Reklama

Reklama

Ninja Faktor

(pořad)
  • Japonsko Sasuke (více)
Soutěžní / Sportovní
Japonsko, 1997, 173 min

Ninja faktor je japonská soutěž, která se koná dvakrát do roka na úpatí hory Midoryama. Úkol soutěžících je prostý. Zdolat čtyři úseky, v nichž je čeká řada nejrůznějších překážek. První dva úseky jsou především zkouškou rychlosti a obratnosti, naopak třetí prověří sílu horní poloviny těla. Jediný špatný krok může znamenat vyřazení, a také koupel v bahnité vodě. Pro ty nejsilnější a nejrychlejší je připravena vysoká věž, kterou zatím dokázala zdolat jen hrstka soutěžících. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (240)

Brasi 

všechny recenze uživatele

Teda! soutěží tam opravdu zajímavý figurky. Vlastně je to ujetá blbina, ale i tak mi to nedalo a koukal jsem dál, abych viděl, kdo další přijde na řadu, co všechno si pro trénink na zahradě postavil a kolik měsíců přípravě podřídil, aby pak po deseti sekundách soutěžení zahučel do vody a vypadl. A příště tam šel zas a ještě po tvrdším tréninku. Blázinec. :)) ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Takešiho hradu, což je soutěž "pro každého", je Ninja faktor skutečně soutěž jen pro ty nejlepší. Fyzické výkony je tady opravdu nutné podat. Akorát pořád nemůžu přijít na chuť tomu americky předramatizovanému voiceoveru, podle něhož je každý soutěžící v každé chvíli na konci svých sil, vydává ze sebe maximum a právě zdolává tu nejnáročnější a nejnbezpečnější překážku, na kterou se psychicky připravoval několik dní. ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Já se bavil pomalu každý díl.. první kola byla sranda a další kola člověk přál svým favoritům (Nagano je Nagano :) ) a sledoval nové překážky a velkou snahu soutěžících.. škoda, že překážky byly vyloženě dělané pro asiaty.. Mnohokrát velký silný Američan nemohl vyhrát, protože byl sice velmi silný, ale jeho kila byla moc jen na konečky prstů, ale to asi nešlo dělat jinak... 3z5 ()

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Je to docela fajn- takový Wipeout v japonském stylu... A proč ne? Ale nemůžu si pomoci- i když byl Wipeout až po tomhle, bavilo mě to o něco více- nejsou tu zase tak dobré překážky a není to tak bezvadně natočeno jako u Drtivé porážky... No, určitě to stačí na 3 hvězdičky- a je to přece jen docela obstojná zábava... ()

morena.jea 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od podobných komerčných relácií, Sasuke je tvrdá a seriózna hra kde sa naozaj bojuje. Nejde tu o zábavu. Prekážky sú každou novou sezónou ťažšie. Naozajstní chlapi, dokonalé telá, krásne vyrysované svaly, skrátka potešenie pre oči. Japonci do toho dávajú všetko, klobúk dole pred každým kto tú trať zvládne. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Existuje aj ženská verzia Ninja Factoru, ktorá sa viac sústredí na obratnosť a rovnováhu. (Amityville)
  • Ženskú verziu Ninja Factoru dokončili iba Satomi Kadoi, Rie Komija a Ajako Mijake, ktorá ju ako jediná dokončila 3-krát. (Amityville)
  • Od roku 1997 soutěž dokončili pouze 3 lidé, a to ve 4. klání 16. října 1999 lovec krabů Kazuhiko Akiyama (číslo 86), v 17. klání 11. října 2006 rybář Makoto Nagano (číslo 99) a ve 24. klání 1. ledna 2010 prodavač bot Yuuji Urushihara (číslo 93). (Rominator)

Reklama

Reklama