Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než Hlavně nezávazně, přesto to není žádná výhra. Celé to od začátku do konce jede podle okoukané šablony. Daleko sympatičtější a uvěřitelnější než hlavní hrdinové mi přišly téměř všechny vedlejší postavy, jimž beze sporu kraluje perfektní Woody Harrelson. Ten chlap je prostě boží. Navíc jsem to čekal ještě vtipnější, i když gag s mobilní aplikací na identifikování "ženských dnů" je dokonalý. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Will Gluck pumpuje do žánru romcom novou krev (perfektni dvojka Justin-Mila, konstantne propirajici se popkultura, ajpedy, flashmoby, ale nečekaně i perfektně zachycený genius loci velkého jablka) a slaví úspěch! Neotřelí posteloví kamarádi navíc zašlapávají do země veškerou konkurenci posledních měsíců (ano, no strings attached, ty!). Poznámka pod čarou: u Easy A jsem se ale přecejenom bavil o trochu víc. 65% ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Osvěžující, chvalitebně zábavný snímeček, jenž si neklade za cíl nic víc, než pobavit diváka v romantických intencích. Herecké duo nepřekračuje škatulky žánru, nicméně působí docela sympaticky. Přidružený Woody Harrelson je však jednoznačně překonává, škoda, že je ho na obrazovce tak málo. Friends with Benefits se může tvářit jako satira, jenže jak se chýlí ke konci, stává se čím dál víc tuctový. Jako romantickému filmu mu to sice nemůžeme neústupně vyčítat, ale drobný opar zklamání popřít nelze. 6/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŽÁDNÉ VZTAHY, ŽÁDNÉ CITY, JEN SEX. AŤ SE STANE COKOLIV, ZŮSTANEME PŘÁTELI“. ... ,,PŘÍSAHÁM“....... /// Z dějepisu, osobních zkušeností a romantických komedií víme, že ženský stejně dostanou to co chtěj. (Záleží jen, jestli to bude (pro nás) zábava.) Tihle dva se od začátku chovaj trhle, dialogy frčej neskutečným tempem a najednou je tady spousta vtipnýho sexu. (To u porna nemáte!) Tahle děsivě ukecaná romantická sbližovačka nabitá sexem a tedy sexem s milou Milou (soráč Justine, útěchou nechť je, žes mi nepřipadal jako debil) mě dlouho bavila. A dlouho mě mrzelo, že sexi vtipnej náboj ve druhý půlce nahradila dramatická část, která ubrala na tempu, vtipu a mě i na náladě. Ale třeba to ti s dramatičtějším srdcem budou vidět jinak. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych pokecat s Shaunem Whitem. 2.) Mám raději filmy o tom, co se stane před závěrečným polibkem (než ty o tom, co se děje potom). 3.) Přesvědčím se, že W.Harrelson je vtipnej i jako bukvice. 4.) Thx za titule ,,xtomas252“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

První polovina je dechberoucí. Mnohdy nečekaně nekorektní dialogová nálož probíhající mezi dokonalým párečkem Milou Kunis a Timberlakem je až odzbrojující. Jedna z nejsympatičtějších dvojic co pamatuji však po této smršti vtipů a jiskření zabředne do (sice předpokládaných) klasických klišé a snímek naprosto ztratí tempo. I tak jde každopádně o osvěžující záležitost a kromě skvělého ustředního dua jsou perfektní i ujeté vedlejší role. A hlavně už vím, že Sean White je megaborec, letadla létají sama a kvůli sloním uším nikdo nechce opíchat Obamu. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Jamie (Mila Kunis) v jednej scéne spomína, že ju odpudzujú mužské nohy, pretože má nepríjemné spomienky na tie otcove. Inokedy zase hovorí, že svojho otca nikdy nepoznala. (QooBo)
  • Shaun White je skutečný špičkový snowboardista, vítěz mj. tří zlatých olympijských medailí. (Geriel)
  • Ve scéně, kdy Jamie (Mila Kunis) vyzvedává Dylana (Justin Timberlake) na letišti a odjíždejí společně taxíkem, se střídají záběry, kdy postavy mají a nemají zapnuté bezpečnostní pásy. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama