Reklama

Reklama

Ned si žil spokojeným životem na bio farmě po boku své hippie přítelkyně, dokud jej však jeden nerozvážný incident s marihuanou na farmářském trhu nedostal za mříže. Po návratu z vězení se nastěhuje ke svým sestrám... V žádné rodině nesmí chybět – černá ovce, která je vždy o pár kroků pozadu. Zvláště pak, má-li si dát do pořádku život. Pro sestry Liz, Mirandu a Natalii je to jejich věčně pozitivní bratr Ned, bývalý majitel organické farmy, jehož neskonalá ochota spoléhat se na poctivost lidstva způsobuje jeho osobě nemalé problémy. Normálně by byl naprosto nepoužitelný, ale jednou je to jejich bratr, takže když ho opustí přítelkyně a vyhodí ho z farmy, jsou to opět sestry, kdo zavelí k záchraně. Každá ho u sebe nechá nějakou dobu bydlet, ovšem bratrova neotřesitelná víra v naprostou upřímnost jim obrátí životy vzhůru nohama. Avšak i díky tomu si všichni v rodině nakonec uvědomí, že jeho víra v lidi kolem sebe není zas až tak hloupá. (HBO Europe)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (194)

tnp101 

všechny recenze uživatele

Příjemné to je, ale především díky obsazení, jehož potenciálu přesto nebylo ani zdaleka plně využito. Film jako takový si není tak úplně jistý, čím chce být. Na drama je moc odlehčený a plný klišé, na komedii zas nedostatečně odbržděný a málo vtipný. Díky krátké stopáži sice skončí mrknutím oka, ale stejně tak rychle na něj člověk nenávratně zapomene. 50% ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

První co mě na filmu zaujalo, je způsob, jak se Češi překonali s překladem názvu. Slovo můj nahradili za náš, ovšem v angličtině (v době kdy jsem komentář psal, ten název vypadal jinak). Ne že by mě to překvapovalo... Každopádně film by se dal shrnout slovy, že jde o ne zas tak vtipnou komedii o prostoduchém chlápkovi, který všechno myslí dobře, ale jeho sourozenci to nerespektují nebo ho chtějí využít a v důsledku toho všechno zlé vypadá, jako by to byla jeho chyba. Paul Rudd je na každý pád dobrý herec a film ne jedno kouknutí je docela dobrý. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších dramedií, která umí pobavit nenuceným humorem, který vychází z charakteristiky postav a přirozeného posouvání děje kupředu. Zároveň ale humor není tak výrazný, aby přehlušil dramatickou rovinu tohoto snímku. Pokud jde o postavy, byl jsem snímkem velice potěšen. Všechny mají nějaký vývoj a všechny se při vzájemné interakci nějak ovlivňují, přičemž ústřední postava je stále v popředí a není nijak upozaděna. Přesto však jde o snímek, u něhož nemám nutkání vidět jej znovu. Alespoň v dohledné době. A proto ta chvála a hodnocení průměrné. Po čase možná toto dílo zapadne mezi ostatní podobně laděné a podařené dramedie. 70% ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Trochu komedie, trochu rodinné drama, ale výsledek je výborná směs. Paul Rudd, který mi zde lookem připomínal Ježíše, se skvělě hodí na roli dobráka, kterého všichni využívají. Jeho dvě sexy sestry, Elizabeth Banks a Zooey Deschanel, která zde opět hraje holku od podlahy, což se mi mimochodem dost líbilo, do příběhu také skvěle zapadli a i když někdy působili až otravně (hlavně Liz), tak nakonec jste je stejně museli mít rádi. Natáčení muselo být neskutečně zábavné, což dokazují na konci zkažené záběry, jenž v komedii vždy rád uvítám. Co víc dodávat, prostě takový film na odpočinutí a vypnutí mozku. Víc takových! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by měli přejmenovat na Our idiot director nebo rovnou a bez příkras na Our idiot movie and some shit. Není to ani komedie ani drama, tak co vlastně? Poetický film o jedné netypické rodině, kde se jeden z aktérů idiotsky dostane do vězení, ale rejža těží z malého dramatu jeho ještě víc idiotických sester? Děkuji, nechci více. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama