Reklama

Reklama

Win Win

  • Česko Jak vyhrát a nezbláznit se (více)
Trailer

Pesimistický advokát Mike Flaherty (Paul Giamatti), který dobrovolničí coby trenér wrestlingu na střední škole, narazí díky pochybnému melouchu na mladého nadějného sportovce. Když už to vypadá, že se na něj štěstí usmálo rovnou dvakrát, vloží se do hry chlapcova matka, kterou právě propustili z odvykací léčebny, je úplně švorc a hrozí, že všechno zhatí. McCarthy se velmi zručně chopil tématu balancujího mezi dramatem a komedií a ve svém filmu Win Win se zaobírá tématy jako jsou zlomená srdce a lidskost v tom nejryzejším slova smyslu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (185)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Pomalu plyne, vyčistí a nepoškrábe. Tak bych asi charakterizoval tenhle film. Po Barneyho ženách druhý snímek s Paulem Giamattim, který opět nezklamal. To jsou role pro něj, introverti s velkou duší. Tohle je drama o mezilidských vztazích, o lidských chybách, hledání cest a dalších blbostech, který když se nevyřeší, tak je z toho člověk zralej na Chocholouška. Dobře natočený obyčejný příběh o obyčejných lidech. 70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ještě na tom nejsem tak špatně, abych fantazíroval u soudu a pak musel ubytovat ve sklepě těžko přizpůsobivého Eminema Kylea. Jenže právě Kyleovy výkony na žíněnce byly nakonec tím, co dodávalo optimismus do unavených životů Mikeovy rodiny, tlumilo deprese rozvedeného Terryho a každým dalším chvatem to zlepšovalo náladu i mně. Obvykle se u nezávislých filmů zdvořile nudím, ale přes sport ke mně vede lehce přístupná cesta. ()

Reklama

Alt.64 

všechny recenze uživatele

Vídím v tom mnohem víc to drama než komedii, pár povedených vtípků tam bylo, ale pořád je to spíš o složitých rodinných poměrech, vyčůranosti a o vztazích mezi lidmi. Není to úplně lehký film, v pozadí je tušit jisté moralizovaní, ale to se ke konci trochu zamotá... Příjemný film, ale rozhodně ne pro pobavení. Jo! A Bart Young je řízek! :) ()

Wolodja 

všechny recenze uživatele

Postavy tu nekdy delaj hlouposti, ale tak nejak je chapete. Nikdo z nich vam nepripada jako idiot a nekroutite nad jeho pocinanim hlavou. Takovy filmy se uz moc nevidej. Navic je to misty i dost vtipny. A herecky - to ze bude skvelej Giamatti se dalo cekat, velkym prekvapenim pro me byla ale Amy Ryan. Necht je ji prano vic takovejch roli! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Paul Giamatti je skvělý herec a filmem "Win Win" to opět dokázal. Díky němu, ale i díky dalším hereckým představitelům, je tenhle snímek podán tak, že vás baví. I když je to o dospívání, o tom, jak si jsme schopní posrat život, je to podáno takovým způsobem, že nebudete mít pocit, že jste tohle už viděli stokrát. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Alex Shaffer (Kyle Timmons) bol v skutočnosti wrestlingovým šampiónom na strednej škole v New Jersey, a to iba rok pred natočením filmu, kvôli zraneniu chrbtice s ním však musel prestať. (Laslo)

Reklama

Reklama