Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, kolik známých herců v tomhle filmu hraje. Na zdejší hodnocení jsem byl ale zklamanej tím, jak zbytečně vulgární tahle komedie občas byla. Ne, že bych byl nějaká fajnovka. To určitě ne. Ale i ty blbý sexistický kecy by herci měly říct s nějakou grácií, aby to nevyznělo trapně. Tady jsem z toho totiž právě takovej pocit měl. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Niekedy sa stáva že človek od filmu nič neočakáva, ide iba o zahnanie nudy a ostane príjemne prekvapený. A to bol práve tento prípad. Od začiatku až dokonca som sa dobre bavila. Briskný humor v dialógoch bol presne podľa môjho gusta, no podarilo sa aj pekne vystihnúť podstatu zamilovanosti. Páčil sa mi aj nápad vyzliekacieho basketbalu, ktorý musím niekedy zrealizovať. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Taková lepší americká komediálně-romantická klasika. Anna Faris je docela vtipná (stejně jako ve Scary Movie) a Chris Evans se do podobných rolí zkrátka hodí (podobný charakter měl ve Fantastické čtyřce). Příběh není nijak převratný, ale všechny postavy padly přesně do svých rolí, což tento film trošku odděluje od jemu podobných. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Bez Anny Faris by podle mě tento film byl stejná s*ačka jako polovina romantických komedií. Věřím, že kdyby byl do hlavní role obsazen někdo jiný, skončil bych někde u 2*. :) Jenže Anna Faris je pro mě neskutečně zábavná a i z takového klišé udělala celkem milou a vtipnou věc (a není to poprvé). Nevím, jestli je to zrovna dvakrát objektivní, ale já se prostě bavil... :) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Romantický bláboly nemusím, ale tohle jsem náhodou viděl, když na koukala přítelkyně a docela se to nechalo. Hlavně díky skvělé pohledné Anně. Na můj vkus to bylo až moc dlouhé. ale občas jsem se i zasmál. Ale přesto se nemůžu ubránit patosu, že všechny tyhle filmy jsou stejné. Nejdřív se seznámí či už se znají, postupně se do sebe zabouchnou, aby se v zápětí pohádali a rozešli a pak si uvědomí že patří k sobě a je tu happy end. Pokaždý je to úplně to samý! Co takhle trochu změny? ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)
  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)

Reklama

Reklama