Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět bývalých členů speciálních jednotek se společně pokusí okrást narkobarona, spustí tím ale řetězec nečekaných důsledků a jejich vztahy budou podrobeny zkoušce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (410)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Pětice bývalých vojáků se vydává do jihoamerické džungle, aby tu ukradly desítky milionů dolarů drogovému králi. Dostat se s penězi do bezpečí ale bude mnohem těžší, než si mysleli. Triple Frontier se možná tváří jako akční film, ale i když v něm akce je (a povedená), tvůrci mnohem víc spoléhají na atmosféru, atraktivní hrdiny a realističtější přístup. Místo filmu plného přestřelek a honiček jsme nakonec dostali pomalu vyprávěné drsné drama, které se ale umí dostat pod kůži a nakonec je možná zajímavější, než kdyby se v něm každých deset minut střílelo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli za tím stály jejich charaktery, nebo podivně napsané repliky, ale ke kvintetu, které přechodem přes Andy poznává váhu peněz, jsem si jen těžko hledal cestu. Iniciátor akce Isaac dobrý, Hedlund otravný a Bat Affleck vypadal, že ho na revers vytáhli z protialkoholní léčebny a podle toho i tak hrál. Namlsán minulými snímky jsem čekal od Chandora něco naléhavějšího a méně konvenčního. Prostor dostat to tam určitě byl.. P.S. Spoiler: altruistický závěr s předanými souřadnicemi naznačuje, že v pokračování se vyzvednou peníze z Rokle Bank, na úpatí hor se za ně zbuduje památník na počest lehce chamtivého kolegy a zbytek bude rozdán místnímu chudému lidu.. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Největší hvězdou tu měl být ex-Batman Ben Affleck, který ale ve filmu vypadá jaksi z formy, natáčení ho zřejmě zastihlo v jeho "zalkoholismuseléčícím" období. Problém ale je, že žádný z pětice bývalých členů speciálního komanda Delta Force nevzbuzuje přílišné sympatie a těžko si lze během filmu vybudovat nějaký hlubší vztah k jakékoliv z těchto postav. V zásadě jde o nesympatické týpky, typické zelené mozky. Jsou také šablonovité a ploché a z papírových frázovitých dialogů neslyšíme skutečné lidi z masa a kostí. Téma- ukázat zhoubnou moc peněz. Nikdo zde herecky nevyčnívá. Máme tu pro kameru atraktivní prostředí, ale nic moc se v něm neděje. I když věci neběží zdaleka podle plánu, stejně jako ty "nečekané" trable s penězi, to vše je předvídatelné a očekávatelné. Co mělo našlápnuto stát se filmem roku, alespoň v rámci kategorie "mimo kino", zůstalo jen na půli cesty. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Triple Frontier se bezesporu zařadí k těm nejoblíbenějším a nejrespektovanějším žánrovým titulům tohoto roku. Jedná se o hrdý chlapácký příběh, který možná nedostává své postavy úplně na hranu vlastní morálky a chvilkami působí zkratkovitě, avšak současně v jediné scéně výrazněji nepokulhává, baví dobře napsanými dialogy a vtahuje diváka do událostí tak silně, že bych to osobně rád prožil i v kině. Moc povedená prácička se skvělými herci, neokoukaným prostředím a závěrečnou scénou, která má odvahu nechávat věci částečně otevřené. Něco podobného minimálně každý půlrok. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Chlapácká military vztahovka se zajímavou zápletkou, a do tří čtvrtin solidním, místy velmi nepředvídatelným scénářem. Totiž když se ona hlavní heist scéna koná v polovině filmu je jasné, že to tak jednoduché nebude a celá eskapáda bude mít dohru. Bohužel poslední čtvrtinu hlavní charaktery postihne akutní lobotomie, takže na jejich rozhodnutí budete koukat jen s otevřenými ústy a kroutit nevěřícně hlavou nad jejich myšlenkovým balastem. A jestli toto byl záměr tvůrců, tak je to hodně over-the-top černěhumorné. U celovečeráku Netflixu je bohužel znát i trochu slabší zpracování díky zřejmě menšímu rozpočtu. Plus za krásné scenérie a Bena Afflecka. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Vrtulník, který se objevil na začátku filmu, byl americký UH 60 Black Hawk. Vrtulník, na kterém chtěli přeletět Andy, byl ruský Mi 17. (K98)
  • Film se natáčel od 15. května 2018 do 30. září 2018 v Kolumbii a na Havaji. (MeanWhile)

Související novinky

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

02.01.2020

Přestože dostal Netflix v roce 2019 dva silné konkurenty v podobě Apple TV+ a Disney+, stále se jedná o jednoznačně největší a nejúspěšnější streamovací službu na světě. Důvodů je spousta, když se… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Kdo navštíví Triple Frontier?

Kdo navštíví Triple Frontier?

20.03.2018

Jen málokterý projekt se v posledních letech rozpadl víckrát než Triple Frontier. V akčním thrilleru od Kathryn Bigelow (Smrt čeká všude) si původně měli zahrát Tom Hanks, Will Smith a Johnny Depp. Z… (více)

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

06.01.2017

Akční thriller Triple Frontier se dere na velké plátno už řadu let. Původně ho chystala Kathryn Bigelow, teď se ale drogových gangů, které operují na hranici mezi Paraguayí, Argentinou a Brazílií,… (více)

Reklama

Reklama