Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Knihy Jeffa Kinneyho patří k těm nejlepším, jaké jsem kdy četl a v podstatě tím žiji. Samozřejmě jsem byl zvědavý na film. Říkal jsem si, že musí být opravdu dost těžké převést ty úžasné postavy na plátno. Jsem ale rád, že ten film dopadl tak, jak dopadl - tedy velice dobře. Postavy jsou velmi dobře obsazené, komedie je věrná knize a ještě něco přidává (třeba postavu Chloe Grace Moretz) a já se dobře bavil. Ať natočí všechno a budu spokojený. Převelice dobrá zábava procelou rodinu, ale knihy jsou přece jen lepší. 85%. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Príbehy čerstvého šiestaka Grega, ktorý ide do puberty a chce sa stať populárnym na škole no absolútne sa mu nedarí. Knižná séria mala u detí veľký úspech. Film je určený pre ne. Nenudil som sa ani ja, sem tam som sa zasmial, príbeh celkom fajn odsýpal. Taká oddychovka na odreagovanie pre celú rodinu. ()

Reklama

Hillock 

všechny recenze uživatele

Čeští distributoři nemají žádnou fantazii. Deník slabocha - co je to za suchopárný název? Strašpytlův deník mi zní lépe. Pokračování s názvem Deník malého poseroutky už má poněkud poutavější název. Ale zpět k tomuto filmu. Já prostě tyto typy žeru. Někomu to může přijít infantilní, ale tvůrcům se podařilo vytvořit satanovo dílo určené pro celou rodinu. Já se náramně bavil a již nyní se těším na zmíněné pokračování. ()

Rejže 

všechny recenze uživatele

Deník malého poseroutky je taková trošku zlem začarovaná kniha. Děti ji milují, pracuji s knížkami, tak moc dobře vím, co frčí. Jednou jsem si ji půjčila, abych si mohla číst na obědové pause v práci a za pár minut jsem se stala obětí dne blbce a mrzelo mi to. U filmu mi překvapila ta dramaturgie jedné peripetie na druhou. Nostalgicky jsem si zasteskla, že ani já jsem nebývala tou oblíbenkyní ve třídě, ale na druhou stranu mi uklidnilo, že Poseroutka už je skutečně titul největšího průšviháře. Skvělé jsou prostřihy do deníku. Humor je tu ryze dětský, ale kdo má rád vtipy o prdu, se pobaví. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Dobrá, pohodová rodinná komedie s dobře hrajícima děckama, se sympatickým looserem, který je občas až moc looser na to, jak vypadá. Nepochybně i tací jsou, takže ano, dá se to v pohodě sledovat, dětem pustit a i dospělým doporučit (jasně, za podmínek, že mají rádi americký rodinný film, nebo hledají takový film, na který by se podívali společně s dětmi a neutrpěli újmu). ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Halloweenský kostým Fregleyho je křížencem osla a jednorožce. (HellFire)
  • Trvalo hodinu a pol sfilmovať scénu, kde Colin prinesie Rowleymu zmrzlinu. V telocvični bolo také teplo, že sa zmrzlina rýchlo topila. (megajalec)

Reklama

Reklama