Reklama

Reklama

Dva roky po překvapivém triumfu na mistrovství světa se sportovní kariéra Alex Delgadové zastavila, když se její partner zranil a musel zanechat krasobruslení. Jejich vztah postupně vychladl a oni se rozešli. Alex přestala závodit a začala vést krasobruslařské kurzy pro děti. Ve stejnou dobu slaví na rychlobruslařské dráze jedno vítězství za druhým mladý, leč poněkud prchlivý bouřlivák James McKinsey. Řadou skandálů a fyzických napadení si vyslouží zákaz startu na blížícím se šampionátu v kanadském Montrealu. Při jednom z rozhovorů pro televizi ho napadne, jak se na šampionát přece jen dostat. Na Alex se obrátí zástupce čínského trenéra Wana s neobvyklou nabídkou. Když však dívka zjistí, že jejím novým partnerem by měl být právě James, odmítne. A protože je zřejmě první dívka, která ho kdy odmítla, nedá jí pokoj, dokud z ní nevymámí slib, že to alespoň zkusí. James se sice učí rychle a oba se ukáží jako vynikající bruslaři, jejich neustálé spory a výbušné povahy jim však nedávají příliš nadějí na úspěch. Brzy poté dojde k dalším konfliktům, zejména když se začnou nečekaně sbližovat i mimo led. James dostane možnost vrátit se na šampionát v kanadském Montrealu k rychlobruslení a Alex se tak ocitá bez partnera... (TV Nova)

(více)

Recenze (50)

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Filmy sekané podle stejného mustru jako potrubí. Kdybych nemilovala tanec, se kterým samozřejmě souvisí ladnost pohybu, tím pádem i krasobruslení, musela bych všechny tyhle nenabroušené tuposti zahodit do koše. Ale zkrátka v těchto případech tu klišovitou romantiku a naprosto předvídatelný děj promíjím a hodnotím průměrem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ty poslední tři díly jsou tak vyrovnané, že kdybych si měl mezi nimi vybrat, který že je z nich největší sračka – byl by to vážně vyrovnaný souboj. Ježíš Mária vždyť je to furt to samé dokola. Francia Raisa je furt šmrncovní ženská, nicméně zabruslit bych si s ní určitě nešel. Maximálně bych jí ojel někde ve sprchách, páč jinak by dostala tak leda jednu do držky za to její buzerování. Nečekal jsem zázraky, takže jsem vlastně ani nebyl zklamaný. Spíš jsem potěšen, že už není další díl a já mám zas na chvíli doma klid… ()

Reklama

Lolita 

všechny recenze uživatele

Téměř skoro stejně milé jako trojka. Scénář úplně stejný jako ve trojce, akorát že tady je na místě toho, kdo ztratil partnerku, slečna hokejistka Alex, která byla novou partnerkou Kena ze trojky, který tehdy ztratil svou Barbie. Mohu říci, že skutečně dvojka se mi líbila nejméně. A vysvětlete jim někdo už, že jako na tý soutěži to chodí trochu jinak, než že si na poslední chvíli rozmyslim jestli jako pojedu nebo nepojedu a že si tam jako budu dělat co chci. Hele a mužu natočit pětku? myslim, že schéma jsem pochopila už po dvojce.. no fákt! ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá variace na stejné téma. Tentokrát je inovací partner rychlobruslař, jinak příběh kopíruje původní scénář. Děj je téměř identický, jenom stejně jako předchozí filmy této série postrádá jiskru a vtip prvního dílu. Mám krasobruslařský sport moc ráda. Jestli natočí ještě jeden díl, mohla bych jít z fleku za trenérku, už to mám v oku. Jenom mě mrzí, že neumím bruslit. Ale co, do příštího mistrovství světa je ještě rok času a moji vnuci bruslí obstojně. ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Písať o tom, že je to absolútna kópia jednotky je zrejme zbytočné. Keď už tvorcovia do toho šli s vedomím, že sa jedna o duplikát, tak sa mali snažiť aspoň po iných stránkach, no nespravili nič, kvôli čomu by sa to oplatilo pozrieť si čo len raz. Logika odcestovala a režisér spolu s ňou. Postavy sú ploché, hlavný hrdina neuveriteľne nesympatický, no čo je najhoršie, jeden z najkrajších zimných športov tu ponížili tak, že mi na to i slová dochádzajú. To, čo predvádzali, malo od krasokorčuľovania ďaleko a s programom, ktorý predviedli, by skončili tak 15. na majstrovstvách USA. 25% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel Montrealu v Quebecu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama