Reklama

Reklama

Win Win

  • Česko Jak vyhrát a nezbláznit se (více)
Trailer

Pesimistický advokát Mike Flaherty (Paul Giamatti), který dobrovolničí coby trenér wrestlingu na střední škole, narazí díky pochybnému melouchu na mladého nadějného sportovce. Když už to vypadá, že se na něj štěstí usmálo rovnou dvakrát, vloží se do hry chlapcova matka, kterou právě propustili z odvykací léčebny, je úplně švorc a hrozí, že všechno zhatí. McCarthy se velmi zručně chopil tématu balancujího mezi dramatem a komedií a ve svém filmu Win Win se zaobírá tématy jako jsou zlomená srdce a lidskost v tom nejryzejším slova smyslu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (185)

Matty 

všechny recenze uživatele

Wii-n Wii-n. Drama o cestě za velkým vítězstvím. V malém. Indie průprava festivalového oblíbence Thomase McCarthyho vyvstává na povrch zásluhou p o m a l é h o tempa vyprávění a díky neochotě filmu se rozjet. Jinak bude zápletka pro toho, kdo viděl alespoň dvě hollywoodská sportovní dramata, průhledná jako vitrína s vítěznými poháry. Zájmem o širší souvislosti blbé nálady postav sice komplexnější (krize, stres, tlak a tak), přesto mne Win Win na rozdíl od Přednosty a Nezvaného hosta vůbec neoslovil. Bylo mi jedno, proč je Giamatti ve svrabu, jak se do něj dostal a jak se z něj vyškrábe. Zkrátka jak zaplní svůj vykleštěný život. Pro zosobňování typu zvaného „average joe“ není vhodnějšího herce, ale tady jeho průměrnost přerůstá v naprostou nezajímavost. Což je slovo, kterým by se dal zastřešit celý film. 50% ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Spíš Fail Fail. Win Win je papírově dokonalá feel-good-indie-dramedy, ze které jsem ale dobře nalazen neodcházel ani omylem. Víc chtěné, víc monotónní, víc uměle laskavé a víc předvídatelné to snad už být nemohlo. Ale zajímavě se tu reflektuje (americká) posedlost vše obětovat (a podřizovat) dětem. 50% ()

Reklama

Honza dAve 

všechny recenze uživatele

Na mě filmy tohoto typu fungují. Vzpomínám na dobu strávenou na americkém venkově a stačí mi koukat na exteriéry =). Win Win není zas tak moc "indie" komedie, spíš je taková rodinná, trošku smutná, ale hřejivá a happyendová. O Americe takové, jaká je. Byťse sice opravdu jedná o komedii zároveň nevýraznou a nijak extra nápaditou, mě se prostě líbila. Navíc v ní všichni opět nenápadně, ale výborně hrají. Pro McCarthyho je dobrou vizitkou, že i jeho zatím nejslabší režisérský počin si zaslouží 4 *. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

46th KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2011 - HORIZONS - Horizonty (Win Win / WIN WIN / Win Win) - Budu asi dosti opakovat uživatele Ďura / jhraska, který to napsal úplně přesně. Zamiloval jsem si režiséra McCarthyho kvůli dvěma nezapomenutelným festivalovým filmům The Visitor (Návštěvník / Nezvaný host) a hlavně mému již šest let NEJ festivalovému filmu The Station Agent, kvůli kterým se dostal i do mé top 10, ale toto bylo šlápnutí vedle. Herecky na první pohled nejlépe obsazené, ale nikoliv už tak zahrané. Film pro mne bez emocí, bez poutavého příběhu, zdali vůbec nějaký rozumný (i festivalový) průměr... - 2. 7. 2011 - kino Thermal - Velký sál - Karlovy Vary - 50% ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

Celý film se nese v takovém pomalém, příjemném tempu, přesto jsem se ani chvíli nenudil. Musím přiznat, že jsem hlavnímu hrdinovi (perfektně jej zahrál Paul Giamatti, kterého začínám mít čím dál víc v oblibě) fandil, protože jeho situaci docela dobře rozumím. I ostatní postavy jsou sympatické, takže tady není co řešit. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Alex Shaffer (Kyle Timmons) bol v skutočnosti wrestlingovým šampiónom na strednej škole v New Jersey, a to iba rok pred natočením filmu, kvôli zraneniu chrbtice s ním však musel prestať. (Laslo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno