Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

Jordan 

všechny recenze uživatele

spamätajme sa, ľudia! tento film je jedna veľká, jalová reklama na rýchly životný štýl, na new york, na reklamu, na to, že je v pohode byť z rozvrátenej rodiny, je to jeden veľký bezduchý kolotoč pekných tvárí a telíčok, ktorý si sám (prepáčte mi za výraz) serie do huby, keď si robí srandu s lacnej romantiky a klišé okolo vzťahov a filmov na podobnú tému, len aby sa stal ukážkovým príkladom jedného z nich; predvídateľné, očakávateľné, málo vtipné, nasilu "pohodové" a dojemné, s jediným kladom v postave (alebo skôr hereckom prevedení) woodyho a jenny a tiež treba uznať, že mila je riadny kunis! inak strata času, radšej si nájdite svojho vlastného kamoša s výhodou a tu hodinu a trištvrte presexujte; ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Will Gluck dokázal připravit zajímavou a zábavnou romantickou komedii, kterých v poslední době moc není, i když režisér mnohdy není tou zásadní přísadou pro feel good film. Přesně tenhle typ komedie na první rande, který je spíše parodií na podobné červené knihovny a jde si náramně užít. Justin Timberlake jistě zaujme dámské publikum, no a Mila Kunis je krásná a patřičně sexy, aby dokázala zaujmout to pánské, i když poslední dobou přicházim na Kloub i Justinovi, jelikož je to celkem sympaťák. Chemie mezi oběma představiteli funguje na výbornou. Celkově se jedná o velice solidně natočenou komedii, která potěší zejména fanoušky žánru. Po xtém shlédnutí bych neváhal film nazvat vyloženě etalonem rom-com a alespoň jednou ročně neuškodí. PS : Woody Harrelson naprosto vládne!....100% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $55,802,754Tržby Celosvetovo $150,483,765Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,232,912Tržby za predaj DVD v USA $21,554,611║ škoda toho schématického balastu, ktorý musel prísť v poslednej štvrtine filmu, však ako by to ináč bolo!!??, ale až na klasicky obohranú dejovú kostru, bolo ústredné dou Mila Kunis a Justin Timberlake dosť osviežujúce, na Milu sa dobre pozeralo však aj prečo nie, plus nejaké tie humorné scénky dobre padli /70%/ ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

O poznání podbízívější, než nedávno viděné Morning Glory a zde by se dalo najít poměrně dost známých ''klišé'' , která se v souvislosti s romantickou komedií často zmiňují. Avšak díky rychlým a chytře napsaným dialogům, se mužně vyhlížející Mila vlastně vymyká. Připočtěme spolehlivě famózního Woodyho a rovněž letošní No Strings Attached se může jít bodnout (na Natálii to neplatí!:) - 70%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

No a přece jen to jde! Will Gluck dokazuje, že i z tak provařeného tématu s přesně daným příběhem se dá natočit svěží a vtipná komedie plná výborných dialogů. A ne taková strojená nuda jako Hlavně nezávazně. Tady si totiž, narozdíl od Reitmanova pokusu, sedlo skoro všechno od zmiňovaného scénáře, přes svěží režii až po bezchybné obsazení. Justin Timberlake dokazuje, že tenhle rok má na výborné role štígro a mezi ním a sexy Milou Kunis to výborně funguje. Záda jim navíc kryje geniální Woody Harrelson a hláskující maminka Patricia Clarkson. Škoda, že ke konci už Gluckovi trochu dochází dech a celé to uhne spíše do vážnější roviny a vtipné dialogy ustoupí do pozadí. I tak se ale jedná o jednu z nejlepších amerických romanťáren posledních let( i když to není tak těžké) a úspěšný večer s přítelkyní je zaručen. 70% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Na začiatku, keď Jamie (Mila Kunis) čaká na letisku Dylana (Justin Timberlake), vypýta si od ľudí tvrdý papier, na ktorý napíše jeho meno. Následne jej z rúk odfúkne obyčajný papier. (AdamCritic)
  • V čase 1:01:50 je vidět, že Dylan (Justin Timberlake) nemá župan, avšak jen o pár vteřin později už jej má na sobě. (panMartin)
  • Jamie (Mila Kunis) koupí dva gyrosy a jdou s Dylanem (Justin Timberlake) na střechu. Cestou mají oba gyros v roce, avšak když vyjdou na střechu, mají ruce prázdné. V dalším záběru ale už gyrosy jedí. (griph)

Reklama

Reklama