Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si celou dobu říkal, že nebudu brečet a...no bulil jsem jak malý. Ne nadarmo se říká o Kate Hudson, že je specialista na romantické komedie. Tady hraje nezávislou dívku Marley, které diagnostikují zákeřnou chorobu. U mladého lékaře Juliana ( Gael García Bernal) díky svojí nespoutané povaze vzbudí zájem nejen profesionální. Po celou dobu si žádného chlapa nepouštěla k tělu a najednou si neví rady co s city teď, kdy vlastně jí moc času nezbývá. Po přečtení mnou napsaného to vyznívá staršně banálně což také je, ale....film má takovou ohromnou dávku pozitivní energie, že prostě musím hodnotit jak hodnotím. Život je to nejcenější co máme a má se opravdu užít každá sekunda tak jakoby byla poslední. Teprve až jej ztrácíme, poznáváme o co vlastně přicházíme. Fakt moc pěkný film, kde to ústřední dvojici moc sluší v prostředí New Orleansu, které dodává zvláštní podmanivou atmosféru. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Každý člověk si občas klade nepříjemnou otázku, jak by se vyrovnal se zákeřnou nemocí a jak by se zachoval s vědomím krátkého horizontu své pozemské existence. Je řada filmů, které různé alternativy takovýchto situací nabízejí. Tento je docela pozitivní a lidský svou snahou získat ještě za ten krátký čas od života co se dá. Velmi přirozeně se Kate Hudson vyrovnala s dojemnou rolí smrtelně nemocné dívky a příjemná byla i hudební stránka filmu. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to strašně patetický, neosobní až chladný a postrádající jakoukoliv hloubku. Nevím, kterému scénáristovi nebo režisérovi přijde něco komediálního na umírání, když to ani neumí odlehčit a to mi může věřit, že když se tam bude celou dobu Kate H. jen culit, tak to tím to rozhodně nepůjde. Celé to tím jen ztrácelo význam čehokoliv - najednou to nebylo ani drama, ani komedie a romantika byla nemastná neslaná.. Určitě bych neřekla, že tohle byla láska s velkým L, pro kterou se vyplatilo "zemřít". Řekla bych, že to bylo trochu ze soucitu a můžou tam tvrdit opak i sto krát! Nemohu doporučit s klidným svědomím... ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Dívať sa na to, ako zákerná choroba berie život krásnej, mladej a veselej žene, nenechá človeka chladným. Ale bolo tam veľa veselých momentov, síce pomerne jednoduchý dej, ale určite nenudí ani na chvíľu, pretože sú tam krásne vzťahy. Divák možno vníma Kate Hudson ako veselú herečku väčšinou z komédií. A možno preto mi podvedome nesedela na takúto rolu, ktorá je náročnejšia po tej dramatickej stránke, ale napriek tomu si myslím, že tento film si rozhodne zaslúži viac.. ()

miki68cz 

všechny recenze uživatele

Citlivý film s poměrně dobrými hereckými výkony obou hlavních hrdinů. Tento film je dalším z řady filmů o šílené nemoci, která je poslední dobou všude kolem nás a číhá za každým rohem - svinské rakovině. Duchařské vložky nemám ràd, zde jsou ale méně rušivé než u vysloveně duchařských filmů. Tento film doporućuji, ale nepočítejte s tím, že se budete smát až se budete za břicho popadat. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama