Reklama

Reklama

Mendez je charizmatický riaditeľ malého cirkusu. Jedného večera navštívi lunapark. Tam sa stretáva s Willom, ktorý je nešťastný a zatrpknutý. Will sa po stretnutí s Mendezom rozhodne z lunaparku utiecť a pridať sa k Cirkusu Motýľ. (TV Lux)

Recenze (120)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tak americké, až ma z toho mrazí a áno aj útočiace na city, ale zároveň musím dodať-kiežby takto silných a citlivých ľudí bolo na svete viac. Takto si predstavujem cirkus ja, bez utrápených zvierat, inšpirujúci a očarujúci tak, že zostanem stáť nemá úžasom. Niekedy trochu teatrálnosti nie je na škodu. Krásne. ()

xargos 

všechny recenze uživatele

Nicka Vujitice znám už nějakou dobu, ale tenhle film ne - mám tři roky zpoždění... Díky http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/cirkus-motyl je vše dohnáno. Tento film je o naději a o tom, že každý člověk se může proměnit v krásného motýla, ať již přichází z jakéhokoliv (horšího) prostředí, kterým je ovlivněn. Někdy stačí jen impuls, někdy pořádné nakopnutí, aby rozepjal křídla a letěl... V tomto příběhu má Mendez, pricipál cirkusu, právě tuto roli, tento vliv na ostatní. Nenásilně a nenápadně dává možnost ostatním "stát se motýlem". Každé "ztracené duši" přeji takového člověka, aby ho dostala do cesty. A Nick Vujitic - jednoduše úžasná bytost:) V krátkém příběhu je řečeno to podstatné o životě. A co to je? Podívejte se na film. Pokud vám to nedojde, zamyslete se, kde jste svá křídla zapomněli... ()

Reklama

LBsmoke 

všechny recenze uživatele

no teda.. :-D a to mám rád cirkus ani mi nevadí housle.. ale tohle je podprůměrné.. scénář je tak špatný že v momentě kdy si to uvědomíte jste vděčný že to za čtvrť hoďky končí.. jen protože týpek nemá chapadla nebudu dojat nuzným podáním tohohle kraťasu.. jediné v čem není tak blbý je že ví jak se tlačí na emoce (kdyby nebyl tak průhledný a laciný třeba bych se mu do pastě chytil) ..víc mě dojímá tady to hodnocení..vy 5* ste nepoužitelní.. ()

zucchini 

všechny recenze uživatele

Prvních pár filmu mě docela zaujalo - zajímavá atmosféra americké sideshow - pouťové atrakce ukazující znetvořená lidská těla. Pak to ale pro mě jaksi ztratilo věrohodnost, když se Will zničehonic naučil sám od sebe plavat. A to závěrečné artistické číslo mi připadlo snad ještě morbidnější než to původní vystavování tělesného defektu. A vůbec mi to připadlo celé takové jakési podivné... ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Videl som veľa motivačných videí, kde Nick Vujicic dáva ľuďom silu, nádej na lepší život. Ale tento krátky film je niečím výnimočný. Dokazuje, že sila ľudskej vôle je dôležitá a nikdy nemáme hovoriť nikdy. Vždy je niekto, kto je na tom určite horšie ako my, preto to nemôžeme vzdať a treba sa so životom poriadne popasovať. Nick má môj rešpekt, aj keď viem, že toto dielko je čisto komerčná záležitosť. Ale tak, čo v dnešnej dobe nie je. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Filmový štáb včetně herců a komparzu čítal 150 osob. (heyda)
  • Natáčení probíhalo 12 dní. (heyda)
  • Krátkometrážny film videlo viac než 10 miliónov ľudí na celom svete, čo odštartovalo prípravu jeho celovečernej verzie. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama