Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

hEROic 

všechny recenze uživatele

wtf! :( romanticka komedie? ani nahodou... nudna ubijena, u ktere jsem mel ke konci parkrat slzu na krajicku, ale ihned na to, vse bylo zaslapano do zapomeni nejakou, s prominutim, debilitou... zenska, ktera hodinu a pul prehrava rakovinu - ne, tohle neni komedie, je to zatraceny drama... a to dost spatny! 40% ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Kate Hudson, ta mi dává zabrat, mám jí ráda čím dál tím víc. Je většinou sympatická, obyčejná, veselá a milá,stejně jako v tomhle filmu a navíc jí to hraní jde. Celkově si myslím, že herecké obsazení a vztahy mezi zúčastněnými jsou tak hezké, že veškeré mínusy jdou stranou. Ač se nejdená o originální námět, originální zpracování a ani o originální film, tak některé scény jsou velmi hezké a zachycují to podstatné. Těžko říct nakolik se to bude líbit ostatním, ale mě si to získalo za těch pár lidských okamžiků. Jedinou velkou výtku mám k Bernalovi, kterému bych za ten jeho účes nakopala víte co. :o) ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Rakovina konečníka - šialenejší námet na romantickú komédiu (dobre, dramédiu) som ešte nevidel. A možno aj preto že som videl niečo nečakané prevažujú skôr pozitívne dojmy. V zásade je to film o pozitívnom vzťahu k životu a nepodliehaniu zúfalstvu ani v ťažkých životných chvíľach. Záver svojou odvahou (ne)príjemne prekvapil a dostavila sa aj nejaká tá emócia. A za to palec hore. 6-/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

TV JOJ vidí zrejme nejakú paralelu medzi umieraním na rakovinu a ukrižovaním a zmŕtvychvstaním Krista, tak nám na veľkú noc naservírovala hneď dva srdcerývne príbehy s rakom. Aj v druhom prípade to malo na mňa presne opačný efekt. Oceňujem, že Kate tu vystupuje celkom sebareflexívne takmer po celý čas bez makeupu a občas jej aj niekto povie, že vyzerá zle. Lenže ak nezaberá chemoterapia, tak nefunguje ani chémia medzi ňou a Gaelom. Títo dvaja herci proste k sebe nepasujú a okrem toho majú na viac, ako na sladkoboľný gýč. Určite film nie je žiadna katastrofa, ale opäť tu nemáme nič nové. Podotýkam, že som veľký fanúšik 50/50, ktorý ukazuje, že ak sa chce, tak proste ide všetko. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Já nemůžu dát víc hvězdiček, už jenom proto, že umře, tenhle film se mi líbil, ale myslím si že by měl potěšit šťastným koncem. Podle mě by se měla vyléčit, i když vím, že v normálním životě to tak není, jinak se mi film líbil. Já bych mu jinak nic moc nevytkla, byl hodně dobrý, ale co, každý jednou umře a je jedno, jestli dříve nebo později. Lidem, kteří nemají rádi špatný konec, tak těm ji v žádném případě nedoporučuji. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama