Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Mělo to být o tom, jak překonávat problémy s humorem, dokázat se postavit i nepřízni osudu, jak se postavit neodvratnému konci. Ono to o tom také bylo, jen jako by se filmaři nedokázali dohodnout co chtějí točit a já se pak nedokázal zorientovat v tom, co vlastně sleduju. Komedii, drama či romanci. Žánry, které jen výjimečně dokáží stát vedle sebe v harmonické souhře. Podle distributora se máme připravit na na smích i slzy. Jenže jak může brát člověk smrt vážně, když se tu objevuje Whoopy Goldberg jako Bůh nebo naprosto zbytečný motiv tří přání, které dávají naději, že vše dopadne tak, jak romantická komedie dopadnout má - ale nemusí. Výjimkou porvrzující pravidlo je třeba Srdcová sedma. Celkově snadno zapomenutelné, ale koukatelné. 50 % ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Roztomilá Kate Hudson, realisticky a dle mě velice věrohodně ztvárňující z ničeho nic umírajícího mladého človeka. Přiznávám, byl jsem na měkko, co by ne. Každý z nás o podobné situaci přemýšlel, co by, kdyby... Její postava je fakt vtipná, navíc jí to sluší. Ovšem obsazení Gaela fakt nechápu, je fakt absolutně bez charismatu, žádná chemie v páru není, výrazy má asi dva...ale humornější pohled na umírání dlouho asi neuvidíte. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hlavná hrdinka v tomto prípade K.Hudson sa dozvie zlú správu a to že ma rakovinu v poslednom štádiu a neostáva jej už veľa času a s touto správou sa vysporiada svojsky.A to ešte do jej života zasiahne láska,aké melodramatické a zdá sa vám tento príbeh povedomí no musí byt,keď takýchto filmov je veľa a aj lepších.Tento film v sebe nesie určitú dávku nadhľadu.Ako by ste sa zachovali v prípade,že sa dozviete tu najhoršiu správu v živote,dokázali by ste to čo hlavná hrdinka v tomto filme alebo by ste sa uzavreli pred svetom a čakali na koniec?Práve tuto otázku dáva tento film a už je len na diváka čo si s toho vyberie.K.Hudson ako pojašená baba bola dobrá a zvládla aj vážnejšiu rolu,keď musela hrať chorú už aj trocha zatrpknutú ženu vystresovanú chorobou.Príjemná mi bola aj K.Bates ale G.G.Bernal mi bol nielen nesympatický ale k šarmantnej K.Hudson sa vobec nehodil a nesedela mi ani W.Goldberg taká charizmatická herečka sa v tej role strácala a v obec nebola presvedčivá a ani zaujímavá.A ten koniec bol emocionálne dramaticky. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Kate Hudson je milá, vtipná a bez sebemenších problémů zvládá svoji roli s nadměrným přehledem a ukazuje, že je nedoceněnou hvězdičkou filmového plátna. Nevím, jestli jsem byl v nějakém citovém rozpoložení, ale ten závěr se mnou docela zamával. Takže i já mávám, Kate a Whoopi... 70% ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Kate Hudson, ta mi dává zabrat, mám jí ráda čím dál tím víc. Je většinou sympatická, obyčejná, veselá a milá,stejně jako v tomhle filmu a navíc jí to hraní jde. Celkově si myslím, že herecké obsazení a vztahy mezi zúčastněnými jsou tak hezké, že veškeré mínusy jdou stranou. Ač se nejdená o originální námět, originální zpracování a ani o originální film, tak některé scény jsou velmi hezké a zachycují to podstatné. Těžko říct nakolik se to bude líbit ostatním, ale mě si to získalo za těch pár lidských okamžiků. Jedinou velkou výtku mám k Bernalovi, kterému bych za ten jeho účes nakopala víte co. :o) ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama