Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (287)

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Obsah, neboli oficiální text distributora, lže hned v první větě, protože miliardář Arthur Bach není ani trochu sympaťák, nýbrž debil s velkým D na začátku. Jeho opilecké excesy nejsou ani trochu vtipné, samotný Russell Brand je ubožák a pravá láska Naomi v podání hnusný Grety Gerwig to jenom podtrhla. Odpad. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Russella Branda zatiaľ nejak extra neuznávam, ale pri tejto komédii som sa rozhodne dobre bavil. Je to síce priemerne natočený film, neponúka nič moc nové ani originálne, ale film ubehol veľmi rýchlo a celkový dojem ostal dobrý, teda lepší ako pri iných komédiach poslednej doby. Navyše je tu fajn herecké obsadenie, potešila aj Helen Mirren , Luis Guzmán aj Nick Nolte. Nenamietal by som zopakovať si túto jazdu znovu. 70% ()

Reklama

Hennes 

všechny recenze uživatele

Jedna z komedií popisovaná zde jako trapná. Jenže, ač je ten námět ohraný a děj chvilkami přitažený za vlasy, přesto jsem se pobavil. Ne že bych schvaloval Arthurovu nesamostatnost a chlast, ale já mít jeho prachy, tak jsem se chvílemi viděl. Ten geniální nápad si za 10 000 dolarů půjčit masku Haribo nebo přinést do nemocnice masku Star wars. Přesně tyhle úlety a nedospělost byly tím roztomilým a navíc mě pobavily. Takže se nejedná o oscarový snímek, ale jo správně ujetou blbinu, u které se pozná, zda jste stále blíž bezstarostnému dětství nebo zapšklosti v domově důchodců. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $33,035,397Tržby Celosvetovo $47,787,943Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,581,404 //počet predaných kusov 68,787 Tržby za predaj DVD v USA $5,591,527 //počet predaných kusov 374,885║ Klasická trapošina. /20%/ ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohle pustím svým rodičům až mi příště řeknou, že jsem moc rozmazlený:). Nikdo by jste tenhle film neměli brát vážně, protože tvůrci ho taky tak nemyslí. Potom je to velmi příjemná podívaná s klasickým happy endem, ale tentokrát si pro nás bratři z Hollywoodu přichystali zase jinou zápletku. No a já říkám, že se to povedlo. Celkem hledím, že jim na to Helen přistoupila:). Russell je opravdu blázen a vůbec se Katy nedivím:). Tu magnetickou postel chcu:)! A já bych určitě bral Jennifer, ta je lepší:). ... Rozluč se s novými přáteli Arture, musejí se vrátit do svých běžných životů. Nesnáším běžný život, Hobsnová. ... Co to bylo? Francouzák. Opravdu? Francouzi vždy kapitulují, to byl určitě němčour. ... Souhlas s B!shop ... 25.3.2013 ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Arthur (Russell Brand) se ve filmu zmíní, že jeho otec zemřel ve 44 letech. Jedná se o poctu Stevu Gordonovi, režisérovi původního filmu z roku 1981, který také zemřel ve svých 44 letech. (Avalon820)
  • Russell Brand byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herec. (Ded@M@tes)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama