Reklama

Reklama

Win Win

  • Česko Jak vyhrát a nezbláznit se (více)
Trailer

Pesimistický advokát Mike Flaherty (Paul Giamatti), který dobrovolničí coby trenér wrestlingu na střední škole, narazí díky pochybnému melouchu na mladého nadějného sportovce. Když už to vypadá, že se na něj štěstí usmálo rovnou dvakrát, vloží se do hry chlapcova matka, kterou právě propustili z odvykací léčebny, je úplně švorc a hrozí, že všechno zhatí. McCarthy se velmi zručně chopil tématu balancujího mezi dramatem a komedií a ve svém filmu Win Win se zaobírá tématy jako jsou zlomená srdce a lidskost v tom nejryzejším slova smyslu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (185)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

McCarthyho jednoznačne najdiváckejší film a pre mňa sklamanie 46.MFF KV. Na rozdiel od The Station agent a The Visitor, ktoré ho vďaka dokonalej symbióze silného príbehu a práce s hercami zaslúžene vystrelili na autorské výslnie, je chyba Win Win v príbehu podsúvajúcom modelové situácie tak typické pre americké rodinné filmy (a feel good movie), ktoré nemám rád. Herecky absolútne (Alex Shaffer je objav), pocitovo naopak absolútne neuspokojivé. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Výborný Paul Giamatti, tahoun celého filmu, jehož kvality jsem zaregistrovala už ve filmu Barneyho ženy. Jinak nelze nesrovnat tento režijní snímek Thomase McCarthyho s jeho druhými dvěma filmy Přednosta a Nezvaný host a tady půjdu v hodnocením přece jen trochu níž. Jinak to byl velmi příjemný oddechový film s předvídatelným dějem, potažmo i koncem. Co já osobně považuju za velké plus, je celkem neotřelý námět. Ále co, já tu jednu hvězdu musím přihodit za tu poslední písničku a myslete si co chcete. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Sice win win, ale pro mě to teda žádná výhra moc nebyla. Spíš se to mělo jmenovat Boredom boredom. Jako najdou se tam světly chvilky a Giamatti byl standartně dobrej. Ani ostatní herci/role příliš nezahálely a vyzdvihuju hlavně Bobbyho Cannavalea, kterej obstarával komickou linku... teda komickou... zas taková sranda to nebyla, ale kdykoliv se tam objevil, dalo se čekat něco aspoň trochu zábavnyho. Jinak příběhově to je teda ten největší problém. Když už jsem to měl rozkoukany, tak jsem na jednu stranu chtěl vědět, jak to dopadne, ale na druhou stranu jsem si furt řikal: ach jo, to je nuda, už aby byl konec... ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Thomas McCarthy / Story by Thomas McCarthy, Joe Tiboni | Produkcia: Lisa Maria Falcone, Michael London, Mary Jane Skalski, | Distribúcia: Fox Searchlight Pictures | Štúdio: Fox Searchlight Pictures, Everest Entertainment, Next Wednesday Productions | Rozpočet: ? $ | Tržby: 10,654,385 $ || ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VŠICHNI DĚLÁME HLOUPÉ VĚCI“...... /// Stres z práce, rodina, peníze. Mike je chlápek ve středních letech, kterýmu do života vstoupí důchodce Leo a jako bonus se přidá jeho vnuk. Komedie? ,,Oh Shit!“ Všechno to začalo lstí kvůli patnácti stovkám (měsíčně). Končí to zase těma prachama. To uprostřed je ,,malej“ film o (těch prachách), štěstí, neštěstí a věcech, o kterých se tu nemluví, ale všichni je cítí. Film, o kterým se špatně píše (text distributora nechť toho je důkazem). Nemá čím oslnit, ale příznivci nezávislejch snímků si můžou splnit dalšího ,,bobříka“. (Třeba.) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych zápasit (na žíněnce) s Darth Vaderem. 2.) Příchod dalšího člověka by naši rodinu obohatil. 3.) Thx ,,NickySloter“ za to, že přeložil tenhle ,,nudnej“ film. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Alex Shaffer (Kyle Timmons) bol v skutočnosti wrestlingovým šampiónom na strednej škole v New Jersey, a to iba rok pred natočením filmu, kvôli zraneniu chrbtice s ním však musel prestať. (Laslo)

Reklama

Reklama