno v pořádku, že se nemáme čeho bát a že státní organizace jednou ve prospěch občane a ne sebe. Ano je sice pravda, že během pár veřin vám sdělí googl vícero informací než pan Ventura, ale proč mu nedát šanci a podívat se na tu jinýma očima , než nám dává dnešní společnost ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama