Reklama

Reklama

Win Win

  • Česko Jak vyhrát a nezbláznit se (více)
Trailer

Pesimistický advokát Mike Flaherty (Paul Giamatti), který dobrovolničí coby trenér wrestlingu na střední škole, narazí díky pochybnému melouchu na mladého nadějného sportovce. Když už to vypadá, že se na něj štěstí usmálo rovnou dvakrát, vloží se do hry chlapcova matka, kterou právě propustili z odvykací léčebny, je úplně švorc a hrozí, že všechno zhatí. McCarthy se velmi zručně chopil tématu balancujího mezi dramatem a komedií a ve svém filmu Win Win se zaobírá tématy jako jsou zlomená srdce a lidskost v tom nejryzejším slova smyslu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (185)

EvAnSiT 

všechny recenze uživatele

Aj "vďaka" PFL som zhliadol trailer k tomuto snímku snáď 18 krát, avšak zakaždým som sa schuti zasmial. Mnohokrát sa stáva, že po videní ukážky k filmu si povieme, toto bude bomba. Navštívime kino, ale odchádzame sklamaní, niekedy až rozhorčení. Toto bol presne opačný prípad, kedy s malými očakávaniami zažijeme obrovské prekvapenie a spokojnosť. Skutočne zábavné od začiatku do konca, skvelé výkony všetkých zúčastnených (Bobby Cannavale prekypoval vtipnými hláškami, často aj na vlastný úkor, aj keď si to očividne neuvedomoval :-D ), proste sympatická komédia, ktorú stojí za to vidieť :-) ()

venison 

všechny recenze uživatele

Obyčejný příběh o obyčejných lidech z obyčejného života.. Naprosto přirozeně natočeno (jako bych se dívala k sousedům za záclonkou).. Skvělý výběr hlavních rolí - jako vždy perfektní Paul Giamatti, překvapivě krásná Amy Ryan, kupodivu vtipný Bobby Cannavale a objev roku 2011 mladíček Alex Shaffer. Ps: Jsem ženská a jsem laik, ale řekla bych, že nejde o wresling (viz. popis filmu), ale o řecko-římský zápas.. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dokonaly feel good movie. Pritom podla traileru to vyzeralo na miliontu variaciu indie filmu o loseroch. Film som vdaka tomu zacal pozerat s velkou nedoverou, ktora sa mi viacmenej pocas prvej tretiny potvrdila. Proste klasicke stereotypy postav, ktore by nieco chceli dosiahnut, ale nedari sa im. Ale asi po hodine filmu som sa zrazu pristihol, ze sledujem tie ich prihody s nadsenim a neviem sa dockat dalsej minuty, ktoru stravim v ich spolocnosti. A vo finale nastastie spravne vybalancovali pomer medzi tym, ktore zapletky uzavriet a ktore nechat otvorene. No a to, ze vsetci herci predvadzaju perfektny vykon ani nebudem spominat. 8/10. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Tzv. „malý film o malých lidech“, typický americký indie posledních let, lidský, mírný, vřelý, přívětivý... Je až tak moc přívětivý, že je skoro černobílý, bez překvapení a bez zvratu... zapomenutelný. Možná proto tam jako Damoklův meč visel ve vzduchu ten smrtící úder v podobě latentního homosexuála; vůbec netuším, co za nevystřelenou pušku to mělo být. Přiznávám, že bych takovou idylu přál všem vyděděncům, mám rád šťastné filmy, které si nehrají na umění naturalismem za každou cenu. Ale nic se nemá přehánět. Lepší trojka a přihlédnuto k žánru (jinak bych šel výš). ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Wii-n Wii-n. Drama o cestě za velkým vítězstvím. V malém. Indie průprava festivalového oblíbence Thomase McCarthyho vyvstává na povrch zásluhou p o m a l é h o tempa vyprávění a díky neochotě filmu se rozjet. Jinak bude zápletka pro toho, kdo viděl alespoň dvě hollywoodská sportovní dramata, průhledná jako vitrína s vítěznými poháry. Zájmem o širší souvislosti blbé nálady postav sice komplexnější (krize, stres, tlak a tak), přesto mne Win Win na rozdíl od Přednosty a Nezvaného hosta vůbec neoslovil. Bylo mi jedno, proč je Giamatti ve svrabu, jak se do něj dostal a jak se z něj vyškrábe. Zkrátka jak zaplní svůj vykleštěný život. Pro zosobňování typu zvaného „average joe“ není vhodnějšího herce, ale tady jeho průměrnost přerůstá v naprostou nezajímavost. Což je slovo, kterým by se dal zastřešit celý film. 50% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Alex Shaffer (Kyle Timmons) bol v skutočnosti wrestlingovým šampiónom na strednej škole v New Jersey, a to iba rok pred natočením filmu, kvôli zraneniu chrbtice s ním však musel prestať. (Laslo)

Reklama

Reklama