Reklama

Reklama

Bruce Willis je zpátky v akci — strhující, dech beroucí, divoké akci — jako John McClane, odvážný newyorský policajt s úžasnou schopností být v nesprávný čas na nesprávném místě. Tentokrát se John vydává do dalekého Ruska, aby vypátral svého syna Jacka (Jai Courtney), který se ocitl v moskevském vězení. Jeho mise ale nabere smrtící obrátky ve chvíli, kdy musí se synem spojit síly, aby společně překazili plány na krádež jaderných zbraní a zabránili tak rozpoutání třetí světové války! (Magic Box)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (1 312)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Jsem na dovolené!! Po čtvrtém díle (který se mi sice líbil, ale...) jsem nečekala nic zázračného, když tam nacpou novou postavičku v podobě synátora. Jenže on mi hrozně připomínal směsici bratrů Kličkových a pro ty já mám hroznou slabost. Škoda že tu svoji prdýlku neukázal víc, než jen v bílých kalhotách :o) Jinak Bruce stárne a s tím i mé požadavky na něj, hlavně když v poslední době nehraje v moc atraktivních filmech.. Za mě spokojenost :o) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

S každým dílem jde hodnocení dolů a výjimkou není ani druhý díl druhé trilogie, který je podle mě opravdu nejhorší. Takže mi vůbec nevadilo, že to má jen hodinu a půl místo klasických dvou hodin. Čtyřka měla svoje kouzlo a prostě dokázala pobavit, u pětky už je to horší. Nevím jestli to je amatérskou dvojící Woods, Moore nebo tím, že se děj přesunul do Ruska, což mi teda vadilo hodně. Absolutně nechápu, proč se Woods rozhodl udělat z Bruce Willise chudáčka, co si nechá od svýho spratka všechno líbit, ale tato role mu absolutně nesluší. A ano, Bruce Willis je zde opravdu jen karikatura sama sebe, ale pevně doufám, že je to způsobeno pouze tim zpackaným scénářem. Ovšem doufám, že plánovaná šestka bude mnohem lepší, protože tohle je vyloženě neúcta ke skvělé sérii...50%..[31.03.2013_Cinestar_Černý most] ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Skip Woods / Predloha charakterov: Roderick Thorp | Hudba: Marco Beltrami | Produkcia: Alex Young, Wyck Godfrey | Distribúcia: 20th Century Fox | Štúdio: Giant Pictures, TSG Entertainment | Rozpočet: 125 miliónov $ | Tržby: 304,654,182 $ || Veľmi kvalitná porcia akcie za slušnú kopu prachov. Ako bonus sa pracuje so zabehnutými postavami, ktoré sú k dnešnému dňu už kultové. Problém sa skrýva v nevynechateľnom porovnávaní s predchádzajucími dielmi série. Štvorka bola tak dynamickou bombastickou záležitosťou, že päťka so svojou ruskou chladnosťou a tmavosťou nemá šancu držať jej kvality. Bruce je ale dostatočne zábavný a scenár vie aj prekvapiť, takže ešte aj takto príjemný nadpriemer. 65% | HD, THX, HU DTS | ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tento pořad vám přinesl Mercedes... To jediné co neztratilo úroveň byla Beltramiho hudba. Jinak je to bolestivý pád na hubu. Tohle pro mě není další díl té vynikající série, na které jsem vyrůstal. Neberu to tak, abych mohl být alespoň trochu objektivní. Nemám rád Moorea, zprasil už MAXE PAYNEA a točit moc neumí. Tady se snaží aspoň rvát do popředí akci (musím uznat, že je jí tu opravdu hodně), protože jakékoliv přepnutí do "táta a syn si povídají" se rovná katastrofě. Scénář Skipa Woodse, jestli měl pět stránek tak je to moc, je mimo veškerá kvalitativní měřítka (ve špatném slova smyslu). Příběh to nějáký má, ale povedených hlášek je málo a kecy o dovolené se taky brzo omrzí. Bruce to má všechno v paži a příjde mi, že dost přehrává. Co mu taky jiného zbývá, vždyť je v parodii na SMRTONOSNOU PAST! Nebudu tu rýt do nelogičností jednotlivých scén, ale několikrát jsem měl ve tváři hodně překvapený výraz. Hlavně u výletu do Černobylu. Připomíná mi to doby, kdy jsem s tátou sledoval Seagalovky (PŘEPADENÍ 2) a on vždycky nadával na to jaká je to blbost, jak to nedává smysl. Kdo takovou kravinu vůbec vymýšlel. No tak asi jsem dorostl do tátových bot. Chceš potulit? ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle nema se Smrtonosnou pasti nic moc spolecnyho. Proste tuctovej akcnak, kde se vetsinu casu nastesti neco deje, jinak by u toho clovek usnul. Naprosto nezajimavej pribeh, Willis to kolem sebe sice kropi ve velkym, ale s hlaskama to uz je horsi a vetsinu scen zabiji topornej Courtney, kterymu bych spis veril zaporaka nez McClaneovo syna. Skoda vymastenyho scenare, Moore se jinak docela pochlapil a akci naserviroval zajimavou, i kdyz to vsechno tone v sedivejch filtrech. Ale ty 3* to precejen da. Nejslabsi dil serie. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (71)

  • Ve 42. minutě u hotelu, kdy Jack (Jai Courtney) nejdříve poslouchá hovor Johna (Bruce Willis) a Komarova (Sebastian Koch) za autem a pak, když John na Jacka a Komarova zapíská, aby je zavolal, má Jack odlišné jizvy v obličeji. Zmizí krvavá jizvička na nose, jizvy na levé tváři jsou odlišné. (HonzaR.)
  • Při automobilové honičce je zasažena levá strana modré dodávky, u níž se rozbije jeden z reflektorů, který poté z auta visí po většinu honičky. V jednom ze záběrů z dálky, kdy dodávka zatáčí, je ale náhle rozbité světlo na pravé straně. (Mysteri699)
  • Dodavatelem 6kolového obrněného vozidla MRAP z první části filmu je Lotyšská společnost Dartz Kombat, z jejichž garáží pocházejí například také zlaté obrněné vozy ve filmu Diktátor (2012). [Zdroj: dartzkombat.com] (Adrai)

Související novinky

Prequel Smrtonosné pasti je oficiálně zrušen

Prequel Smrtonosné pasti je oficiálně zrušen

29.07.2021

Pět let strávil producent Lorenzo di Bonaventura přípravou šestého filmu v sérii Die Hard neboli Smrtonosná past. Snímek pojmenovaný jednoduše jako McClane byl totiž původně oznámen ještě před… (více)

Kteří herci ve filmech nejčastěji bourají?

Kteří herci ve filmech nejčastěji bourají?

22.03.2021

Server Car Scrap Comparison teď zveřejnil studii, ve které se zabýval počtem dopravních nehod ve filmech u jednotlivých herců. Asi nikoho pak nepřekvapí, že za nejnebezpečnějšího filmového řidiče byl… (více)

John McClane omládne?

John McClane omládne?

15.10.2015

Pátá Smrtonosná past moc lidí nepotěšila, ale vydělala 305 milionů dolarů, takže se pracuje na šestce. Původně se mluvilo o tom, že se v ní Bruce Willis podívá do Tokia a ve hře byl (alespoň v… (více)

Smrtonosná past 6 se Samuelem L. Jacksonem?

Smrtonosná past 6 se Samuelem L. Jacksonem?

16.04.2014

Loni v březnu šlo do kin už páté dobrodružství Johna McClanea. Akčňák Smrtonosná past: Opět v akci sice příliš kladných reakcí nenasbíral, jelikož ale vydělal 300 milionů dolarů, slavná série bude… (více)

Reklama

Reklama