Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jakožto hlava společnosti W po smrti svého adoptivního otce se Largo Winch rozhodne, k překvapení všech, že ji prodá a výtěžek dá na vytvoření ambiciózní humanitární nadace. Avšak v ten samý den je obviněn ze zločinů proti lidskosti neznámým svědkem. Aby dokázal svou nevinu, musí Largo po stopách svého dosavadního života, a to až do samého srdce barmské džungle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Largo má moc peněz a proto ho chce zase někdo zabít. Tentokrát za pomoci "rafinovaného" obvinění z podílu na masakru kdesi v Barmě. Ale Largo všechny zbije, přežije povinný zvrat a prokáže nevinu. Nastavovaná a nenápaditá kaše, která za docela zábavnou jedničkou těžce zaostává. A jestli si tvůrci mysleli, že Sharon Stone je z těch sraček vytáhne, tak to se kapánek přepočítali. 15% ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Komiksová dobrodružství Larga jsou vždy rozdělená do dvou dílů. V prvním je skrytý nepřítel skoro úspěšný, a Largo končí v bezvýchodné situaci. No a ve druhém dílu to všem natře. 2*48 stran, akce a dialogy jsou vyvážené, a je to čisté béčko. Film se snaží všechno rozehrávat, postavy, které by v komiksu řekly pár vět, tady mají o hodně víc prostoru, protože je hrají hvězdy (ano, Sharon Stone konečně hraje postarší vyšetřovatelku), Largo miluje a trpí, jeho sluha se snaží být humorný, ale proboha vždyť je to akční béčko! Od jedničky se akční scény zlepšily, jsou propracované, dobré, ale je jich málo. Možná bych dal tři hvězdy, ale protože znám komiks... ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu už poněkud překombinované, Largo aka "James Bond" s takovými náhodami a štěstím, od počátku odhadnutelným zloduchem a bohužel i plno nelogičnostmi (ruská (?) navigace v azbuce naviguje francouzsky, majordomus z ničeho nic v Bangkoku vyčaruje baliček $5000...). Akčnější a bohužel i nudnější pokračování. ~~~ Nejlepší postava za celé dva díly? Majordomus, jednoznačně :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdybych náhodou jednou vlastnil nějakou tu miliardu, tak bych asi měl počítat s tím, že se najde nějakej dobrák, kterej mi bude chtít pomoci s jejich utrácením a snad mi ve svý nekonečný laskavosti vybere i nějaký solidní datum mýho úmrtí. Largo však nehodlá odevzdat jmění ani život prvnímu zájemci a vyráží na cestu, která sice neskýtá žádná zvláštní překvapení, ale ve svý přímočarosti mne pobavila stejně dobře, jako první díl. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako jo, slušné pokračování. Není už to tak originální, ani překvapivé, základní karty už jsou prostě rozdány od minula a seznamování s hlavním hrdinou už je pryč. Ale zase si pocestujeme po světě, příjemně dlouhou část strávíme někde v barmském pralese, je tady Sharon Stone, z níž to pižmo stříká stejně prudce jako před lety v Instinktu, i když je tedy fakt, že tohle je zrovna ženská, která ty chirurgické zákroky nepotřebuje a nikdy nepotřebovala, je škoda, že si to neuvědomuje, protože za chvíli bude šik (tedy shit) jako náš národní poklad Helenka. A je tu i má oblíbená Napakpapha Nakprasitte (ta by zase mohla trošku přibrat). Já jsem vlastně spokojen a klidně bych ještě jeden dva zářezy do série dal. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Bitka počas voľného pádu sa skutočne natáčala vo voľnom páde. (m.a.t.o.)
  • Tomer Sisley opäť zvládol všetky svoje kaskadérske kúsky sám. Trénoval kvôli tomu 4 až 5-krát do týždňa, 3 hodiny denne. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama